Рак

Рак
22 юни - 22 юли

ЕлементВода
Планета управител Луна
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Упоритост,грижовност,чувствителност
Негативни черти Прекалена сантименталност,лошо настроение
Съкровени желания/стремежи Хармония в дома и семейството
Благоприятни партньорства  Риби,Скорпион
Неблагоприятни партньорства Козирог,Везни,Овен
Цвят Син,сребристо
Аромат Лимонена трева,ирис
Ден Понеделник
Минерал Перли,Лунен камък

Хороскоп

Месечен

Рак – Месец Юни е пълен много положителни промени за вас. Затова трябва да гледате оптимистично към бъдещето и да забравите горчивите моменти от миналото, които все още може да ви карат да страдате. Този месец може да даде съвсем нова насока на вашия живот и работа.

На 5-то число Пълнолунието идва с частично затъмнение на Луната и тъй като тя е вашият управител, енергията на това затъмнение ще ви повлияе силно. Може да даде отражение върху вашето здраве и професионален живот и можете да изпитате дестабилизиращи моменти, които да ви направят много уязвими и чувствителни към външния свят. 

Аспектите на Марс ще ви заредят с енергия, но и ще ви накарат да живеете с такава интензивност, че на моменти да усетите, че се нуждаете от повече спокойствие. Пазете се от резки движения и некачествена храна. Не предприемайте сделки с недвижими имоти и не вземайте големи дългове, в противен случай ви очакват трудности. 

В отношенията с познати хора може да настъпи напълно неочакван обрат. Не е изключено да откриете, че някои от тях само са се престрували на ваши приятели, а всъщност са нечестни и лицемерни. Но не бързайте да разваляте отношенията си с никого: възможно е просто да разберете неправилно ситуацията.

Основната пречка за успеха през този месец може да бъде само вашата собствена нерешителност и песимистично отношение. Не се поддавайте на негативно настроение. Юни подготвя за вас интересен и напълно нов период от време, ако проявите характер и не се поддадете на мързел, негативни емоции и чувства. Време е да преодолеете страховете си и да се изправите пред бъдещето с ентусиазъм, но бъдете много внимателни, ако трябва да вземете решение.

През третата десетдневка на месеца Слънцето ще се премести във вашия знак и Венера ще формира положителен аспект към Сатурн, тогава ще можете да решите повечето проблеми. И като цяло ще дойде благоприятно време за нови постижения. На 21-во число Новолунието във вашия знак идва с пръстеновидно затъмнение на Слънцето. Ще почувствате, че енергията му ви обновява и носи нови неща в живота ви.

Най-добри дни за късмет:,19,22,28,29,30

Най-добри дни за любов: 2,6,7,9,20,24,26

Най-добри дни за здраве: 22,23,24,25,29,30

Най-добри дни за обучение: 1,6,7,8,10,15,20

Най-добри дни за пари: 8,9,14,19,22,23,27

Най-добри дни за кариера: 14,19,20,23,24,25,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,11,12,13

 
loading...
 

Известни раци:

Линдзи Лоън

Принц Уилям

Тамара Екълстоун

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби