Гнусно! Майка разхожда децата си, насреща й – дядо се задоволява (18+)

loading...

 

 

На неприятна гледка е попаднала жена от Враца. Възрастен мъж показва... пениса си и пред деца.

Жената е станала свидетел на гнусната гледка вчера сутринта. Тогава излязла на разходка с двете си деца, които са момичета на 2 и 13 години.

Възрастният мъж, около 75-годишен, си позволил недопустимото поведение, показал се от тераса на блок ул. "Найден Геров" №6, срещу който живее жената със семейството си. Когато извратенякът видял майката с децата й, извадил пениса си и започнал да го развява без никаква свян, съобщава bulnews.

Милена останала потресена от видяното и бързо прибрала момичетата вкъщи, за да не стават свидетели на такива грозни гледки. След няколко часа решила да излязат отново и все пак да успее да се разходи с децата си, като се надявала, че безсрамникът вече не си показва достойнството.

Излизайки от входа жената останала неприятно изненадана, виждайки че мъжът все още е там и когато ги видял отново си извадил члена. Милена решила да заснеме неговото "представление", но той не се смутил и продължил да си го развява пред очите на децата.

"Видя ме, че го снимам и не спря, дори му харесваше… Голямата ми дъщеря беше шокирана и си наведе главата към земята, за да не гледа", споделя Милена.

Те били принудени да изберат друга площадка, където да си играят.

"На тази площадка се събират много деца и това е недопустимо поведение. Не съм съгласна децата ми да виждат подобни гледки", допълва възмутената майка.

Тя споделя, че за първи път вижда дръзкия господин, но се надява Агенция за закрила на детето и органите на реда да вземат незабавни адекватни мерки и това да спре.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби