Козирог

Козирог
22 декември – 20 януари

ЕлементЗемя
Планета управител Сатурн
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Организираност,визия за бъдещето,амбициозност
Негативни черти Отчаяние,песимизъм
Съкровени желания/стремежи Да ръководи и управлява
Благоприятни партньорства  Телец, Дева
Неблагоприятни партньорства Везни, Овен, Рак
Цвят Син, черен
Аромат Пачули, роза, ванилия
Ден Събота
Минерал Малахит, Оникс, Тюркоаз

Хороскоп

Месечен

За представителите на зодия Козирог, през февруари 2017 г. , позицията на Марс, ще има ключово значение, защото именно тази планета, ще бъде отговорна за техния успех. Важно е да не забравяте добрата стара поговорка: без труд няма печалба. Въпреки това, при настоящите условия, няма да се изисква да правите някакви свръхчовешки усилия, за да постигнете това, което искате.

В сферата на работата, наистина може да се насладите, на много нови възможности, толкова успешни, колкото и оригинални. Ако вече сте положили основите за това от дълго време и се движите нагоре по корпоративната стълбица, през февруари, може да бъде момента, когато е дошло време да направите последната крачка. Разбира се, не трябва да бързате напред прибързано и без основателна причина. Въпреки това, този вариант, по принцип е малко вероятно да е възможен. Сега най-необходимите варианти, ще попаднат в ръцете ви. Най-важното е, да не ги изпускате и да не пропускате тази възможност. Без значение колко нетипично се развива ситуацията, няма да можете да пропуснете всички налични опции, дори и ако наистина искате. Подкрепата на червената планета, ще бъде твърде силна. Между другото, в сегашната ситуация, Марс ще ви подтиква към силови методи за разрешаване на проблемите. Разбира се, че не трябва да бъдете жестоки, тук става дума за нещо друго - малък натиск и смели, рисковани стъпки напред, които ще изненадат всички. Не трябва да споделяте плановете си с никого, просто действайте. Прекомерната "разговорливост" може да бъде наказана. Юпитер няма да препятства плановете ви, ако сте твърдо самоуверени. Отделно от това, рискът ще се увеличи, ако решите да не действате сами.

За вас, както и за много други знаци, "романтичния живот", ще е един от тези аспекти на живота, в който всичко, ще се развива на макс. През февруари, ще се срещате с нови хора и ще чуете много нови признания. Да, ще има доста, нови неща, но ще се наложи да действате малко по-нетипично. Отклонението от пътя, сега само ще ви даде нови предимства в борбата срещу обстоятелства. От друга страна, не трябва да преразглеждате собствените си планове. Хората, които ще станат важни за вас, естествено ще се интегрират в живота ви, не трябва да се съмнявате в това. По принцип, всеки вид съмнение, ще убие всяка романтика. Луната, ще оказва доста негативно въздействие в това отношение и бавенето и отлагането, вместо решителни обяснения, може да ви струва скъпо. Поради тази причина, ако смятате, че е необходимо- действайте. Това е единственият начин, по който ще изградите положителни нови отношения или значително, ще укрепите съществуващите такива./astrostar.eu

Мисъл за месец февруари:

Животът е като игра на покер - не е важно дали държиш добри карти, а колко добре можеш да изиграеш слабите!

- Джек Лондон

Най-добри дни за късмет: 6,7,8,9,12,20,19,30

Най-добри дни за любов: 5,8,9,15,20,21,22,23

Най-добри дни за здраве: 1,8,11,13,17,26

Най-добри дни за обучение: 18,19,21,23,26

Най-добри дни за пари: 2,7,10,12,14,16,20,25

Най-добри дни за кариера: 1,9,17,22,25,29

Най-добри дни за козметични процедури: 3,4,5,6,7,10,12,14

 
loading...
 

Известни козирози:

Кейт Мос

Кейт Мидълтън

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби