Лъв

Лъв
23 юли - 23 август

ЕлементОгън
Планета управител Слънце
Характеристика Неподвижен
Позитивни черти Лидерство,самочувствие,щедрост,позитивизъм
Негативни черти Суета,високомерие,арогантност
Съкровени желания/стремежи Царствен и забавен живот
Благоприятни партньорства  Овен,Стрелец,Скорпион
Неблагоприятни партньорства Водолей,Телец
Цвят Жълт,оранжев,червен,златист
Аромат Сандалово дърво,жасмин,пачули
Ден Неделя
Минерал Рубин,Диамант,Топаз

Хороскоп

Месечен

Февруари е месецът на великите идеи за вас, скъпи представители на зодия Лъв!

Сега е най-удачният момент да преосмислите своят живот и да начертаете плановете си за бъдещето. Не се ограничавайте! Идеите ви ще са велики, а плановете грандиозни.

Бъдете смели и не гледайте назад! Ако някой фактор в живота ви пречи за изпълнението на вашите цели, помислете как можете да го промените.

Преосмислете това, което работите! Удовлетворява ли ви работата? Съвпада ли кариерното ви развитие с вашите цели? Как се виждате след няколко години? Ако отговорите на тези въпроси не ви удовлетворяват, не е зле да се замислите за тотална промяна – може би дори и нова работа! Много е важно да знаете, че през този период смелостта ви ще ви се „отплати“! Планетите са зад вас, а вашите смели начинания ще се увенчаят с успех!

Внимавайте с финансите си през този период. Ще бъдете изкушавани от много импулсивни покупки, но не прекалявайте, защото това може да ви изиграе лоша шега. Към края на месеца се очертават непредвидени разходи, които могат да се окажат сериозен финансов удар за вас ако не сте подготвени. Винаги е добре да имате бели пари за черни дни.

Сега е важно да направите планове и за своето семейство! Може би се нуждаете от огромна промяна. Периодът е удачен за сериозна стъпка, като например да имате дете!

Споделяйте и обсъждайте грандиозните си планове за бъдещето с вашия партньор! Това ще ви помогне да си набележите това, което е най-важно за вас.

Здравето ви ще е отлично през месеца. Възможно е в края на периода да се почувствате отпаднали, но това не трябва да ви притеснява. Неразположението ще отшуми сравнително бързо

Мисъл за месец февруари:

Търпението не се изразява в това да седиш и просто да си чакаш. То е в умението да гледаш бодлите, да виждаш розата, да гледаш нощта и да виждаш деня. Обичащите са търпеливи и знаят, че луната има нужда от време, за да достигне своята пълна и най-красива фаза.

- Шамс Табризи

Най-добри дни за късмет: 1,7,8,9,20,24 ,29

Най-добри дни за любов: 20,21,22,23,24,25

Най-добри дни за здраве: 19,20,21,22,25,26

Най-добри дни за обучение: 1,,7,8,10,11,19,24

Най-добри дни за пари: 2,7,8,11,27,29

Най-добри дни за кариера: 17,19,20,27,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 6,7,13,14,30

 
loading...
 

Известни лъвове:

Дженифър Лопез

Барак Обама

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби