Хороскоп за 19 септември: Козирози, очаквайте сериозни печалби

loading...

 

 

Овен

Мислите ви може да са объркани по повод на това как да разговаряте и да се държите с партньора си, без да кажете нещо неуважително или обидно. Компенсирайте неловката ситуация като приготвите вкусна вечеря за двама ви.

Когато късметът не е във ваша полза в ден като този, трябва да сте особено внимателни в разговорите и разплащания с карта. Не е препоръчително сключването на договори.

Телец

Днес, най-вероятно ще се изявите като лидер във връзката ви и ще искате всички решения да се взимат от вас. Позволете на партньора ви да си каже мнението и да ви подкрепи и помогне при необходимост.

Ако от сутринта се чувствате големи късметлии, то не смятайте, че това щастие ще продължи и вечерта. Действията ви ще имат превес над всичко, така че не разчитайте изцяло на късмета си.

Близнаци

Определено вече може да действате смело и уверено по личните въпроси, които касаят връзката с настоящия ви партньор. Изведете нещата на ново, по-високо ниво и направете план за съвместното ви бъдеще с любимия ви човек.

Благодарение на късметът, който ще имате днес, ще успеете да се справите много по-добре с всичките ви задачи за деня. Без дори да сте очаквали, ще откриете, че интересите ви напълно съвпадат с тези на най-близките ви хора.

Рак

Очаквайте един малко по-странен ден, който няма да се стече по предварително изготвения от вас план. Говорете с партньора си още сутринта и обсъдете новостите в графика си. Чувството за хумор на половинката ви ще ви развесели и ще ви даде нова гледна точка, че нещата са поправими.

Не позволявайте на другите да ви карат да се съмнявате в себе си и способностите си. Заявете ясно на какво сте способни и не се поддавайте на хорските приказки.

Лъв

Проблемите с финансите може да попречат на личните ви отношения, така че действайте внимателно, когато обсъждате проблемите свързани с пари. Не влизайте в конфликт с партньора ви, тъй като забраните и ограниченията няма да доведат до нищо добро.

Спрете да отлагате работата си за следващия ден. Колкото повече отлагате, толкова по-голямо натоварване ще си докарате в следващите дни, което ще ви донесе само главоболия и нерви, с които трудно ще се справите.

Дева

Ако досегашните ви подходи за привличане и влияние над половинката ви вече не дават желаните резултати, то може би е време да смените стратегията. Изпробвайте съвсем нов подход, който ще ви помогне да разрешите някои спорове помежду ви.

Рискувайте днес и се възползвайте шанса си да спечелите. Не чакайте най-подходящият момент да инвестирате в нещо или да си купите тото фиш. Сега е моментът да заложите.

Везни

Не прекалявайте със забележките и критиката, че партньорът ви не прави нещо както трябва. Напомнете му какво харесвате в него и това, което прави по-добре от вас, за да го мотивирате да ви помогне с някои неща, които трябва да се поправят в дома ви.

Обикновено, когато допуснете някоя грешка се обвинявате, че това е по вина лошия късмет. Поучете се от грешките си и си вземете необходимите поуки, вместо да вините другите или обстоятелствата за вашия провал.

Скорпион

Днес, ще се разбирате чудесно с партньора ви. Толкова добре познавате половинката си, че дори няма да са ви нужни думи, за да разберете от какво има нужда любимия ви човек. Всичките ви идеи и предложения ще бъдат приети на момента без никакви възражения.

Не разчитайте изцяло на късмета си днес, а внимателно претеглете плюсовете и минусите за всяко едно решение, което ви предстои да вземете. Не бързайте и обмисляйте внимателно всяка една ваша стъпка.

Стрелец

Не бързайте да отхвърляте идеите и предложенията на партньора ви, преди да сте го изслушали до край. Задайте въпроси за нещата, които не разбирате или смятате за неуместни, за да имате аргументирано мнение.

Свалете розовите очила, за да се запознаете с реалността. Колкото по-рано „прогледнете“ заобикалящите ви проблеми, толкова по-бързо ще успеете да се справите с всякакви предизвикателства и неприятни ситуации, без да разчитате на късмета си.

Козирог

Бързият ви и остър ум ще сътвори перфектният план за щуро прекарване на деня ви с вашата половинка. Партньорът ви ще се забавлява на воля, тъй като заедно ще опознаете нови места, които не сте посещавали до момента.

Късметът може да свети като сигнална лампа за вас днес. Очаквайте скок в печалбите от бизнеса ви. Не е изключено да спечелите награда и от някои лотарийна игра.

Водолей

Ако партньорът ви има намерение да похарчи голяма сума пари, която ви е трудно да преглътнете, то се замислете дали може да направите компромис и да свиете разходите за забавления и излизания например. Категоричният ви отказ може да доведе до скандал.

Приемете всеки един ден за ново начало. Започнете отначало без да повтаряте едни и същи грешки и ще разберете, че късметът винаги е бил с вас, без дори да сте го осъзнавали.

Риби

Ще имате неизчерпаема енергия днес, която ще зареди с положителни емоции и партньора ви. Изненадайте половинката си по възможно най-добрия начин и я накарайте да подскача от радост. Планетите ще ви помогнат да изкарате един чудесен ден пълен щастие и любов.

Ако се замисляте да направите някои големи залози в някакви игри или обмисляте мащабна инвестиция, то може би е добра идея да потиснете това ваше желание. Късметът може да ви обърне гръб днес, така че внимавайте.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби