Дева

Дева
24 август - 23 септември

ЕлементЗемя
Планета управител Меркурий
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Сръчност,интелигентност,отзивчивост
Негативни черти Остра критичност,черногледство/td>
Съкровени желания/стремежи Да бъде полезен и продуктивен
Благоприятни партньорства  Телец,Козирог
Неблагоприятни партньорства Риби,Близнаци,Стрелец
Цвят Земни цветове,охра,оранжев,зелен,син
Аромат Лилия,жасмин,орхидея
Ден Сряда
Минерал Сапфир,Яспис,Турмалин

Хороскоп

Месечен

Дева –Животът ви през юни ще стане по-спокоен, отколкото преди, тъй като можете да изберете нова посока. Можете да завършите някои задачи за кратко време, други ще изискват търпение. Въпреки това не бързайте с бързите решения: във вашата ситуация не всичко ще се окаже толкова просто, колкото сте мислили преди. Несъгласията относно разпределението на отговорностите и финансите в съвместните проекти ще доведат до труден напредък и забавяне на планираните работни задачи. От друга страна, вие ще можете да започнете един важен проект, който ще бъде подкрепен от началниците ви и който ще окаже влияние върху напредъка ви в кариерата. Меркурий ще започне ретроградно движение на 18 юни и ще доведе до трудности в координацията със сътрудниците. В тази област ви очакват недоразумения и закъснения. 

Ще бъдете привлечени от един човек, който скоро ще се окаже напълно различен от първото ви впечатление за него. Ще ви бъде по-трудно от обикновено да поддържате приятелски отношения с другите и може да се разпадне някое приятелство. Пазете се от клюки и интриги, опитайте се да ограничите своята ирония и острота. 

През първата половина на юни Слънцето ще направи квадратура с Марс и Нептун, преминаващи през вашето поле на любовта, което ще доведе до недоверие между вас и партньора ви. Ще бъдете прекалено отдадени на целите си и често ще влизате в конфликт с любимия човек заради това. Съединението на Марс с Нептун ще доведе до необходимите промени и до подобрение на нещата. През втората половина на юни Марс ще направи секстил с Юпитер, който управлява вашето поле на любовта. Това ще внесе повече радост и забавление във връзката ви с любимия човек.

Вашето здраве ще бъде стабилно, но е важно да се движите повече. Винаги, когато можете, отидете на екскурзия или разходка сред природата. Трябва да практикувате физически упражнения всеки ден, особено за гърба, шията и раменете. Диетата ви трябва да включва храни, пълни с витамини.

Най-добри дни за късмет: 1,7,8,9,20,24,28,29

Най-добри дни за любов: 20,21,22,23,24,25,28

Най-добри дни за здраве: 19,20,21,22,25,26

Най-добри дни за обучение: 1,,7,8,10,11,19,24

Най-добри дни за пари: 2,7,8,11,27,29

Най-добри дни за кариера: 17,19,20,27,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 6,7,13,14,30

 
loading...
 

Известни представители на зодия дева:

Никол Ричи

Пинк

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби