НОИ ще изплаща пенсиите от 4-ти април

loading...

Във връзка с празничните и почивни дни през месец април 2014 г. изплащането на пенсиите чрез пощенските станции ще започне на 4-ти април и ще приключи на 17-ти април, съобщиха от НОИ.

Изплащането на пенсиите ще бъде извършено съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка пощенска станция. Преводите на сумите за априлските пенсии по сметки на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на 4-ти април 2014 г.

Заедно с пенсиите си за месец април, всички пенсионери ще получат еднократна допълнителна сума в зависимост от размера на получаваната пенсия или сбор от пенсии заедно с добавките и компенсациите към тях.

Допълнително 40 лв. ще получат пенсионерите, чиято пенсия или сборът от пенсиите заедно с добавките или компенсациите към тях е в размер до 150 лв. включително. Сумата от 30 лв. ще получат пенсионерите с размер на пенсията от 150.01 лв. до 251 лв. включително. За всички пенсионери с пенсия над 251 лв. размерът на добавката е 20 лв. /БГНЕС

София / България

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби