Близнаци

Близнаци
22 май - 21 юни

ЕлементВъздух
Планета управител Меркурий
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Комуникативност,ученолюбие,добър оратор
Негативни черти Клюкарстване,засягане на околните чрез остри думи,лицемерие
Съкровени желания/стремежи Комуникация,общуване
Благоприятни партньорства  Водолей,Везни,Лъв
Неблагоприятни партньорства Риби,Дева,Стрелец
Цвят Син,сив,жълт
Аромат Нарцис,лавандула,люляк
Ден Сряда
Минерал Аквамарин,Ахат,Топаз

Хороскоп

Месечен

Близнаци – През юни ще настъпи съвсем нов и приятен период в живота ви. Ще останете доволни от изненадите, които животът ви представя и щастливи, защото ще имате по-голям късмет, отколкото сте очаквали. Сега основното е да бъдете търпеливи и да се съсредоточите върху постигането на целите си, насочвайки енергия в работния процес. Сега определено не е моментът да сте срамежливи! Има много възможности да се доближите до конкретно постижение.

По отношение на парите са възможни забавяния. Но ще има възможност да печелите. Въздържайте се от провеждане на рекламни кампании, важни преговори, смяна на работни места, сключване на сделки, финансови инвестиции или започване на нов бизнес. И също - не бързайте с нещата. 

Пазете се от необмислени действия и думи, изречени набързо. Можете да унищожите собственото си щастие и просперитет, ако се държите твърде емоционално и необмислено, особено в отношенията с началници или близки. Трябва да сте внимателни в собствените си желания! Ако не контролирате собствените си мотиви, последиците могат да бъдат катастрофални. Например това може да е загубата на приятел или разпад във връзка с любим човек. С една дума, опитайте се да се контролирате.

Ретроградната Венера, която е във вашия знак, ще се върне в директно движение едва на 25-и юни. До този момент трябва да се въздържате от сериозни решения и промени в личния си живот, независимо дали става въпрос за развод или преместване при любимия. Когато Венера напусне ретроградната фаза, може да съжалявате за решенията си. Прибързаните решения също могат да провокират конфликт в семейството или кавга с любим човек. Показвайте любовта си по-често и забележете как нещата ще се променят към по-добро.

Най-добри дни за късмет: 1,3,7,9,12,15,19,21,23

Най-добри дни за любов: 8,9,10,11,12,1,3,14,15

Най-добри дни за здраве: 1,3,5,7,13,17,19,28,30

Най-добри дни за обучение: 6,7,8,9,15,16,18,19

Най-добри дни за пари: 5,9,11,12,13,14,15,16,23,29

Най-добри дни за кариера:,15,18,22,23,25,27,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,4,5,6,10,11,12,13,14

 
loading...
 

Известни близнаци:

Анджелина Джоли

Джони Деп

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби