Съобщение за грешка

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/bradq0us/old_bradva/includes/bootstrap.inc).

Дева

Дева
24 август - 23 септември

ЕлементЗемя
Планета управител Меркурий
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Сръчност,интелигентност,отзивчивост
Негативни черти Остра критичност,черногледство/td>
Съкровени желания/стремежи Да бъде полезен и продуктивен
Благоприятни партньорства  Телец,Козирог
Неблагоприятни партньорства Риби,Близнаци,Стрелец
Цвят Земни цветове,охра,оранжев,зелен,син
Аромат Лилия,жасмин,орхидея
Ден Сряда
Минерал Сапфир,Яспис,Турмалин

Хороскоп

Месечен

Месец декември ще ви даде отличната възможност да се вглъбите в себе си и да оцените това, което е най-важно за вас, скъпи представители на зодия Дева

През този зимен месец е изключително удачно да излезете от светлините на прожекторите, особено в професионалния ви живот. Направете крачка назад и слушайте повече, отколкото говорите.  Работете усърдно за своите цели, но избягвайте да ги споделяте с околните, защото през декември сте предразположени да станете обект на завист от колеги, даже и шефове. Вие имате успех, но не всички харесват това, често го виждат като заплаха.

За да се предпазите от хорската злоба и завист направете в главата си анализ на хората около вас и внимателно преценете как да действате спрямо всеки един. Когато имате готова стратегия към края на месеца, ще сте добре подготвени за своята нова професионална офанзива през новата година.

Във финансово отношение месецът ще е изключително ползотворен. Още в началото на периода може да получите дивидент или голям бонус, а през целия период ще сте буквално магнит за пари, което ще се отрази чудесно за празниците! Няма нищо лошо да се поглезите. Сменете имиджа си – нова прическа или мечтан тоалет ще направят чудеса за вашето самочувствие на коледното парти.

В семейството ви хармонията ще бъде пълна. Вашите близки ще ви дадат нужното пространство, което ви е нужно да се вглъбите в мислите си, да изчистите главата си от излишния шум и ясно да начертаете своите цели.  Не се пренатоварвайте и избягвайте всякакъв стрес. Времето, което прекарвате в медитация е една инвестиция, която ще ви се възвърне в идните месеци.

Мисъл за месец декември:

Висша мъдрост е да различаваш доброто от злото

Сократ

Най-добри дни за късмет: 5,6,7,20,26,27

Най-добри дни за любов: 1,2,10,14,15,20,

Най-добри дни за здраве: 1,2,3,15,19,30

Най-добри дни за обучение: 7,19,2 ,29

Най-добри дни за пари: 16,17,18,19,20,21,

Най-добри дни за кариера: 6,7,21,22,23,27 ,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,10,11,12

 
loading...
 

Известни представители на зодия дева:

Никол Ричи

Пинк

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби