Тотален крах след като отърва затвора на косъм. Изгониха Явор Бахаров и от театъра

loading...

Явор Бахаров изживява пореден удар, след като наскоро едва се отърва от заплахата да лежи в затвора заради шофиране в нетрезво състояние и употреба на наркотици. Актьорът изхвърча и от театъра, където вече мястото му заема по-млад колега.

Доскоро Бахаров играеше на сцената на Театър "Българска армия", но това вече не е факт, а скандалната звезда обикаля активно провинциалните театри с надежда да не остане съвсем без пари.

Най-пресният удар по Явор Бахаров е уволнението му от едно от най-скъпите представления във Военния театър - "Маркиз дьо Сад" от Дъг Райд на режисьора Иван Урумов. Скандалният актьор бе един от магнитите за публиката в ролята на абат дьо Кулмие.

Другото име, което продаваше много билети за спектакъла, е това на Георги Кадурин в главната роля на маркиз дьо Сад. Заради изцепките на Бахаров обаче, представлението спря да се играе, малко, след като бе качено на сцена.

В продължение на цяла година "Маркиз дьо Сад" беше замразен като проект, тъй като нито театърът, нито режисьорът имали желание да рискуват с компрометираното име на Явор.

Театър "Български армия" бе един от малкото, които го задържаха, макар че и там спектаклите с негово участие започнаха малко по малко да отпадат от програмата. В "Маркиз дьо Сад", вместо да свалят представлението, шефовете на Бахаров са решили просто да уволнят актьора. А на негово място взели най-младото попълнение в творческия състав на театъра – никому неизвестният засега Ясен Атанасов, пише "Уикенд".

За момента Явор Бахаров играе основно в театрите в провинцията и то в по-малките. Последната му премиера беше в Ловеч, а на софийските сцени скандалната звезда се изявява в гостуващи извънстолични представления.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби