Виктор Папазов и Астор: Не с фокуси, а с работа и доверие към Брюксел

loading...

Всички вие, които се колебаете дали да гласувате и се чудите дали има смисъл да го направите – има смисъл, гласувайте. В противен случай нищо няма да се промени – ще гледаме същите лица, същите безобразия. Промяната трябва да започне отнякъде.

Това сподели за БГНЕС кандидатът за независим европейски депутат Виктор Папазов, зад чиято кандидатура застана и големият български магьосник Астор. В култовия рАСТОРант на илюзиониста Папазов събра приятели и медии, за да поговорят за политика, доверие, Европа и необходимата промяна.

Казват, че една лястовичка пролет не прави – може би не прави пролет, но предвещава пролетта, която се надявам, че ще настъпи скоро, споделя Папазов.

Трудно вярвам на хората и много трудно се лъжа – видя ли един човек след минути знам дали мога да му се доверя, сподели от своя страна Астор и призна, че за 21 години приятелство с Виктор Папазов със сигурност е имал много причини да се замисли дали му вярва. "Никога не бих застанал в негова подкрепа, ако имах и най-малки съмнения", сподели големият магьосник.

Хората се радват на Астор - той е онзи български бранд, който хората разпознават навсякъде, спират ни по улиците и се снимат с него, посочи от своя страна Папазов като призна, че доверието на толкова обичан и популярен човек едновременно го ласкае и задължава.

Илюзионистът е категоричен, че досега никога не е бъркал в своята преценка за хората. Виктор Папазов обаче не трябва да разчита на фокуси, за да отиде в Брюксел, заяви Астор. "Той трябва да разчита на онова, което може, а фокусите да остави на мен", пошегува се магьосникът.

"Защо да ти вярваме?" – това е въпросът, който много често чува в последните седмици и самият Папазов. Отговаря с въпрос – има ли някой за последните над 20 години, когото да е останал излъган от него и има ли негово обещание, което да не е спазено. "На 55 години съм и никога не съм лъгал – няма да започна да го правя и сега", категоричен е Папазов.

Основателят на Българската фондова борса е убеден, че ако наистина желае да работи, всеки евродепутат има осигурени перфектни възможности да го прави. Европейският парламент е наситен с най-различни партии и депутати с различни възгледи, като само от тях самите зависи дали хората ще научат имената и ще запомнят делата им.

Надява се хората да повярват, че независимите кандидати имат своя шанс и са онези, които истински могат да защитят интересите им. Не смята, че големите партии работят за хората и искрено вярва, че ще бъде лястовицата, която да предвещае промяната. /БГНЕС

София / Бългапия

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби