Рак

Рак
22 юни - 22 юли

ЕлементВода
Планета управител Луна
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Упоритост,грижовност,чувствителност
Негативни черти Прекалена сантименталност,лошо настроение
Съкровени желания/стремежи Хармония в дома и семейството
Благоприятни партньорства  Риби,Скорпион
Неблагоприятни партньорства Козирог,Везни,Овен
Цвят Син,сребристо
Аромат Лимонена трева,ирис
Ден Понеделник
Минерал Перли,Лунен камък

Хороскоп

Месечен

През декември представителите на зодия Рак, няма да скучаят без работа и вниманието на своите началници. И това и другото, ще има в изобилие. А дали, ще бъдете хвалени или порицавани, ще зависи само от вашата бързина и работоспособност. И перспективите за кариера, между другото, също. Затова не пропускайте шанса да се докажете. Отделете колкото е възможно повече време, за да помислите и да изградите планове, които ще ви осигурят пълно благополучие през следващата година.

Дамите, ще трябва да се погрижат за външния си вид и да обновят своя гардероб. Няма да е излишно да посетите козметичен салон, да промените имиджа си и да направите няколко процедури против стареене. Дори и малките промени, ще доведат до промени в личния живот и професионалната сфера. Декември, носи специални изненади, които силно ще ви развълнуват и зарадват.

Любов и семейство

Семейните, ще се потопят в света на романтиката и привързаността. Ще може да демонстрирате своите чувства, които ще бъдат взаимни. Някои ще искат да направят промени в съвместния живот, за тях съдбата е подготвила приятен сюрприз. Единственото което трябва да избягвате, са разговорите за пари. Защото вместо да се наслаждавате на компанията на другия, ще започнете да делите и правите сметки. Опитайте се да останете в рамките на разумното и не изпадайте до банални спорове кой, колко пари е изхарчил.

Тези които имат проблемна връзка, ще успеят да приключат отношенията безпроблемно и да останат добри приятели с бившите любими. Необвързаните, могат да срещнат любовта и то на много необичайно място. Затова е препоръчително, всеки ден да излизате напълно подготвени, за да не се изложите пред новия избраник. Само не стойте у дома, а се отворете към света и правете нови запознанства, тогава определено ще имате късмет в новогодишната нощ.

Кариера и финанси

Най-накрая, късмета ще ви се усмихне. Ще получите добро предложение в професионалната област, но не от вашият шеф, а от стар познат. Шансът със сигурност е много примамлив, но не напускайте веднага старата си работа. Помислете и претеглете плюсовете и минусите. Ако решите да напуснете старата си работа, началниците ще се опитат да ви спрат. Препоръчително е в този момент, да се вслушате в собствените си желания. При всички положения, късмета ще е на ваша страна.

Бизнесмените ще могат да сключат важни договори за следващата година, които ще донесат много приходи. В трудни ситуации, на помощ ще се притече близък приятел, който ще осигури както морална, така и финансова подкрепа. За тези, които отдавна мечтаят да започнат собствен бизнес, съдбата ще им даде възможност. Бъдете смели и тръгнете по свой собствен път, обстоятелствата ще са благосклонни и със сигурност ще получите помощ във всякакви начинания.

Здраве

През декември, ще се борите с досадна кашлица и хрема. Опитайте се, да разберете причината за лошото си здраве. Не се самолекувайте, а посетете терапевт своевременно. Проблемите с дихателната система, могат да възникнат поради често преохлаждане и употреба на студени напитки, така че избягвайте подобни ситуации и се обличайте по-топло.

Също така в този месец, може да почувствате обща отпадналост. За да коригирате ситуацията, преминете към специална "червена" диета и яжте повече ягоди и плодове, както и консумирайте сок от нар. Ако състоянието ви не се подобри, консултирайте се с лекар, той бързо и правилно ще ви постави на крака.

Най-добри дни за късмет:,19,22,28,29,30

Най-добри дни за любов: 2,6,7,9,20,24,26

Най-добри дни за здраве: 22,23,24,25,29,30

Най-добри дни за обучение: 1,6,7,8,10,15,20

Най-добри дни за пари: 8,9,14,19,22,23,27

Най-добри дни за кариера: 14,19,20,23,24,25,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,11,12,13

 
loading...
 

Известни раци:

Линдзи Лоън

Принц Уилям

Тамара Екълстоун

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби