Рак

Рак
22 юни - 22 юли

ЕлементВода
Планета управител Луна
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Упоритост,грижовност,чувствителност
Негативни черти Прекалена сантименталност,лошо настроение
Съкровени желания/стремежи Хармония в дома и семейството
Благоприятни партньорства  Риби,Скорпион
Неблагоприятни партньорства Козирог,Везни,Овен
Цвят Син,сребристо
Аромат Лимонена трева,ирис
Ден Понеделник
Минерал Перли,Лунен камък

Хороскоп

Месечен

Основната ви цел трябва да бъде самоусъвършенстването. Хороскопът за февруари 2020 година предсказва за Раците, че близките няколко седмици ще бъдат свързани с борбата и движението напред. Използвайте възможността да отвоювате своето място под слънцето, да се борите за целите си и със съмненията и страховете си. Устремете се към по-голямото, приемете призивите на съдбата и тя ще ви подкрепя във всички начинания.

Съгласно астрологичната прогноза за февруари 2020 година, Раците ще бъдат заинтригувани от мистичното. Още в началото на месеца, те ще бъдат привлечени от желанието си за знания в тази област, ще започнат да търсят интересни книги и филми. Важно е да не губят здравия си разум, за да не виждат след това във всичко духове и техните пакости. Не се старайте да убеждавате околните в съществуването на нещо мистично, особено ако сте заобиколени от скептици, които можете да отблъснете с поведението и думите си.

Хороскопът за февруари 2020 година обещава на Раците много възможности да осъществят нови, полезни запознанства и контакти. Търсете съмишленици на места, свързани с културата – музеи, кино, концерти. Разширете своя светоглед, като се сближите с Риби.

Имате свободни пари? Тръгвайте на път зад граница, където ще получите онази доза вдъхновение, което в бъдеще ще можете да използвате за създаването на някакъв шедьовър. Внезапно ще откриете в себе си нови таланти и удивителни творчески способности. Възползвайте се от положителния период, за да се реализирате в това направление. Но не трябва да си затваряте очите за проблемите у дома и в службата. Трудно е да се разкъсате, за да бъдете навсякъде. Обърнете се за помощ към членовете на семейството.

В края на месеца ще получите предложение за посетите развлекателно мероприятие. Не отказвайте тази възможност.

Най-добри дни за късмет:,19,22,28,29,30

Най-добри дни за любов: 2,6,7,9,20,24,26

Най-добри дни за здраве: 22,23,24,25,29,30

Най-добри дни за обучение: 1,6,7,8,10,15,20

Най-добри дни за пари: 8,9,14,19,22,23,27

Най-добри дни за кариера: 14,19,20,23,24,25,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,11,12,13

 
loading...
 

Известни раци:

Линдзи Лоън

Принц Уилям

Тамара Екълстоун

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби