Дева

Дева
24 август - 23 септември

ЕлементЗемя
Планета управител Меркурий
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Сръчност,интелигентност,отзивчивост
Негативни черти Остра критичност,черногледство/td>
Съкровени желания/стремежи Да бъде полезен и продуктивен
Благоприятни партньорства  Телец,Козирог
Неблагоприятни партньорства Риби,Близнаци,Стрелец
Цвят Земни цветове,охра,оранжев,зелен,син
Аромат Лилия,жасмин,орхидея
Ден Сряда
Минерал Сапфир,Яспис,Турмалин

Хороскоп

Месечен

Месец март ще ви предостави отличната възможност да се фокусирате върху вашето бъдеще, скъпи представители на зодия Дева!

Желязото се кове докато е горещо, а сега е момента за това. Точно през този месец вие ще трябва да вземете редица съдбовни решения, които буквално ще предопределят вашата съдба.

Това важи най-вече за вашата кариера. Още в началото на месеца си направете внимателна равносметка и детайлен безпристрастен анализ на това, къде сте в момента и какво искате да правите със своя живот. Харесва ли ви това, с което се занимавате в момента? Къде се виждате след няколко години? Всичко това са важни въпроси, на които трябва да си дадете реалистичен отговор, и ако той не ви се понрави, бързо да вземете мерки.

Ако не сте удовлетворени от сегашната си работа, не губете време, започвайте да си търсите друга! Ако вашата позиция не ви харесва, започвайте да се борите за повишение. Време за губене няма, моментът за вас е точно сега!

Същото важи и за личния ви живот. Ако не сте обвързани или търсите някаква промяна, бъдете смели и самоуверени. Особено във втората половина на месеца, планетите ще ви предоставят изключителни възможности за срещи с интересни субекти, с които можете да установите романтични взаимоотношения.

За тези от вас, които имат семейства, помислете и за бъдещето на своите близки. Говорете с вашите деца и обсъдете техните планове – къде искат да учат, с какво искат да се занимават.

Здравето ви през периода ще е отлично, но към втората половина на месеца не е изключено да имате отделни дни на неразположение, но нищо сериозно.

Внимавайте с финансите! Заделяйте пари единствено за инвестиции, а не за импулсивни покупки или скъпи глезотии. Към края на периода е възможно да изникнат непредвидени разходи, а и следващият месец ще е доста напрегнат в това отношение.

Мисъл за месец март:

Търпението не се изразява в това да седиш и просто да си чакаш. То е в умението да гледаш бодлите, да виждаш розата, да гледаш нощта и да виждаш деня. Обичащите са търпеливи и знаят, че луната има нужда от време, за да достигне своята пълна и най-красива фаза.

- Шамс Табризи

Най-добри дни за късмет: 1,7,8,9,20,24 ,29

Най-добри дни за любов: 20,21,22,23,24,25

Най-добри дни за здраве: 19,20,21,22,25,26

Най-добри дни за обучение: 1,,7,8,10,11,19,24

Най-добри дни за пари: 2,7,8,11,27,29

Най-добри дни за кариера: 17,19,20,27,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 6,7,13,14,30

 
loading...
 

Известни представители на зодия дева:

Никол Ричи

Пинк

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби