Сашо Кадиев катастрофира!

loading...

 

 

Водещият на "Преди обед" Александър Кадиев е претърпял катастрофа на път за телевизията тази сутрин. Това съобщи в ефир партньорката на актьора в студиото - Деси Стоянова. За щастие при инцидента има само материални щети, няма пострадали хора.

 

"Сашо е попаднал в катастрофа. В момента чака КАТ, за да се оформи документално случката", съобщи Стоянова. Плувецът Петър Стойчев, който е седмичен коментатор, къде на шега, къде с по-сериозен тон каза, че Кадиев не е много добър зад волана.

 

Водещата поясни, че колегата ѝ не е пострадал, няма и други пострадали в пътно-транспортното произшествие.

 

"Има само материални щети, това е по-добрият вариант", уточни Деси Стоянова. 20 минути след началото на ефира Кадиев се появи в студиото. Той на шега поиска от колегите си първа помощ да му окаже не кой и да е, а д-р Неделя Щонова. "Викнете, д-р Щонова! Да носи антидепресанти и коктейли!", каза Кадиев.

 

"Камион за боклук явно не ме видя и ме забърса. Камионът просто в един момент започна да ми бута колата. Цялата страна на колата е забърсана. Аз слязох да видя какво става. Шофьорът на камиона малко си държеше странно в началото. Аз също му се развиках. Първо викнахме КАТ, но после отказахме. Съставихме двустранен протокол", разказа за случката Кадиев.

 

Петър Стойчев пък му препоръча да става по-рано - примерно по изгрев слънце, да отдели малко време за йога, за медитация и така сутрините му ще са по-позитивни.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби