ШОКИРАЩАТА ИСТИНА ЗА ПРЕХОДА В БЪЛГАРИЯ! Уникален ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ за ПОДМЯНАТА!

loading...

Няколко месеца преди преврата на 10-и ноември Тодор Живков приема американски сенатор и му казва: „Нещата в Русия вече отиват на зле, ние може би ще се откачим от техния влак, а ако се закачи за вашия, вие ще ни изтеглите ли на буксир?“

За освобождаването на Тодор Живков в последствие гладуват петима души от политбюро, а да остане – четирима. Това показва колко „на кантар“ са били нещата! Все пак има мнозинство и той си отива. На 12 ноември 1989 г. Живков е ИЗКЛЮЧЕН от партията, която оглавява над 35 години!

 

На 18 ноември се осъществява и първият опозиционен митинг в България, което слага новото начало на т.нар. ОПОЗИЦИЯ. Този митинг е проведен мирно и успява със своята многочисленост да смути властта…Изгледайте този хубав документален филм и вижте защо България е страдала и според мнозина продължава да страда!
А след месец вече е арестуван и обвинен за икономическата криза на България. Според покойния президент Желю Желев е бил извършен вътрешно-партиен преврат в БКП. Той е имал за цел да елиминира Живков и обкръжението му, за да може БКП еднолично да вземе инициативата.

 

/opoznaybulgaria.com/

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби