Близнаци

Близнаци
22 май - 21 юни

ЕлементВъздух
Планета управител Меркурий
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Комуникативност,ученолюбие,добър оратор
Негативни черти Клюкарстване,засягане на околните чрез остри думи,лицемерие
Съкровени желания/стремежи Комуникация,общуване
Благоприятни партньорства  Водолей,Везни,Лъв
Неблагоприятни партньорства Риби,Дева,Стрелец
Цвят Син,сив,жълт
Аромат Нарцис,лавандула,люляк
Ден Сряда
Минерал Аквамарин,Ахат,Топаз

Хороскоп

Месечен

Представителите на зодия Близнаци, ще трябва да слушат съветите на другите, за да поддържат стабилна ситуацията около тях. Всички ще се стараят да ви поучават и да се месят в личния ви живот. Ще искате да смените обстановката и да останете сами. Най-добрите приятели, ще ви помогнат да преживеете неуспехите в личния живот и да се настроите позитивно. Ако през този период почти не останат хора, с които да може да общувате без раздразнение, трябва спешно да направите пауза.

В противен случай, ще наговорите твърде много и ще унищожите плодовете на своя труд. Затова е по-добре да се уедините за седмица и на спокойствие да обмислите всичко. Ако имате отдавна поставени цели и не сте се доближили по никакъв начин до тяхното осъществяване, тогава или вървите по грешен път или се стремете към мираж. Може би, основната задача пред вас ще бъде да си признаете, че сте загубили много време и усилия. И ако не погледнете истината в очите, са възможни още повече загуби.

Любов и семейство

В любовта се очакват трудни промени и житейски уроци. Не са изключени раздели, които да доведат до тъга и апатия. Може би си струва да спрете да се самозалъгвате, че всичко ще се промени и най-накрая да обърнете внимание на този, който наистина ви цени? Трябва да погледнете на всичко трезво и да не се отчайвате, на хоризонта ви очаква нов любим. Но не бързайте стремително да развивате нови отношения, първо опознайте по-добре хората около вас.

Семейните трябва да станат по-меки и разбиращи към своите близки. Спрете да командвате и оставете вашето семейство да расте и се развива без вашият натиск. Някой от роднините може да опита да се меси в семейните ви отношения, старайте се да спрете подобни опити в зародиш, в противен случай ще се разрушат отношенията с вашата половинка. Обърнете внимание също на децата си, те сега ще изискват вашето максимално внимание и доверие.

Кариера и финанси

Трудолюбивите от вас, ще получат изгодна оферта, за която ще се наложи да се преместят в друга държава. Не всички обаче, ще харесат такова предложение и много от представителите на вашият знак, ще предпочетат да останат на предишното си работно място. Това обаче няма да доведе до по-нататъшен напредък. Творческите личности, ще могат да се докажат във всяко начинание и да получат печеливша позиция, за която отдавна мечтаят.

Особено целенасочените от вас, ще могат да започнат собствен бизнес, което ще доведе до успех и материално благополучие. Струва си да запомните, че не трябва да приемате роднини и близки приятели като партньори, в противен случай рискувате да развалите отношенията си. Безработните, едва ли ще намерят подходяща длъжност преди Нова година.

Изгодно предложение, се очаква едва през следващия месец. Междувременно се занимавайте с любимото си хоби и печелете допълнителни пари в интернет. В средата на месеца, се очертава малка печалба, която разумно ще похарчите за нужни вещи. Опитайте се да не влизате в дългове и изплатете старите до края на годината.

Здраве

В края на годината, е възможно да се нуждаете от посещение при зъболекар. Зъбната болка може да се появи в най-неподходящият момент и да донесе много неудобства и финансови загуби. За да избегнете подобни инциденти, погрижете се за устната хигиена и не пренебрегвайте превантивното посещение при зъболекар.

За да предотвратите настинките по време на новогодишните празници, незабавно вземете мерки и укрепете имунитета. Заредете организма си с витамини, ходете повече, закалете се. Дамите трябва да са по-внимателни към своето здраве и да се обличат по-топло.

Най-добри дни за късмет: 1,3,7,9,12,15,19,21,23

Най-добри дни за любов: 8,9,10,11,12,1,3,14,15

Най-добри дни за здраве: 1,3,5,7,13,17,19,28,30

Най-добри дни за обучение: 6,7,8,9,15,16,18,19

Най-добри дни за пари: 5,9,11,12,13,14,15,16,23,29

Най-добри дни за кариера:,15,18,22,23,25,27,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,4,5,6,10,11,12,13,14

 
loading...
 

Известни близнаци:

Анджелина Джоли

Джони Деп

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби