Водолей

Водолей
21 януари – 19 февруари

ЕлементВъздух
Планета управител Уран
Характеристика Неподвижен
Позитивни черти Интелигентност,комуникативност,иноваторско мислене
Негативни черти Инат,отчуждение
Съкровени желания/стремежи Да научава всичко ново и да го прилага
Благоприятни партньорства  Близнаци,Дева
Неблагоприятни партньорства Лъв,Скорпион,Телец
Цвят Син,сив
Аромат Хризантема,бадем,виолетки
Ден Събота
Минерал Сапфир,Опал,Обсидиан

Хороскоп

Месечен

Месец март ще ви донесе много приключения и приятни изживявания, скъпи представители на зодия Водолей!

За вас, това ще е месецът на „неочакваното“. Ще има много изненади, но добрата новина е, че повечето от тях ще са доста приятни.

В службата ще има доста сътресения, но това не трябва да ви притеснява. Вашите колеги ще са в паника, защото са възможни нови реорганизации на работата, уволнения и назначаване на нови началници.

Какво да направите вие!? В конкретния случай е най-удачно да се пуснете по течението, защото звездите ще се грижат за вас. Възможно е да повишат точно вас, или да изпаднете в доста по-изгодна ситуация в организацията си от преди. Ако пак вие сте този, който ще загуби работата си, приемете го с усмивка – този месец звездите ви гарантират до голяма степен успех, и това ще е за по-добро ще си намерите много по-хубава работа. Важното е каквото и да стане да го приемате с пълното спокойствие, че е за по-добро, оставете космическите сили да свършат останалата част от работата.

Ситуацията с финансите ви ще е доста напрегната в началото на периода, но в последствие ви очаква пълен обрат. Към 20-то число на месеца е възможно да получите сериозно постъпление, може би във формата на бонус или дивидент.

Ако не сте обвързани, месецът ще е изключително интересен за вас. Ще срещнете много интересни обекти, които ще запленят вашето внимание. Ако си имате половинка, този период ще предостави прекрасна възможност за преоткриване на връзката ви, и за „опознаване на ново“ човека до вас. Ще откриете неподозирани неща за вашият любим човек, които много ще ви допаднат!

Обърнете специално внимание на децата си. В този момент те имат нужда от комуникацията с вас. Провеждайте чести разговори и се интересувайте от това, което ги вълнува. Не забравяйте, че семейната хармония е основата за вашето щастие и успех!

Мисъл за месец март:

Хубавите неща се случват на тези, които вярват. По-хубавите се случват на онези, които са търпеливи. А най-хубавите неща се случат на тези, които не се отказват.

Антон Чехов

Най-добри дни за късмет: 1,3,7,9,12,15,19,21,23

Най-добри дни за любов: 8,9,10,11,12,1,3,14,15

Най-добри дни за здраве: 11 ,17,19,28,30

Най-добри дни за обучение: 6,7,8,9,15,16,18,19

Най-добри дни за пари: 5,9,11,12

Най-добри дни за кариера: 7,9,11,15,18,22,23,25,27,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,4,5,6,10,11

 
loading...
 

Известни водолеи:

Парис Хилтън

Дженифър Анистън

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби