Бареков: Моята кауза са младите българи

loading...

Моята кауза са младите българи. На 25-ти май е нашият абитуриентски бал, каза Николай Бареков пред над 3000 младежи, събрали се в зала "Универсиада" в столицата за учредяването на младежката организация на "България без цензура", съобщиха от партията.

Здравейте, млади българи, които сте сърцевината на най-младата, най-енергичната и най-умната партия ББЦ, бе поздравът на Бареков към младежите. След една седмица предстои нашата първа политическа битка, 25 май е датата, на която трябва да разберем иска ли България промяна и смяна на порочното политическо статукво, добави Бареков.

Искам още рано-рано на 25-ти да накажем статуквото с нашия номер 28 в бюлетината, искам още в ранни зори двуцифрен резултат за ББЦ и шампанското още на обяд ще го отворим, призова лидерът на ББЦ. Той увери младите в препълнената зала, че след победата ще има голям купон на 25-ти вечерта във всички дискотеки в големите градове на страната. Искам млади хора да управляват България, докато съм жив, пожела си лидерът на ББЦ.

Повече държава в социалната политика и по-малко държавна намеса в бизнеса, очерта той намеренията си и наблегна на програмата на ББЦ в социалната сфера - работни места за младите, 350 лв. за второ дете, безплатни лекарства за майки, деца, пенсионери и хора с увреждания. Бареков добави още, че студентите отличници трябва да получават стипендии, независимо от социалния си статус. Или държавата да обмисли намаление на таксите за ВУЗ, или да вдигне студентските стипендии и да ги получава всеки отличник, независимо от социалния му статус, каза на младите Бареков.

Пред младежите Николай Бареков обяви, че партията прави младежка политическа академия във втората половина на месец юни на морето. В нея ще бъдат поканени за по седмица, разделени на две групи, 500 младежи, които са се представили най-добре на европейските избори. /БГНЕС

София / България

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби