Петокласник сложи край на живота си със скок от 6-ия етаж

loading...

12-годишно момче от Русе сложи край на живота си късно вечерта, след като скочи от 6-ия етаж, предаде кореспондентът на БГНЕС от града.

Петокласникът Стивън С. се е хвърлил от дома си в блок "Ангел войвода" в жк "Изток". Причините за фаталната стъпка все още не са известни, но една от версиите е свързана с отсъствието на бащата на детето, който работи като шофьор в Англия. Предполага се, че момчето е преживяло тежко липсата му, а не е изключено семейни разправии между майката и пастрока на Стивън да са го разстроили допълнително. Тиражира се и версия, според която момиче в социалните мрежи го е накарало да скочи като доказателство за любов.

Петокласникът е живеел с майка си Илка и настоящия й съпруг. Той е имал по-голям брат и сестра. Съседите разказват, че не познават много добре семейството, тъй като са живеели отскоро в блока. Противоречива е информацията дали в момента на фаталния скок родителите са били у дома или са отсъствали. Никой не е видял кога момчето е скочило от терасата. Тялото му е било намерено в локва кръв, след като се е чул шумът от падането. Извикана е била линейка, която го е закарала в болницата, но детето е починало от получените множество счупвания и вътрешни кръвоизливи.

От училище "Васил Априлов", където е бил ученик Стивън, казаха, че момчето е бил тих и добър ученик, с добър успех.

Погребението ще бъде утре, чака се бащата да се върне от Англия. /БГНЕС

Русе / България

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби