Българска студентка счупи тъпомера, мисли, че Тръмп е президент нa България

loading...

В България има хора, които живеят в неведение и показват учудваща некомпетентност.

Един пост се превърна в истинска Фейсбук – сензация.

„Луди ли сте, бе тъпаци, как можахте да изберете тоя Доналд Тръмп за президент. Той дори не е истински българин. По-добре да си беше останал Бойко Борисов президент“, пише Христина Кацарова.

Само за минути постът й събра десетки коментари. Някои дори се усъмниха, че профилът е истински, отказвайки да повярват, че може да съществува такава глупост. Други признаваха, че са потресени.

“ Впечатлена съм колко ниско IQ имате, госпожице. Бих си направила пуканки – да хапвам докато гледам тази комедия, наречена вашата Facebook страница… Уви, на работа съм и няма микровълнова. Между другото, смятам, че вие сте една от причините все още да не са ни посетили извънземни, търсещи интелигентна форма на живот“, пише интернет потребителка.

Самата Христина често стига до невероятни умозаключения, става ясно от страницата й във Фейсбук.

„Забелязала съм, че всички чички над 50-60 години, дето ми пишат, са два вида – педофили и такива с пари“, гласи едно от последните умозаключения на новата интернет знаменитост. предава Блиц.

След скандала, който предизвика, тя твърди, че е обидена и плаши: „Преди да ме обидите следващия път, имайте в предвид, че имам връзки в комисията за защита на потребителите във Фейсбук“.

И веднага получава отговор: „Скандално проста си, душко, съжалявам че съм толкова груб, ама не съжалявам.“

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби