Мийте косата си в тези дни от седмицата, за да привлечете късмета

loading...

Обикновено мием косата си, когато преценим, че тя има нужда от това, тъй като е загубила блясъка и сиянието си.  Но оказва се, че има определени дни в седмицата, в които е добре да го правим. Човешката енергия и енергията на косата са тясно свързани. Нещо повече – езотериците вярват, че косата е източник на жизненост и енергия. Смята се, че всяко въздействие върху нея може да промени живота ни. Освен това тези промени могат да бъдат както положителни, така и отрицателни.

Неслучайно много дами променят прическата си, след като се разделят с любимия си. Сменяйки прическата си, жените стават по-уверени в себе си.  Съгласете се, че след посещението при фризьора настроението наистина се подобрява. И това не е изненадващо, защото просто се освобождаваме от натрупаната негативна енергия. Същото се отнася и за измиването на косата. Нашите предци са вярвали, че именно чрез косата се осъществява тясна връзка с външния свят.

Нейната дължина и гъстота се приема като своеобразна характеристика на човек. Например, тези с дълга и гъста коса като цяло са хора в добро здраве. Ако денят ви е минал зле, не забравяйте да вземете топъл душ преди лягане. В този случай е много важно косата да се намокри напълно и да се изчака, докато през нея изтече възможно най-много вода. Не бързайте веднага да я миете с шампоан. На водата трябва да се даде известно време. И още по-добре в този момент да изречете следните думи:

“Вода, измий косата ми и отвори пътя за леки потоци от енергия пред мен. ” След душ не бързайте да сушите косата си със сешоар, първо я подсушете с кърпа и я увийте в нея за 10-15 минути. В кои дни можете да миете косата си? Понеделник е тежък ден, който малко хора харесват. Нищо чудно, че на този ден не трябва да миете косата си. Ако направите това, тогава цялата седмица ще бъде трудна за вас и няма да имате късмет. Но във вторник измиването на косата е не само възможно, но и необходимо. Това е чудесен ден за започване на нови неща и задачи. Сряда е един от най-благоприятните дни, когато можете да измиете косата си без никакъв страх. Наистина на този ден сме готови да погълнем колкото се може повече положителна енергия отвън. Привържениците на езотериката не са против миенето на косата в четвъртък. Най добре е обаче да направите това преди изгрев слънце. В случая, когато колкото по-рано се събудите, толкова по-добър и продуктивен ще бъде денят ви. А с чиста и сияеща коса ще бъде още по-лесно да постигнете това! Всички обичаме петък, защото това е последният работен ден от седмицата, последван от дългоочаквания уикенд.

Но по отношение на енергийния си заряд петъкът е подобен на понеделника. Така че измиването на косата в този ден не се препоръчва. В събота е важно не само да си починете добре, но и да си направите равносметка за седмицата. Това е идеалният ден да почистите апартамента си и да се погрижите за себе си. Водните процедури са задължителна част от съботната рутина.

Неделята се счита за ден на духовно обогатяване. Ако миете косата си в последния ден от седмицата, със сигурност ще отдалечите късмета, щастието и финансовото благополучие от себе си. Разбира се, в живота има различни ситуации. Ако трябва да измиете косата си в неделя или в друг неподходящ ден от седмицата, просто го направете!

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби