Съобщение за грешка

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/bradq0us/old_bradva/includes/bootstrap.inc).

Везни

Везни
24 септември - 23 октомври

ЕлементВъздух
Планета управител Венера
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Тактичност,чар,дипломатичност,социална ангажираност
Негативни черти Пренебрегване на правилните норми на поведение с цел облагодетелстване
Съкровени желания/стремежи Социално признание,любов,семейна хармония
Благоприятни партньорства  Близнаци, Водолей
Неблагоприятни партньорства Рак,Козирог,Овен
Цвят Син,зелен,виолетов,червен
Аромат Ванилия, канела,сандалово дърво
Ден Петък
Минерал Планински кристал,Перли,Аквамарин

Хороскоп

Месечен

Вашата креативност ще ви донесе огромни успехи през месец декември, скъпи представители на зодия Везни.

Рецептата за успех през този период е само една – трябва да мислите „извън кутията“. Отворете въображението си, старайте се да поглеждате на всеки един казус от различна гледна точка и решението ще е пред вас!

Този ваш подход ще ви донесе огромни успехи в службата! Чрез нестандартни решения вие ще успеете да оптимизирате своята работа, което неминуемо ще доведе до отлични резултати! Това ще бъде забелязано, от когото трябва и може да ви чака повишение или приятен неочакван бонус. Използвайте своят „емоционален интелект“ в службата. Особено през втората половина на периода вашите социални умения могат да се окажат по-важни от професионалните. Установявайте връзки с правилните шефове и колеги и успехът ви е в кърпа вързан – за това може да излолзвате коледното парти.

Във финансово отношение месецът ще е стабилен. Възможни са непредвидени харчове в началото на периода, но те ще се компенсират към средата, когато ви очаква коледен бонус или дивидент.

Това е един период на духовно опознаване за вас. Към втората половина вие ще искате да се затворите в собствените си мисли и изчистите съзнанието си от ненужния шум, като затвърдите своите приоритети в живота. Това е чудесно за вас, но не пренебрегвайте своето семейство, все пак са празници.

Възможно е да изникне напрежение заради това, че сте се затворили в собствения си свят. Би било изключително удачно да организирате приятни семейни мероприятия в празничните дни. В живота ви ще се появят стари приятели, с които не сте се виждали от дълго и ще имате възможност да вдъхнете нов живот на своята връзка.

Пазете си здравето! В началото на месеца е възможно да се почувствате отпаднали или преуморени. Наблягайте на здравословната храна и не пренебрегвайте спорта и разходките на чист въздух.

Мисъл за месец декември:

Мечтите наистина се сбъдват. Да, твоите също. Но трябва да ги срещнеш някъде по пътя. Стани и направи първите крачки - днес."

-Джо Витале

Най-добри дни за късмет: 5,6,7,20,26,27

Най-добри дни за любов: 1,2,10,14,15,20,

Най-добри дни за здраве: 1,2,3,15,19,30

Най-добри дни за обучение: 7,19,2 ,29

Най-добри дни за пари: 16,17,18,19,20,21,

Най-добри дни за кариера: 6,7,21,22,23,27 ,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,10,11,12

 
loading...
 

Известни везни:

Саймън Кауъл

Ким Кардашян

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби