Нови кметове в Септември и Стрелча

loading...

 

 

Предсрочните избори за кмет в Стрелча бяха категорично спечелени от независимият кандидат инж.Георги Павлов, който бе подкрепен от ГЕРБ. Той получи доверието на 1304 от гласувалите в неделния ден. Новият кмет посочи, кое ще е първото, което ще направи като градоначаник.

 

"Паралелно трябва да се работи по няколко проекти и проблеми за общината. Първо детската градина - 120 деца са "заложници" на некомпететност, некадърност и неспособност да управляваш проекти. Ще проверя какъв е проблемът - защо не може да се довърши реконструкцията на детската градина. Паралено с това има да решаваме проблем с водообхващането, с пречиствателната станция - с филтрите, които пречистват водата за град Стрелча.", заяви Павлов пред telemedia.bg.

 

За кметския пост в Стрелча претендираха и отстраненият от поста по-рано през годината Стойно Чачов, подкрепен от АБВ и Димитър Кунчев от ПП Обединена социалдемокрация.

 

Междувременно Васка Рачева, издигната от инициативен комитет, е избрана за кмет на община Септември на първи тур на частичните местни избори, съобщиха от ОИК.

 

За единствения кандидат са гласували 6 032 избиратели при общо имащи право 21 600.

 

В изборния ден не са регистрирани жалби и сигнали за нарушения.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби