Водолей

Водолей
21 януари – 19 февруари

ЕлементВъздух
Планета управител Уран
Характеристика Неподвижен
Позитивни черти Интелигентност,комуникативност,иноваторско мислене
Негативни черти Инат,отчуждение
Съкровени желания/стремежи Да научава всичко ново и да го прилага
Благоприятни партньорства  Близнаци,Дева
Неблагоприятни партньорства Лъв,Скорпион,Телец
Цвят Син,сив
Аромат Хризантема,бадем,виолетки
Ден Събота
Минерал Сапфир,Опал,Обсидиан

Хороскоп

Месечен

Няма нужда от прекален драматизъм, вие сами си усложнявате живота. Хороскопът за февруари 2020 година препоръчва на Водолеите да улеснят живота си. Не можете да направите нещо? Не се разстройвайте, просто се движете напред. Оптимизмът ще ви отвори врати към нови възможности за покоряване на върхове.

Астрологичната прогноза за февруари 2020 година е различна за Водолеите. Зависи от периода на раждане. Родените през първите десет дни на зодията имат добри възможности да „завържат“ онлайн роман. Вгледайте се в родените под знака Телец и Овен, но не чакайте да ви търсят. Трябва сами да проявявате инициатива.

Родените през останалия период на знака не трябва да рискуват в сферите, свързани с недвижими имоти. Оставете сделките за по-късно. Сега на първо място, за вас, са приятелските връзки, което ви пречи да се концентрирате върху материалните неща.

Хороскопът за февруари 2020 година обещава на Водолеите много нови запознанства, сред които ще има и пътешественици, и преподаватели, и други интереси личности. Ако учите, не се отказвайте от общуването в групи, за да бъдете винаги в час с последните събития.

Началото на месеца е период, когато е необходимо да се вслушвате в своята интуиция. Тя ще бъде силна, както никога. „Шестото“ чувство ще ви позволи да предвиждате поведението на околните, което ще бъде полезно в случаите, когато е необходимо да „обезвредите“ недоброжелатели, стремящи се да ви навредят.

Към края на месеца, жените Водолеи ще бъдат обхванати от желание кардинално да изменят живота си. Съмненията настрана! Действайте активно! Откривайки се за нещо ново, вие няма да съжалявате за своето решение. Но не бързайте да агитирате околните да правят същото. Вашите съвети сега не им трябват.

Най-добри дни за късмет: 12,13,16,19,22,28,29,30

Най-добри дни за любов: 2,6,7,9,20,24,26

Най-добри дни за здраве: 22,23,24,25,29,30

Най-добри дни за обучение: 1,6,7,8,10,15,20

Най-добри дни за пари: 8,9,14,19,

Най-добри дни за кариера: 14,19,20,23,24,25,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,11,12,13

 
loading...
 

Известни водолеи:

Парис Хилтън

Дженифър Анистън

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби