Рак

Рак
22 юни - 22 юли

ЕлементВода
Планета управител Луна
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Упоритост,грижовност,чувствителност
Негативни черти Прекалена сантименталност,лошо настроение
Съкровени желания/стремежи Хармония в дома и семейството
Благоприятни партньорства  Риби,Скорпион
Неблагоприятни партньорства Козирог,Везни,Овен
Цвят Син,сребристо
Аромат Лимонена трева,ирис
Ден Понеделник
Минерал Перли,Лунен камък

Хороскоп

Месечен

Месец март ще предостави отлични възможности за кариерно развитие и започване на изключително успешни проекти за вас, скъпи представители на зодия Рак.

Това е месецът, през който наистина ще трябва да си размърдате мозъка, а това важи за всеки аспект от вашия живот.  Ще ви дойдат изключително много идеи, които ще ви дадат стимул да се хвърлите в непознатото, дори и да предприемете рисковани начинания.

Това в никакъв случай не трябва да ви притеснява, напротив. Спомняйте си съвета на големия Стоичков:  „Който рискува печели“. В службата, разбира се, би било разумно рисковете да са смели, но внимателно премерени и умни.

Не крийте идеите си, но ги споделяйте само с тези, които трябва, защото колеги могат да ви завидят и да ви забият нож в гърба и да си ги припишат. От друга страна вашият шеф ще ги оцени.

Периодът е изключително удачен за нови начинания, проекти и инвестиции. Сега ковете своето бъдеще и далновидната инвестиция в този момент може бързо да ви се изплати с огромна печалба.

Финансите ви ще са като цяло стабилни, възможно е да има леки сътресения към края на периода, но нищо, с което няма да можете да се оправите.

Внимавайте със здравето. Не забравяйте, че след топля април идва доста студен март, и това може да натовари вашия организъм. Яжте здравословно, и не се поддавайте на коварния стрес, който върви ръка за ръка с кариерната ви офанзива.

В семейството ситуацията ще е спокойна. Периодът е изключително подходящ да обърнете специално внимание на своите родители и братя и сестри. Може би сте се отдалечили от тях и е добре да сплотите връзката с приятни занимания.

Мисъл за месец март:

Ако познаваш и врага, и себе си, не трябва да се страхуваш, дори от стотици битки.

Сун Дзъ

Най-добри дни за късмет: 5 ,20,26,27

Най-добри дни за любов: 1,2,10,14,15,20,

Най-добри дни за здраве: 1,2,3,15,19,30

Най-добри дни за обучение: 7,19,2 ,29

Най-добри дни за пари: 16,17,19,20,

Най-добри дни за кариера: 6,7,21,22,23,27 ,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,10,11,12

 
loading...
 

Известни раци:

Линдзи Лоън

Принц Уилям

Тамара Екълстоун

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби