Съобщение за грешка

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/bradq0us/old_bradva/includes/bootstrap.inc).

Дева

Дева
24 август - 23 септември

ЕлементЗемя
Планета управител Меркурий
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Сръчност,интелигентност,отзивчивост
Негативни черти Остра критичност,черногледство/td>
Съкровени желания/стремежи Да бъде полезен и продуктивен
Благоприятни партньорства  Телец,Козирог
Неблагоприятни партньорства Риби,Близнаци,Стрелец
Цвят Земни цветове,охра,оранжев,зелен,син
Аромат Лилия,жасмин,орхидея
Ден Сряда
Минерал Сапфир,Яспис,Турмалин

Хороскоп

Месечен

Април е месецът, през който трябва да следвате своите цели, скъпи представители на зодия Дева.

Вие кипите от ентусиазъм и амбиция, и това е наистина отлично. Сега ще имате прекрасната възможност да блеснете в работата и да докажете на колеги и шефове на какво сте способни. Казвайте мнението си и отстоявайте своята позиция. Проявете се като лидер, взимайте инициативата и това ще бъде забелязано от правилните хора. Социалните ви умения са почти толкова важни колкото професионалните. Контактите с правилните хора могат да ви осигурят дългоочакваното повишение.

Внимавайте със здравето. Вашият напрегнат професионален живот може да има негативен ефект върху вашето състояние. Възможно е да ви налегне преумора. За да се справите наблягайте на спорта, здравословната храна, както и разходките на чист въздух.

Вашата свръх отдаденост в службата може да създаде напрежение в семейството ви. В никакъв случай не пренебрегвайте любимите си хора. Прекарвайте достатъчно време с тях, даже е отлична идея да организирате семеен уикенд на приятно място извън града. Не забравяйте, че точно семейната хармония ще ви осигури основата за вашите амбициозни професионални планове.

Ситуацията с финансите ще е доста напрегната през месеца. Още от самото начало е възможно да изникнат непредвидени разходи, а към средата е възможно да получите и по голям финансов удар. Избягвайте импулсивни покупки, месецът е крайно неподходящ и за инвестиции – пазете си парите, ще ви потрябват. Планирайте всеки един лев и ще се справите през сложния период.

Мисъл за месец април:

Търпението не се изразява в това да седиш и просто да си чакаш. То е в умението да гледаш бодлите, да виждаш розата, да гледаш нощта и да виждаш деня. Обичащите са търпеливи и знаят, че луната има нужда от време, за да достигне своята пълна и най-красива фаза.

- Шамс Табризи

Най-добри дни за късмет: 1,7,8,9,20,24 ,29

Най-добри дни за любов: 20,21,22,23,24,25

Най-добри дни за здраве: 19,20,21,22,25,26

Най-добри дни за обучение: 1,,7,8,10,11,19,24

Най-добри дни за пари: 2,7,8,11,27,29

Най-добри дни за кариера: 17,19,20,27,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 6,7,13,14,30

 
loading...
 

Известни представители на зодия дева:

Никол Ричи

Пинк

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби