Дневен хороскоп за 11 юли! Bradva.bg ви желае успешен ден!

loading...

 

 

Овен

 

Може да сте песимисти в мисленето, съветваме ви да се занимавате с въпросите по-ентусиазирано. Днес ще се наложи да обърнете сериозно внимание на семейния и личния живот, в противен случай това може да доведе до по-голям проблем. Приветливи и благи взаимоотношения със Стрелец и Везни. Внимавайте с пиперливия език на Девата.

 

Телец

 

През този ден се очертават сериозни трусове от които ще си извлечете много поуки. След този период ще излезете с нови идеи за справяне с вашите предизвикателства. Енергия, решителност и желание за динамичност, това е идеалният ден от уикенда. Очаквайте добри новини от Стрелец и Скорпион. И не се карайте с Девата.

 

Близнаци

 

Повечето от вашите идеи ще работят безпроблемно и без усилия за вас, ще постигате впечатляващи резултати. Вашите приятели и семейство просто ще направят личния ви живот по-богат и пълноценен. Специални моменти в общуването с Риби и Водолей. Някакъв странен конфликт със себеподобните от зодия Близнаци.

 

Рак

 

Резултатите ще дойдат почти винаги със забавяне. Това е ден, който показва опасност и освен другите неща, трябва да бъдете внимателни, докато шофирате. Ако е възможно, стойте далеч от не-вегетацията и навиците си за употреба на алкохол. Може да си доставите луда радост или да решите да култивирате личните си интереси. Ще се забавлявате заедно с Водолей и Козирог. Съмнения за помирение с Рак.

 

Лъв

 

Преминаването на Сатурн над наталната Луна показва здравословни проблеми, „убийство“ на характера, проблеми във връзката, психични страдания и скърби. Трудно ще постигнете успех през този период. Дева и Везни само ще ви дават празни обещания. Пазете се от полезрението на Скорпион.

 

Дева

 

Психиката и имунната ви система няма да са силни. Трябва да започнете да се упражнявате и да се грижите за здравето си, в противен случай можете да бъдете обзети от хронични заболявания. Най-вероятно ще намерите общ език с Лъв и Козирог, ала не и с Риби, страхувайки се да ги заговорите.

 

Везни

 

Може да изпаднете в депресия, неизвестен страх или фобия. Ще ви липсва яснота в мисленето, действията и вземането на решения. Ще бъдете духовно наклонени, въпреки това ще бъдете привлечени от тънкостите на природата. Ще се разбирате добре с Овен и Лъв, които ще ви привличат. Телецът ще се окаже твърде кисел за вашите вкусове.

 

Скорпион

 

Връзката с вашите приятели няма да е достатъчно добра и те ще създадат проблеми в животът ви. Може да се сблъскате и с предизвикателства на вътрешния си фронт - семейството. Това може да създаде натиск и напрежение. Приятни, чувствени, завладяващи моменти с Телец и Риби. Очаквайте трудности с мърморещият Лъв.

 

Стрелец

 

През този ден ще бъдете смели и ще се издигнете на високо ниво. През това време ще се насладите на съпружеското щастие. Вашите контакти с влиятелни хора определено ще се увеличат. Ще преодолеете някои неразбирателства с Овен и Телец, но с Девата отношенията ви ще бъдат твърде лениви.

 

Козирог

 

Семейните отношения ще бъдат напълно задоволителни. Въпреки че отношенията с приятелите може да не са добри. Пътуването на дълги разстояния ще вече ще бъде само от полза. Внимавайте с клюките и игнорирайте определени посредствени коментари. Разбирателство с Рак и Дева. Бъдете по-предпазливи с Овен.

 

Водолей

 

Този ден няма да бъде адекватен период за вас. Опонентите ви ще се опитат да навредят на вашата репутация. Може да се наложи да участвате в неизгодни дела. Изглежда че ще заглушите доброжелателните чувства към Близнаци и Рак. Не бъдете прекалено нервни с Девата, защото ще пропуснете мъдрите й съвети.

 

Риби

 

Тенденцията за поемане на риск трябва да бъде ограничена, тъй като този ден не е много хармоничен за вас. Не вземайте големи решения, в противен случай ще изпаднете в затруднение. Ще се справите много умело с жилото на Скорпион, както и с променливите обещаващи Близнаци. Но стойте на голяма дистанция от Стрелецът.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби