Лъв

Лъв
23 юли - 23 август

ЕлементОгън
Планета управител Слънце
Характеристика Неподвижен
Позитивни черти Лидерство,самочувствие,щедрост,позитивизъм
Негативни черти Суета,високомерие,арогантност
Съкровени желания/стремежи Царствен и забавен живот
Благоприятни партньорства  Овен,Стрелец,Скорпион
Неблагоприятни партньорства Водолей,Телец
Цвят Жълт,оранжев,червен,златист
Аромат Сандалово дърво,жасмин,пачули
Ден Неделя
Минерал Рубин,Диамант,Топаз

Хороскоп

Месечен

За представителите на зодия Лъв, февруари 2017 г., може да изглежда един изключително труден момент. Много е вероятно, от началото на месеца, изведнъж да се сблъскате с един куп проблеми и тревоги, които инстинктивно, ще ви подготвят за трудности. В действителност проблемите, не винаги ще бъдат реални, по скоро, ще се създава впечатление за абсолютно хаотични и непредсказуеми обстоятелства.

Що се отнася до работата ви, през февруари, нещата могат да бъдат доста спокойни или може би непостоянни, но доста продуктивни. Като цяло, този период, ще бъде обещаващ и изпълнен с разнообразие от възможности. Той ще окаже значителен натиск върху вас, но нека си го кажем, няма да се налага, да се напрягате прекалено много, ако не искате. Не се предвиждат критични ситуации и няма опасност, да пропуснете възможности за успех, ако си позволите да си почивате. Напротив, понякога релаксацията, може да бъде изключително благоприятна. Тъй като, за един мощен и силен старт, ви трябват сила и ресурси, които може да получите, само ако сте ги съхранили в моменти на относително спокойствие. Ако имате собствен бизнес, се фокусирайте върху персонала. Сега е времето, да се отървете от тези елементи на системата, които вероятно са ви пречели. От друга страна, професионалните качества, не винаги са решаващ фактор и всички ние сме добре запознати с това. За тези, които не работят за себе си, е по-добре да поставят акцент върху странични проекти, които изглеждат обещаващи. Това ще ви позволи, да се освободите от второстепенните възможности и да постигнете по-амбициозни резултати в бъдеще. Само не се поддавайте на емоции, тъй като на този етап, това би било грешка, да се смесват емоциите и свързаните с работата въпроси.

В сферата на личните отношения, няма да има "забавяния" през февруари. Нещо повече, тази сфера на живота ви, ще постави доста мощен натиск върху вашата сила и ресурси, но по позитивен начин. Възможно е да решите, да се ожените или някой, който е близо до вас, да стигне до такова решение и вие да трябва да вземете много активна роля в този процес. В никакъв случай не трябва да си поставяте граници, дори и ако всичко, което се случва около вас е ново. Но трябва, да избягвате авантюри или крещяща небрежност, всичко трябва да бъде, ясно съгласувано и обмислено до най-малкия детайл. Да, разбира се, ще трябва да направите усилие, но за сметка на това, ще помните резултатите дълго време, вероятно до края на живота си. И не само вие. Като цяло, февруари определено ще ви донесе нещо голямо и светло. Семейните, ще може да постигнат важна договореност в рамките на семейството, докато неангажираните представители на този знак, е много вероятно да започнат нови отношения. Романтиците определено ще бъдат доволни, но дори и тези, които са склонни към абсолютна практичност, ще бъдат в изгодна позиция. Може да има трудности при взаимоотношенията с по-старото поколение. Не подхранвайте конфликтни ситуации, дори и да не сте ги инсценирали. Всичко ще се успокои, но ако прибавите масло в огъня, ще си създадете, само още повече проблеми./astrostar.eu/

Мисъл за месец февруари:

"Колкото по-дълбока е пропастта, в която падаш, толкова по-големи са шансовете да се научиш да летиш."

- Владимир Туровски

Най-добри дни за късмет: 8,6,10,11,19,20,21,26

Най-добри дни за любов: 5,6,7,8,15,16,21,23

Най-добри дни за здраве: 1,2,27 ,29

Най-добри дни за обучение: 6,9,20 ,29,30

Най-добри дни за пари: 1,6,20,21,30

Най-добри дни за кариера: 8,9,18,19,23,24

Най-добри дни за козметични процедури: 6,8,9,10,11,12

 
loading...
 

Известни лъвове:

Дженифър Лопез

Барак Обама

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби