Водолей

Водолей
21 януари – 19 февруари

ЕлементВъздух
Планета управител Уран
Характеристика Неподвижен
Позитивни черти Интелигентност,комуникативност,иноваторско мислене
Негативни черти Инат,отчуждение
Съкровени желания/стремежи Да научава всичко ново и да го прилага
Благоприятни партньорства  Близнаци,Дева
Неблагоприятни партньорства Лъв,Скорпион,Телец
Цвят Син,сив
Аромат Хризантема,бадем,виолетки
Ден Събота
Минерал Сапфир,Опал,Обсидиан

Хороскоп

Месечен

За представителите на зодия Водолей, февруари 2017г., ще бъде уникален месец по много начини, макар че в повечето от възникващите ситуации, ще е необходимо да действате съгласно вече съществуващите и добре използвани шаблони.

През февруари, е малко вероятно да имате някакви принципно нови възможности в областта на работа, по-вероятно е, на старата ви позиция, да започне да става нещо по нов начин. Това се отнася и до голяма степен за вашите отношения, така че бъдете внимателни към тези, които са около вас. На този етап тези, които имат най-голяма и най-обширна база информация, ще се възползват най-много. Като цяло, динамиката, ще остане на заден план сега, въпреки че при никакви обстоятелства, не трябва да спирате, без реална причина за това. Аналитичното мислене, сътрудничеството и цялостното планиране, ще играят първостепенна роля. Ако се захванете с реализирането на нови проекти, трябва много добре да прецените всички рискове и вероятности. Нищо сложно, просто няма смисъл да разпилявате силите си в много проекти. Компетентния подход, ще ви позволи, да повишавате рентабилността на бизнеса си постоянно. Ако работите за някой друг, възможности за промяна на ситуацията, ще се представят по най-фундаментален начин. Казано по-просто, може би е дошло време да започнете свой собствен бизнес? Не е задължително точно сега, но февруари може да бъде важен месец за развитието на проекта, въпреки че има известен риск. Благодарение на позицията на слънцето, не трябва да разпространявате твърде много информация за вашите планове. Колкото повече хора знаят за това, толкова по-зле. По принцип, мълчете и не бързайте да сформирате, екип от потенциални партньори.

Сферата на чувствата и емоциите, през февруари, ще изисква от вас, внимателен, но и бърз подход. Сега не трябва при никакви обстоятелства, да разчитате на връзки, които ви причиняват дори и най-малките съмнения. Не отлагайте решаването на проблемите, които се появяват "тук и сега". Това ще бъде успешно време, изключително благоприятно за решаване на всички семейни конфликти. Не е задължително, да прекарвате прекалено много време, със семейството си, ще бъде достатъчно, само да комуникирате своевременно с тези, които биха могли да станат източници на конфликт. В никакъв случай не трябва да обръщате гръб на проблемите, които, по принцип не са ваши собствени. Ако видите реална възможност да помогнете, трябва да го направите. Вторият месец на 2017 г., ще помогне на необвързаните от вас, сериозно да преосмислят позициите си в живота и може би, ще ги сближи още повече с втората им "половинка". Също значителен нюанс, ще играе факта, че слънчевата енергия, ще бъде по-малко благоприятна по отношение на вашия знак. През деня е по-добре, да избягвате радикалното изразяване на чувствата си. И не бързайте да скачате "в дълбоки води", контролирайте се, в противен случай може да се окажете в трудна ситуация.

Мисъл за месец февруари:

Колкото човек е по-велик, толкова повече смирява гнева си

- Овидий

Най-добри дни за късмет: 6,7,8,9,12,20,19,30

Най-добри дни за любов: 5,8,9,15,20,21,22,23

Най-добри дни за здраве: 1,8,11,13,17,26

Най-добри дни за обучение: 18,19,21,23,26

Най-добри дни за пари: 2,7,10,12,14,16,20,25

Най-добри дни за кариера: 1,9,17,22,25,29

Най-добри дни за козметични процедури: 3,4,5,6,7,10,12,14

 
loading...
 

Известни водолеи:

Парис Хилтън

Дженифър Анистън

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби