Рак

Рак
22 юни - 22 юли

ЕлементВода
Планета управител Луна
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Упоритост,грижовност,чувствителност
Негативни черти Прекалена сантименталност,лошо настроение
Съкровени желания/стремежи Хармония в дома и семейството
Благоприятни партньорства  Риби,Скорпион
Неблагоприятни партньорства Козирог,Везни,Овен
Цвят Син,сребристо
Аромат Лимонена трева,ирис
Ден Понеделник
Минерал Перли,Лунен камък

Хороскоп

Месечен

Месец декември ще ви донесе изключително много успехи в професионално отношение и ще ви даде възможност да преоткриете себе си, скъпи представители на зодия Рак.

Този период наистина ще отвори невероятни възможности във вашето кариерно развитие, и ще ви предостави шанса да получите дългоочакваното повишение или признание, за което работите от толкова много време. Ключът тук обаче е само един, и той ще ви изненада! Вашите резултати или умения нямат никакво значение – в случая най-важното, което ще ви изстреля напред са вашите социални умения! Способността ви да комуникирате успешно с другите ще ви помогне повече от всичко друго в професионално отношение през този месец! Ако използвате вашите социални умения правилно, вие ще си проправите път към желания успех в службата и същевременно ще спечелите важни съюзници сред колегите за вашата кауза!

Във финансово отношение периодът ще е стабилен. Към 20-то число е възможно да получите неочаквани приходи. Финансите на членовете на вашето семейство ще са повече от отлични, което със сигурност ще рефлектира и върху вашето състояние.

Ситуацията в семейството ще е спокойна и хармонична. Вашите близки ще ви подкрепят и вие ще можете спокойно да преследвате своите цели, разчитайки на семейния комфорт.

Във втората половина на периода с вас ще се случи нещо невероятно. Ще започнете все повече да се замисляте за вътрешния си мир и духовния си космос. Отделете време за медитация- останете насаме и изчистете съзнанието си от излишен шум. Направете ясна равносметка какво е наистина важно за вас и се фокусирайте върху истинските ви цели!

Здравето ви ще е стабилно. В началото на месеца е възможно да се почувствате уморени или отпаднали, за това не пренебрегвайте спорта и здравословното хранене – те със сигурност ще спомогнат за повишаването на вашия тонус.

Мисъл за месец декември:

"Ако утрото не ни будеше за нови радости, ако вечерта не ни оставяше никаква надежда, не би си струвало да живеем." Гьоте

Най-добри дни за късмет:,19,22,28,29,30

Най-добри дни за любов: 2,6,7,9,20,24,26

Най-добри дни за здраве: 22,23,24,25,29,30

Най-добри дни за обучение: 1,6,7,8,10,15,20

Най-добри дни за пари: 8,9,14,19,22,23,27

Най-добри дни за кариера: 14,19,20,23,24,25,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,11,12,

 
loading...
 

Известни раци:

Линдзи Лоън

Принц Уилям

Тамара Екълстоун

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби