Плъх

Родените през годините: 1912,1924,1936,1948,1960,1972,1984,1996,2008,2020

Годината на Овцата  ще бъде една много вълнуваща година за всички представители на зодия Плъх,които ще имат невероятния шанс да израстнат духовно и да разширят познанията си във всички сфери на техния интерес.

През тази година вашето желание за обогатяване на житейския ви и емоционален опит ще ви тласка към изучаване на човешката природа и връзките в космоса. Възможно е да се присъедините в групи по медитация или просто да започнете нов преквалификационен курс. Каквото и решите да правите успехът ще е с вас и ще се справяте блестящо.

Фокусът ви през тази година ще бъде главно насочен към въпросите свързани с вашето семейство. Ще имате желание да обръщате внимание на всички членове във фамилията ви  и да помагате на всички. Ако имате деца или внуци с удоволствие ще желаете да предадете научения от вас опит на тях и да се опитате да ги предпазите от някои грешки в живота. Те на своя страна ще оценят достойно вашата загриженост и ще ви се отблагодарят с уважение и любов. През годината ви очакват много приятни семейни тържества,на които вестта за появата на нов член в семейството ще предизвика неповторими емоции във вас.

През годината на Овцата ще бъдете окрилени от споделена любов на партньора си и двамата заедно ще се отдавате на кратки и далечни пътувания,които ще  разнообразят ежедневието ви. Тези от вас,които все още са в очакване на голямата любов, стрелата на Купидон може да ги прониже съвсем неочаквано за тях на някое нестандартно място. Може да срещнете любовта в парка,трамвая,местният супермаркет и затова дръжте очите си широко отворени,за да не пропуснете своя шанс.

На работното място не се очакват големи промени и повечето от вас ще затвърдят позицията си пред началниците и ще бъдат удовлетворени от постигнатите успехи.  Като цяло ще бъдете доволни ,както от работните си задължения така и от финансовото ви възнаграждение. В случай че почувствате скука в ежедневието си, не предприемайте резки прромени като смяна на работното място, а вместо това се запишете на курс,за да  усъвършенствате деловите си умения. Тези от вас,които все още търсят подходящата  работа ще имат успехи главно през април,май,септември и ноември,когато внезапно може да получат изгодно делово предложение от познати или да бъдат одобрени за позиция, за която са кандидатствали по интернет преди това.

Финансите ви ще бъдат на ниво през цялата година и ще успеете да извършите покупки за дома,които отдавна планирахте. Не участвайте в хазартни залагания и не давайте големи суми пари назаем на слабо познати хора,защото може да реализирате загуби. Неочаквани парични постъпления може да ви зарадват през летните месеци,когато може да получите подарък от любим човек или да наследите имот или значителна сума пари. 

Известни плъхове:

Бен Афлек

Скарлет Йохансон

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби