Водолей

Водолей
21 януари – 19 февруари

ЕлементВъздух
Планета управител Уран
Характеристика Неподвижен
Позитивни черти Интелигентност,комуникативност,иноваторско мислене
Негативни черти Инат,отчуждение
Съкровени желания/стремежи Да научава всичко ново и да го прилага
Благоприятни партньорства  Близнаци,Дева
Неблагоприятни партньорства Лъв,Скорпион,Телец
Цвят Син,сив
Аромат Хризантема,бадем,виолетки
Ден Събота
Минерал Сапфир,Опал,Обсидиан

Хороскоп

Месечен

Водолей – Началото на месеца не е много добро за вас, но от втората седмица ще имате възможност за несравнимо по-голямо емоционално удовлетворение. Меркурий ще започне ретроградно движение на 18 юни и ще ви забави в разработването на планираните задачи. Квадратурите на Слънцето с Марс и Нептун ще ви затруднят, защото ще предизвикат различни съмнения и недоверие. Проблеми са възможни от хора, от които очаквате някаква помощ или които са влиятелни и са на важна позиция. Ще бъдете предразположени към рисковани инвестиции, които би било препоръчително да избягвате, защото може да понесете загуби.

Основен проблем, особено в средата на юни е комуникацията с началниците. Сякаш ще говорите на различни езици. Ще срещнете несъгласие и неодобрение на вашите идеи. Може да ви е особено трудно да реализирате идеите си и да бъдете приети от другите, от които решенията зависят. Това, което е необходимо, е да пуснете топката и да броите до десет, защото в крайна сметка светът няма да спре, ако някои от вашите предложения не бъдат приети. Трябва да сте спокойни и да не приемате лично това. В крайна сметка, фактът, че вашата идея не е приета, все още не означава, че правото ви на мнение е било оспорено. Като цяло, опитайте се да имате възможно най-малко емоции, когато става въпрос за работа. Ще имате чувството, особено през втората половина на месеца, че се борите с вятърни мелници. Внимавайте с кого общувате и на кого имате доверие, защото може да имате проблеми с натрапчиви и злонамерени хора. 

В любовната връзка нещата ще са много по-добри. С партньора си ще бъдете в романтичен и спокоен период. Сега е подходящото време, например, да отпътувате някъде през някой уикенд и да се опитате да прекарате възможно най-качествено време с любимия човек. Старите страсти ще се събудят и ако в предишния период сте били измъчвани от някои съмнения, сега е моментът да ги премахнете. 

Вашето здраве ще бъде сравнително добро, но се пазете от хронични заболявания. Възможни проблеми с костите, бъдете по-внимателни и отделете внимание и време на тялото си.

Най-добри дни за късмет: 12,13,16,19,22,28,29,30

Най-добри дни за любов: 2,6,7,9,20,24,26

Най-добри дни за здраве: 22,23,24,25,29,30

Най-добри дни за обучение: 1,6,7,8,10,15,20

Най-добри дни за пари: 8,9,14,19,

Най-добри дни за кариера: 14,19,20,23,24,25,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,11,12,13

 
loading...
 

Известни водолеи:

Парис Хилтън

Дженифър Анистън

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби