Водолей

Водолей
21 януари – 19 февруари

ЕлементВъздух
Планета управител Уран
Характеристика Неподвижен
Позитивни черти Интелигентност,комуникативност,иноваторско мислене
Негативни черти Инат,отчуждение
Съкровени желания/стремежи Да научава всичко ново и да го прилага
Благоприятни партньорства  Близнаци,Дева
Неблагоприятни партньорства Лъв,Скорпион,Телец
Цвят Син,сив
Аромат Хризантема,бадем,виолетки
Ден Събота
Минерал Сапфир,Опал,Обсидиан

Хороскоп

Месечен

През декември представителите на зодия Водолей, трябва да са сдържани и да проявят усърдие. Смирението и мекотата, могат да обърнат всяка ситуация във ваша полза. Неутрализирайте гнева и амбициите на тези около вас, като не забравяте и за своите. И не бъдете толкова придирчиви, трябва да туширате възгледите за идеалите и да се задоволите с това, което имате.

През декември вашите близки, може да се почувстват изоставени. В поредицата от бизнес срещи не забравяйте за семейните вечери. В противен случай, няма да може да избегнете кавгите. Повярвайте, сега главният ви помощник сте самите вие. Като се съсредоточите, ще успеете да си отговорите на всички въпроси, които ви измъчват.

Любов и семейство

В любовта трябва да поемете инициативата и да докажете искрените си чувства на партньора, няма да е трудно да направите това, ако на първо място поставите честността и симпатията. Необвързаните, разочаровани от отношенията, не трябва да се затварят у дома и да се отказват от общуването, по-добре се отдайте на леки флиртове и приемайте комплименти без излишно обвързване.

Семейните представители на знака, трябва да обърнат по-голямо внимание на своята половинка, защото сега тя ще има повод да се изкуши от афера на страни. И всичко това, в резултат на студеното ви отношение. Покажете своята любов на съпруга / съпругата си, по-често правете подаръци и показвайте признаци на внимание, сега това е особено необходимо. И самите вие се пазете от авантюри, рискувате да разрушите силен брачен съюз в името на безполезен кратковременен роман.

Кариера и финанси

През този месец, ще искате да се отпуснете и починете, но сега не е време за това. Трябва да се стегнете и да завършите започната работа. Активната работа, ще покаже на шефовете, че сте достойни за висока позиция. Само не казвайте на колегите си за вашите планове, в противен случай ще влошите ситуацията. Има хора, които само чакат подходящ момент да ви измамят, така че внимавайте за портфейла си и бъдете бдителни по всякакви финансови въпроси.

През втората половина на месеца, ще имате шанс да направите нови полезни бизнес запознанства. В същото време ще получите важна информация, изискваща ответна реакция. Не предприемайте никакви стъпки, докато не сте сигурни, че тази информация е точна. В противен случай рискувате да станете заложници на прибързаното решение. Трябва също внимателно да сключвате договори и да подписвате всякакви документи. Финансовата ситуация ще бъде несигурна, но в края на месеца ще получите бонус, макар че, размерът му ще бъде много по-малък от очакваното.

Здраве

В началото на месеца, ще започнете да търсите в себе си симптоми на различни заболявания. За да преодолеете повишената мнителност, насочете вниманието си към нещо приятно: отидете на театър, концерт, парти. По този начин, безпокойството, ще изчезне напълно. През втората половина на месеца, незначителните неразположения могат да ви накарат да преразгледате диетата си.

Най-вероятно влошаването на здравето, ще бъде причинено от липса на витамини в менюто. Яжте повече зеленчуци и плодове, намалете консумацията на мазни и пушени храни. С умората по това време, ще може да се справите със силен чай или кафе. Но не злоупотребявайте с тези напитки и най-важното - не ги пийте преди лягане. За да не провокирате безсъние. Опитайте се, да почивате повече и избягвайте негативните емоции.

Най-добри дни за късмет: 12,13,16,19,22,28,29,30

Най-добри дни за любов: 2,6,7,9,20,24,26

Най-добри дни за здраве: 22,23,24,25,29,30

Най-добри дни за обучение: 1,6,7,8,10,15,20

Най-добри дни за пари: 8,9,14,19,

Най-добри дни за кариера: 14,19,20,23,24,25,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,11,12,13

 
loading...
 

Известни водолеи:

Парис Хилтън

Дженифър Анистън

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби