Дева

Дева
24 август - 23 септември

ЕлементЗемя
Планета управител Меркурий
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Сръчност,интелигентност,отзивчивост
Негативни черти Остра критичност,черногледство/td>
Съкровени желания/стремежи Да бъде полезен и продуктивен
Благоприятни партньорства  Телец,Козирог
Неблагоприятни партньорства Риби,Близнаци,Стрелец
Цвят Земни цветове,охра,оранжев,зелен,син
Аромат Лилия,жасмин,орхидея
Ден Сряда
Минерал Сапфир,Яспис,Турмалин

Хороскоп

Месечен

Декември ще донесе на представителите на зодия Дева много сила и енергия, която ще искате да вложите в работата. Няма да ви спрат нито домашните дела, нито проблемите на близките, упорито ще се трудите да завоювате нова позиция. В стремежа си към професионални успехи, не забравяйте за личния си живот, сега там нещата няма да вървят толкова гладко.

През този месец, ще изхабите много нерви, за разрешаване на трудни семейни ситуации. Но в опита си да се справите, не се осланяйте на логиката, по-важно е да покажете добри чувства. Тъй като се отличавате със завидна проницателност, вие усещате измамите отдалеч. Този месец това безценно качество може да ви избави от машинациите на приятели, които планират да ви въвлекат във финансова авантюра, усърдно убеждавайки ви, че това е „най-изгодната сделка във вашият живот“.

Любов и семейство

При семейните са възможни, сериозни конфликти и кавги заради пари. Ще искате лично да контролирате всичко, но по някаква причина вашата половинка няма да бърза да ви отстъпи мястото си на семейното кормило. Тези които имате връзка от скоро, не трябва да започват отношенията си с недоверие и подозрение, такава ситуация ще доведе само до разрив. Като цяло трябва да сте по-верни и честни. Не завързвайте авантюри настрани, в противен случай ще останете сами, защото всичко тайно през декември ще стане явно.

Необвързаните ще искат да започнат сериозна връзка и за известно време може да им изглежда, че човека, когото са срещнали наскоро, е тяхната съдба. Не се само убеждавайте в това - скоро ще разберете, че сте сбъркали. Вероятно връзката, ще приключи много бързо. Не се разстройвайте и не избързайте, насладете се на свободата и използвайте свободното си време за саморазвитие.

Кариера и финанси

Ще бъдете ентусиазирани и готови, да завладеете нови висоти. Хващайте се за всяка възможност и тогава в навечерието на новата година, може да получите изгодно предложение. Някой близо до вас, ще ви помогне в личния бизнес. Не забравяйте да се отблагодарите. За бизнесмените е препоръчително, да не наемат близки приятели и роднини, в противен случай има шанс, да съсипете отношенията си.

Безработните, ще трябва да почакат до нова година, защото тези предложения, които имате сега, няма да са успешни в бъдеще, ще се разочаровате и ще искате да напуснете новата си работа. Финансовото ви положение ще бъде стабилно, ще може да си позволите големи покупки. Но не давайте на заем пари, дори на най-добрите си приятели, сега съществува риск да бъдете излъгани или да съсипете стабилни отношения заради пари. Във всичко останало, ще имате късмет.

Здраве

Здравето, няма да ви разочарова през декември. Ще се чувствате отлично и с добро настроение. Единственото нещо, което може да ви разстрои, е стреса поради проблеми в личния живот. Опитайте се спокойно да реагирате на текущите обстоятелства и не приемайте всичко присърце, в противен случай ще си докарате невроза, която ще трябва продължително да лекувате. Научете се да медитирате преди лягане или слушайте отпускаща музика.

Всякакви козметични процедури, като подстригване, боядисване през втората половина на декември, ще бъдат успешни. До края на месеца, може да се почувствате енергийно отслабени. За да повдигнете тонуса, прекарвайте повече време на чист въздух, практикувайте йога, спортувайте.

Най-добри дни за късмет: 1,7,8,9,20,24,28,29

Най-добри дни за любов: 20,21,22,23,24,25,28

Най-добри дни за здраве: 19,20,21,22,25,26

Най-добри дни за обучение: 1,,7,8,10,11,19,24

Най-добри дни за пари: 2,7,8,11,27,29

Най-добри дни за кариера: 17,19,20,27,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 6,7,13,14,30

 
loading...
 

Известни представители на зодия дева:

Никол Ричи

Пинк

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби