Хороскоп Риби

Риби
20 февруари – 20 март

ЕлементВода
Планета управител Нептун и Юпитер
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Интуитивност, състрадателност, креативност, лоялност
Негативни черти Смяна на настроения
Съкровени желания/стремежи Свобода и независимост
Благоприятни партньорства  Рак,Скорпион
Неблагоприятни партньорства Дева,Водолей
Цвят Син,зелен
Аромат Жасмин,люляк,фрезия
Ден Четвъртък
Минерал Аметист,Лунен камък,Перли,Диамант

Хороскоп

Месечен

Месец Октомври ще ви предостави отлични възможности за самоусъвършенстване и скок в непозната посока, скъпи представители на зодия Риби!

Октомври беше вашият финансов пик, но нещата ще продължат да са отлични в тази сфера и през този месец. Очертават ви се сериозни приходи от чужбина! Това може да са дивиденти от инвестиции или даже наследство, за което дори и не сте подозирали.

В работата нещата ще са доста напрегнати. Възможни са турбуленции и рокади в офиса като например смяна на ръководството. Ако това е така, сега е момента да пуснете в действие своите социални умения, за да установите правилните взаимоотношения с новия шеф.

Възможно е и напрежение в семейството, най-вече с братя и сестри. Тук решението е толерантност. Погледнете на проблемите през тяхната призма и това ще ви помогне да намерите правилния път за изглаждането на всякакви дрязги.

Периодът е много подходящ за вашето лично духовно обогатяване. Може да се запишете на курс или да повишите своето образование или квалификация- нещо, което би било изключително полезно за вас в дългосрочен аспект. Защо дори и не започнете изучаването на чужд език, който винаги ви е харесвал – всеки език е едно богатство!

Здравето ви ще бъде отлично, ще кипите от енергия, а тонусът ви ще бъде завиден. Очакват ви и редица приятни социални събития, които ще подобрят вашето настроение още повече.

Мисъл за месец октомври:

Търпението не се изразява в това да седиш и просто да си чакаш. То е в умението да гледаш бодлите, да виждаш розата, да гледаш нощта и да виждаш деня. Обичащите са търпеливи и знаят, че луната има нужда от време, за да достигне своята пълна и най-красива фаза.

- Шамс Табризи

Най-добри дни за късмет: 1,7,8,9,20,24 ,29

Най-добри дни за любов: 20,21,22,23,24,25

Най-добри дни за здраве: 19,20,21,22,25,26

Най-добри дни за обучение: 1,,7,8,10,11,19,24

Най-добри дни за пари: 2,7,8,11,27,29

Най-добри дни за кариера: 17,19,20,27,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 6,7,13,14,30

 
loading...
 

Известни риби:

Ева Лонгория

Дженифър Лав Хюит

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби