Лъв

Лъв
23 юли - 23 август

ЕлементОгън
Планета управител Слънце
Характеристика Неподвижен
Позитивни черти Лидерство,самочувствие,щедрост,позитивизъм
Негативни черти Суета,високомерие,арогантност
Съкровени желания/стремежи Царствен и забавен живот
Благоприятни партньорства  Овен,Стрелец,Скорпион
Неблагоприятни партньорства Водолей,Телец
Цвят Жълт,оранжев,червен,златист
Аромат Сандалово дърво,жасмин,пачули
Ден Неделя
Минерал Рубин,Диамант,Топаз

Хороскоп

Месечен

Лъв –Първият месец на лятото ще разкрие нови възможности за вас. Най-накрая ще се появят предпоставки за израстване в кариерата, но е доста вероятно да има препятствия, които могат да пречат на бързото постигане на целта ви. 

В началото на юни Меркурий ще направи секстил с Уран, преминаващ през вашият сектор на работата и кариерата и ще ви позволи да внедрите нови методи на работа, както и да разработите нови идеи, които ще ви донесат повече успех и по-добри печалби. Слънцето ще направи квадрат с Марс и Нептун, което ще ви донесе трудности в отношенията с началниците. Меркурий ще започне ретроградно движение на 18 юни и ще ви донесе трудности под формата на засилени работни интриги и различни тайни действия, които ще възпрепятстват вашия напредък в развитието на планираните цели.

Опитайте се да намерите време за повече почивка, за да може тялото ви да се релаксира. Пазете се от шофиране в нетрезво състояние и с висока скорост. През втората половина на месеца рискът от наранявания и злополуки се увеличава, така че бъдете внимателни. Не стойте дълго на слънце или в солариум: кожата ви може да стане особено чувствителна към излагане на светлина.

Настроението ви през юни ще бъде ярко, позитивно, тъй като ще се случват много интересни и приятни неща. Вие не само ще можете да се справите с трудностите, но и ще постигнете успех за кратко време, ако положите максимални усилия и станете активни и решителни. Но истинският успех ви очаква в личния ви живот. През месеца е подходящо да се съсредоточите върху разрешаването на това, което ви притеснява във връзката ви с любимия човек. Постарайте се да подобрите комуникацията помежду си и да се доверявате повече един на друг.

През юни звездите ви обещават приятен период от време, в който можете да се докажете по най-добрия възможен начин, както в работата, така и в любовта.

Най-добри дни за късмет: 6,7,8,9,12,13,20,19,30

Най-добри дни за любов: 5,8,9,15,20,21,22,23

Най-добри дни за здраве: 1,8,11,13,17,26

Най-добри дни за обучение: 18,19,21,23,26,29

Най-добри дни за пари: 2,7,10,12,14,16,20,25

Най-добри дни за кариера: 1,9,17,22,25,28,29

Най-добри дни за козметични процедури: 3,4,5,6,7,10,12,13,14

 
loading...
 

Известни лъвове:

Дженифър Лопез

Барак Обама

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби