Дева

Дева
24 август - 23 септември

ЕлементЗемя
Планета управител Меркурий
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Сръчност,интелигентност,отзивчивост
Негативни черти Остра критичност,черногледство/td>
Съкровени желания/стремежи Да бъде полезен и продуктивен
Благоприятни партньорства  Телец,Козирог
Неблагоприятни партньорства Риби,Близнаци,Стрелец
Цвят Земни цветове,охра,оранжев,зелен,син
Аромат Лилия,жасмин,орхидея
Ден Сряда
Минерал Сапфир,Яспис,Турмалин

Хороскоп

Месечен

Февруари 2017 г., ще бъде доста успешен етап от живота, за представителите на зодия Дева, в който няма да е необходимо, да отделяте на нещо специално внимание, с изключение на някои нюанси, които, ще се появят. Много е вероятно, да стигнете до важни изводи, свързани с бъдещето на вашия живот. Независимо от факта, че този период от време, ще е пълен с множество промени, повечето от тези събития наистина ще са ви необходими.

Когато става дума за работата, за тези от вас, които имат собствен бизнес, месеца ще бъде благоприятен. Буквално от първите дни, ще усетите и разберете какво трябва да правите. Полезно ще е, да се отдадете на тези предчувствия и да забравите за предпазливостта за известно време. Рискувайте, когато сметнете за необходимо, взимайте под внимание мнението на другите, но разчитайте преди всичко на собствения си анализ. Може да има смисъл да започнете нов проект, ново начинание или да обновите продуктите си изцяло. Ще имате цял набор от предизвикателства, с които ще трябва да се справите. Въпреки това, ще намерите изненадващо спокойствие и естествено щастие в този процес, ако обичате вашата работа. Тези, които работят за някой друг, ще трябва да се въздържат от инициативи, най-малко до средата на месеца. Това означава, че ще трябва, доста да се ограничите, но вие сте универсално мъдри и понякога наистина хитри, така че едва ли ще имате някакви проблеми в тази област. Просто не трябва да чакате печалбите ви, постоянно да се увеличават и да тълкувате отсъствието им, като провал. Нептун може сега, да бъде изключително опасен за тази сфера, така че не забравяйте, че сега до голяма степен работите за бъдещето си и далеч не всички от вашите експерименти, ще има незабавен ефект.

Трудно е, да се каже, че ще постигнете невероятни резултати в "романтичния си живот". Едно нещо е ясно, през февруари, много от вас, ще открият дългоочакваното спокойствие, други, ги чака серия от трудни ситуации и като цяло е малко вероятно този период да бъде особено продуктивен. Уникалният опит, които ще придобиете, по време на нови запознанства и вероятно нови отношения, също ще бъде принципно нов за вас лично. Сега съюз с по-опитен партньор, ще бъде най-успешната опция. Не позволявайте на външни фактори, да определят бъдещето ви. Ако света е срещу вас, това не е причина да се отказвате от желанията си, а повод, сериозно да анализирате събитията. Обстоятелствата, ще се развиват по такъв начин, че ще бъдете в състояние, да се измъкнете от всяка трудна ситуация лесно, но сами, разчитайки само на вашия разум и хитрост! Не разчитайте на пристигането на "добрия магьосник", който да ви изведе за ръка от тъмната гора, в която сте попаднали, благодарение на собствените си желания. Няколко аспекта на позицията на Луната, може да предизвикат истинска буря от емоции. Не се ограничавайте, но направете усилие, за да бъдете учтиви, в противен случай ще загубите това, което имате, без да намерите нищо в замяна./astrostar.eu

Мисъл за месец февруари:

Какво можеш да направиш, когато се сдобиеш с мечта? Можеш да продължиш с нея, да я оставиш да задвижи живота ти, или да я оставиш и да мислиш през останалата част от живота си какво е можело да стане.

- Пач Адамс

Най-добри дни за късмет: 12 ,16,19,22 ,29,30

Най-добри дни за любов: 2,6,7,9,20,24,26

Най-добри дни за здраве: 22,23,24,25,29,30

Най-добри дни за обучение: 1,6,7,8,10,15,20

Най-добри дни за пари: 8,9,14,19,

Най-добри дни за кариера: 14,19,20,23,24,25,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,11,12

 
loading...
 

Известни представители на зодия дева:

Никол Ричи

Пинк

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби