СДВР с подробности за снощния протест

loading...

 

 

Няма задържани и арестувани при снощния протест. Това обяви по време на брифинг гл. инспектор Красимира Стоядинова от "Охранителна полиция".

"Част от протестиращите останаха отново на пътното платно. Отказаха да се махнат от пътя, даже призоваха множеството да ги подкрепи. Недоволните докараха пейки, кашпи и други паркови елементи. Няма как да минат линейки през протеста. Започнаха да събират камъни и други неща, които се канят да ги използват срещу нежелани на техния протест", поясни тя. По думите й на протеста има много жени, което ограничава възможността на полицията да се намеси.

"Целта ни е да възстановим обществения ред. Уважаваме правото на протест на всички граждани. Предстои да продължим разговори с тях, като единствената цел е да възстановим обществения ред и да се възстанови движението по пътните кръстовища. Отново ще изразя позицията на СДВР, че уважаваме правото на протест на всички граждани, но в същото време призоваваме протестите да бъдат мирни, да се съобразяват със законовите разпоредби и наистина да не пречим на всички останали живущи в столицата“, коментира още гл. инспектор Стоядинова.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби