Зловеща версия. Ето как кандидат депутатът е убил Елена Ганчева

loading...

Кандидат-депутатът Христо Кацаров е удушил приятелката си Елена Ганчева в дома й в Хага. Служителката на Европол, която е родом от Русе, не е била застреляна, а е издъхнала от задушаване. Това заявиха от МВР, цитирани от „Телеграф“.

Това е "къщата на ужаса" в Хага, в която е убита жертвата на кандидат-депутата Христо Кацаров

Зловещото убийство, за което се смята, че е извършено миналата сряда, беше последвано от самоубийството на Кацаров.

Мотиви
Разследващите в Хага нищят в момента какъв е бил мотивът на 32-годишния Кацаров за зверството. Една от версиите е от ревност. В подкрепа на тази хипотеза бил фактът, че Елена Ганчева имала паралелна връзка с мъж и отхвърлила предложението за брак на Кацаров. Това буквално го вбесило и той я удушил.

Друга хипотеза обаче спряга моментен конфликт между убиеца и жертвата му от личен характер. Интересна подробност е, че никой от близките на Ганчева и Кацаров не е знаел за тази връзка подробности, нито пък евентуалните намерения на кандидат-депутата да се жени. Издирването на жертвата започнало в сряда по сигнал, а тялото й било открито на следващия ден в къща на ул. „Емастраад“.

Мистерия обви двойната смърт на кандидат-депутата Христо и възлюбената му Елена! Може да не е..,

Както вече стана ясно, Христо беше последен - 28-и, в листата на ГЕРБ-Бургас. Още по време на кампанията го представяха като човек с опит, бивш парламентарен секретар и началник на политически кабинет в Министерството на туризма по времето, когато министър е Николина Ангелкова. В представянето си тогава Кацаров е споделил: "Участвам в кампанията като част от екипа на коалиция ГЕРБ-СДС, защото България се нуждае от потенциала, знанията и труда на всеки един от нас, за да се върне по пътя на европейското си развитие".

Жертвата
След като младият кандидат-депутат убил приятелката си, незабавно се върнал в България. Не се прибрал обаче при семейството си в Бургас, а в жилището си в столичния кв. „Дървеница“. Паралелно с бягството му била издадена Европейска заповед за ареста му. Полицаи започнали да го издирват, но още преди да успеят да влязат в апартамента му, в петък привечер се чул изстрел. Той е бил само един, обясниха разследващи. На място бил иззет законният пистолет на Кацаров. Справка показала, че разрешителното му е издадено от КОС в Бургас.

МВР с ексклузивни подробности пред БЛИЦ за мъртвия кандидат-депутат, открит в София! Разбра се кой е той СНИМКА

Дипломатически източници разказаха, че Елена Гунчева повече от 10 години не живее в България. Първо работела в различни институции в Брюксел. Преди няколко години кандидатствала за работа в Европол и спечелила конкурс. „Тя не е представител на българската страна, а е наета по линия на многостранното сътрудничество“, обясниха дипломати с дълъг стаж в Брюксел и Хага.

Ганчева завършила право в Нидерландия
31-годишната Елена Ганчева е завършило право в The Hague University of Applied Sciences – UNIFY, популярен ВУЗ за българите в Нидерландия. Била е отличничка, печели конкурс за назначаването й в централата на Европол, след като е преминала през всички стъпала за специфичната престижна длъжност преди 3 г. Точен, лоялен и целеустремен човек, който боравел със секретна информация за организирани престъпни групи.

Родителите на Христо пък били учители. Баща му преподавал физическо възпитание и спорт в началния курс на ОУ „Васил Априлов“.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби