Близнаци

Близнаци
22 май - 21 юни

ЕлементВъздух
Планета управител Меркурий
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Комуникативност,ученолюбие,добър оратор
Негативни черти Клюкарстване,засягане на околните чрез остри думи,лицемерие
Съкровени желания/стремежи Комуникация,общуване
Благоприятни партньорства  Водолей,Везни,Лъв
Неблагоприятни партньорства Риби,Дева,Стрелец
Цвят Син,сив,жълт
Аромат Нарцис,лавандула,люляк
Ден Сряда
Минерал Аквамарин,Ахат,Топаз

Хороскоп

Месечен

Представителите на зодия Близнаци, се доближават до доста важен етап в живота си и за мнозина, февруари 2017г., наистина може да бъде съдбоносен. Сега, ще е важно да обърнете специално внимание на тези, които са скъпи за вас. Но не трябва да забравяте и за собствените си желания, защото дори и с целият си алтруизъм, ние като личности сме оформени именно от нашите индивидуални стремежи.

Що се отнася до сферата на работата, трябва да се каже, че през Февруари, ще бъдете в състояние да постигнете всякакви резултати, но много тук, ще зависи от ограниченията, които сте си поставили над себе си. Ако принципно, ви е трудно да се изправите срещу хората и очевидно ви е страх да се движите нагоре по корпоративната стълбица, измествайки други участници в тази "надпревара", най-вероятно, няма да успеете да постигнете такива резултати. Това е така, защото, освен възможностите, които ще имате сега, също така в същата степен, ще е необходимо и желание. Покровителя на този годишен цикъл, огненият петел, до голяма степен, ще помага на тези, които са сигурни в себе си и знаят ясно какво искат. В този смисъл февруари, ще бъде особено характерен месец. На този етап, ако работите за себе си, е време да вземете решение, как и къде вашият бизнес ще се движи занапред в бъдещето. Това е така, защото сега, ще имате доста възможности, но ще има само един идеален вариант, така че трябва да анализирате и оцените всичко. Ако работите за някой друг, няма да имате проблеми в това отношение - просто правете това, за което сте инструктирани. Инициативата е добре дошла, но не забравяйте, че в борбата за позиция, не всички средства под слънцето са добри и никой не е отменил морала. Меркурий, ще поеме ролята на "надзирател" и всяко"нарушение на закона", ще ви води до постоянен спад в състоянието и като следствие, намаляване на доходите.

В "романтичния живот", ще се радвате, не толкова на нови възможности, отколкото на елегантни обрати на съдбата. През февруари, семейните от вас, ще бъдат изправени пред сериозен избор. Този избор е малко вероятно да включа разпадането на текущото семейството и появата на ново, по скоро това, ще е преход. Но едва ли ще е положителен момент за членовете на вашето домакинство. Работата и учението- тези области, трябва да бъдат във вашият фокус и във връзка с тях, ще имате доста "главоболия", особено ако сте главата на семейството. От друга страна, дори ако окончателното решение, не зависи от вас, трябва да вземете активно участие в дискусията, защото тук не става дума за нещо незначително, а за собствената ви съдба. Когато става въпрос конкретно за личните взаимоотношения, необвързаните от вас, могат да имат шанс и повече от един, за промяна на статуквото. Не е задължително, да се появят нови познати - много е вероятно, изведнъж да оцените някой стар познат. И не е нужно да се страхувате от това, понякога най-успешните варианти са най-очевидните, ние просто не го забелязваме. Просто трябва да внимавате за действия, мотивирани от страст. В никакъв случай, не трябва да позволявате, инстинктите да вземат власт над вас, в противен случай, нещата няма да завършат с щастлив край./astrostar.eu/

Мисъл за месец февруари:

Търпението не се изразява в това да седиш и просто да си чакаш. То е в умението да гледаш бодлите, да виждаш розата, да гледаш нощта и да виждаш деня. Обичащите са търпеливи и знаят, че луната има нужда от време, за да достигне своята пълна и най-красива фаза.

- Шамс Табризи

Най-добри дни за късмет: 1,7,8,9,20,24 ,29

Най-добри дни за любов: 20,21,22,23,24,25

Най-добри дни за здраве: 19,20,21,22,25,26

Най-добри дни за обучение: 1,,7,8,10,11,19,24

Най-добри дни за пари: 2,7,8,11,27,29

Най-добри дни за кариера: 17,19,20,27,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 6,7,13,14,30

 
loading...
 

Известни близнаци:

Анджелина Джоли

Джони Деп

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби