Съобщение за грешка

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/bradq0us/old_bradva/includes/bootstrap.inc).

Козирог

Козирог
22 декември – 20 януари

ЕлементЗемя
Планета управител Сатурн
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Организираност,визия за бъдещето,амбициозност
Негативни черти Отчаяние,песимизъм
Съкровени желания/стремежи Да ръководи и управлява
Благоприятни партньорства  Телец, Дева
Неблагоприятни партньорства Везни, Овен, Рак
Цвят Син, черен
Аромат Пачули, роза, ванилия
Ден Събота
Минерал Малахит, Оникс, Тюркоаз

Хороскоп

Месечен

Огромни успехи в работата и бизнеса за вас през декември, скъпи представители на зодия Козирог!

В края на годината съзнанието ви ще е изцяло заето с мисли за работа и бизнес. Вие искате успеха и сте устремени да го постигнете на всяка цена. Още от самото начало сте толкова нахъсани, че пренебрегвате всички останали, което може да доведе до обтегнати отношения в семейството.

В работата сте резки и безцеремонни. Вашият устрем е добро нещо добро, но то може и да се окаже подводен камък. Пазете се от подли колеги, които завиждат на вашата амбиция и ентусиазъм. Възможно е да ви създадат проблеми чрез задкулисие, използвайки подмолни методи.

Във финансово отношение месецът ще е изключително успешен. Още от самото начало ще сте магнит за пари! Възможно е да получите неочакван коледен бонус или дивидент. Декември е удачен и за инвестиции, както и едри покупки като имот и кола. Може би точно сега е настъпил момента, когато да сбъднете своята мечта.

Старайте се да бъдете толерантни с хората, с които работите, но същевременно имайте едно на ум, че могат да ви кроят нещо лошо.

Вашата отдаденост към работата може да обтегне отношенията с вашето семейство точно преди празниците. Поговорете с любимите хора и ако е нужно им обяснете ситуацията. Бъдете открити с тях и се постарайте те да разберат, че успехът, към който се стремите ще облагодетелства най-вече тях, ползите за вашето семейство ще са огромни! Те ще ви разберат.

Внимавайте много със здравето си! Вие работите на пълни обороти и това генерира стрес във вашия живот! Помагайте си със спорт и лека и здравословна храна! Използвайте празничните дни за релакс. Вашето тяло има нужда от силите, за да постигнете зашеметяващите успехи, към които се стремите!

Мисъл за месец декември:

Ако не можете да обясните нещо на едно дете на 6 години, то това значи, че вие въобще нямате понятие какво означава това нещо

-Алберт Айнщайн

Най-добри дни за късмет: 5,6,7,20,26,27

Най-добри дни за любов: 1,2,10,14,15,20,

Най-добри дни за здраве: 1,2,3,15,19,30

Най-добри дни за обучение: 7,19,2 ,29

Най-добри дни за пари: 16,17,18,19,20,21,

Най-добри дни за кариера: 6,7,21,22,23,27 ,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,10,11,12,

 
loading...
 

Известни козирози:

Кейт Мос

Кейт Мидълтън

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби