Световноизвестният астролог Гал Сасон: Връхлитат ни могъщи затъмнения!

loading...

През изминалия месец юни бяхме свидетели на две затъмнения. С това, което се случи на 5 срещу 6 юни, започна могъща сложна поредица, която преобръща живота ни поне през следващите 2 години, твърди прочутият американски астролог, кабалист и гуру Гал Сасон.

Още миналата година Гал Сасон позна пандемията от коронавируса, но предрече, че страната ни ще я мине далеч по-леко от другите в Европа. Гал Сасон твърди, че затъмненията имат мощен ефект върху всеки човек, независимо в кой знак от зодиака попадат. Той казва: „От края на 2018 г. затъмненията бяха в Рак и представителите на този знак бяха в турборежим. Сега те се прехвърлят в оста Близнаци – Стрелец, което донася известно облекчение, но не съвсем“.

Затъмненията ускоряват процесите и усилват всичко, което се случва в живота на човек, пояснява Гал Сасон. Слънчевите затъмнения са могъщи новолуния, при които Слънцето и Луната се изравняват. Лунният диск закрива и поглъща слънчевия. Слънчевите затъмнения носят ново начало и нов път. Те са свързани с действие и вземане на решения. Лунните затъмнения са усилени пълнолуния. Земята попада точно между Луната и Слънцето, чувстваме се разкъсани. Ако слънчевото затъмнение е мъжкото, то лунното е дивият аспект на женското начало. Усилва страховете. Важно е по време на лунно затъмнение да не реагираме първосигнално. „През 2020 г. имаме максимално възможните за една година затъмнения – 6. На 10-11 януари минахме през полусенчесто лунно затъмнение в Рак. Сега на 5-6 юни – полусенчесто лунно затъмнение в Стрелец, което се видя и в България. То бе първото от поредица затъмнения по оста Близнаци – Стрелец.

На 21 юни имаше пръстеновидно слънчево затъмнение в Рак, което съвпадна с астрономическия ден на лятното слънцестоене. А по това време имаме куп ретроградни планети – Меркурий, Венера, Юпитер, Сатурн, Нептун, Плутон“, коментира Сасон. Той предупреждава, че на 4-5 юли идва полусенчесто лунно затъмнение в Козирог. Продължава ретроградното движение на Меркурий, а оттам и недоразуменията в комуникациите на всяко едно равнище. На 29-30 ноември пък ще има полусенчесто лунно затъмнение в Близнаци.

„Време е да промените начина, по който учите и преподавате – в пряк и преносен смисъл. Все пак принципът е, че човек се учи, докато е жив“, коментира астрологът. По негови думи шестото и последно за тази година затъмнение е на 14 декември – пълно слънчево в Стрелец. Няма да се вижда от Европа. Мощно затъмнение, което поставя ново начало в образованието, издателската дейност и пътешествията, твърди Гал Сасон. Обръща внимание на чужденците, на специфични култури. Чудесен повод да се започне изучаването на чужд език.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби