Майка 26 години държала дъщеря си в колиба с плъхове, за да я... предпази

loading...

 

 

Връзката между родителите и техните деца невинаги е проста. Но начинът, по който тази майка е действала по отношение на дъщеря си, не се вписва в здравия ум.

 

42-годишната Надежда Бушуева от 16-годишна възраст бе принудена да живее изолирано с майка си - в дървена колиба насред гора в едно от рядко населените села в Западна Русия.

 

Според The ​​Sun, домът без удобства, течаща вода и електричество е бил създаден, за да предпази тогавашното дете от опасностите на външния свят.

 

Съобщава се, че след дипломирането й майката не позволила на момичето да отиде в колеж или да получи работа. Според самата Надежда през годините, прекарани сами, тя свикнала и дори не се опитала да направи нещо сама.

 

И след като майка й се пенсионирала и след това отказала помощта на социалните услуги, и двете жени започнали да живеят още по-уеденено.

 

И едва когато възрастната жена се разболяла, 42-годишната рускиня се осмелила да „излезе сред хората“ и се обърнала към местния селски съвет.

 

Жената трябвало да спи с майка си в едно и също легло

 

Там Надежда разказала в какви ужасни условия трябвало да живее. Както стана известно, жената живеела в колиба, пълна с плъхове, спяла на едно и също легло с майка си и куп котки. Къщата рядко се почиствала, никой не изхвърлял труповете на мъртвите животни; те оставали така и изгнивали на пода. Рускинята се хранела основно с отпадъци, предназначени за хранене на котки.

 

Надежда също разказала, че не се е къпала от 2006 г. Косата й била толкова мръсна, че през това време се превърнала в истинска джунгла. Жената признала на служителите: „Животът ми е по-лош от този на котка. Котките имат повече права. Вече дори не съществувам. Аз съм жив мъртвец“и после добавила: „Имам нужда от работа, имам нужда от паспорт.“

 

Както стана известно, местните власти вече работят по този въпрос и обещават да предоставят на Надежда шанс за по-„човешки“ живот.

 

Превод: Glas.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби