Съобщение за грешка

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/bradq0us/old_bradva/includes/bootstrap.inc).

Хороскоп Риби

Риби
20 февруари – 20 март

ЕлементВода
Планета управител Нептун и Юпитер
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Интуитивност, състрадателност, креативност, лоялност
Негативни черти Смяна на настроения
Съкровени желания/стремежи Свобода и независимост
Благоприятни партньорства  Рак,Скорпион
Неблагоприятни партньорства Дева,Водолей
Цвят Син,зелен
Аромат Жасмин,люляк,фрезия
Ден Четвъртък
Минерал Аметист,Лунен камък,Перли,Диамант

Хороскоп

Месечен

Обърнете специално внимание на детайлите и месец Декември ще е изключително успешен за вас, скъпи представители на зодия Риби!

Ключът за успех през месец декември е пълно внимание в детайлите, не пропускайте дори и най-малките дреболии. Краят на годината е изключително удачен да въведете ред и организация във вашия живот.

В работата се погрижете да отхвърлите стари дребни задачи, които са останали от преди и сте отложили през годината. Подредете работното си място, както и работният екран на вашия компютър. Започнете новата година със своя добре организиран професионален живот и успехът ще бъде ваш. През този период е удачно да предприемате внимателно премислен и структуриран подход към казуси в службата. Въздържайте се от импулсивни решения и необмислени действия.

Внимавайте много с финансите. Следете всички харчове и избягвайте импулсивни покупки. Този месец няма да ви сервира неприятни финансови изненади, но се задава труден период и е удачно да имате бели пари за черни дни, а това се постига с железен контрол. Не се отпускайте по празниците.

Изключително важно е да въведете ред и във вашия дом! Сега е момента за дребни ремонти, които сте отлагали с месеци, а може и за тотално нова подредба и декорация в дома ви! Вашият дом е вашата крепост – основата за вашия душевен комфорт и той трябва да е приведен в абсолютен ред.

Във втората половина на месеца ще оставите служебните ангажименти на заден план и ще се фокусирате върху своето семейство. Прекарвайте празниците заедно. Удачно е да отидете на пикник или излет, обръщайте изключително много внимание на вашите деца. Добрата комуникация с тях е изключително важна за вашето щастие.

Мисъл за месец декември:

Какво можеш да направиш, когато се сдобиеш с мечта? Можеш да продължиш с нея, да я оставиш да задвижи живота ти, или да я оставиш и да мислиш през останалата част от живота си какво е можело да стане.

- Пач Адамс

Най-добри дни за късмет: 12 ,16,19,22 ,29,30

Най-добри дни за любов: 2,6,7,9,20,24,26

Най-добри дни за здраве: 22,23,24,25,29,30

Най-добри дни за обучение: 1,6,7,8,10,15,20

Най-добри дни за пари: 8,9,14,19,

Най-добри дни за кариера: 14,19,20,23,24,25,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,11,12

 
loading...
 

Известни риби:

Ева Лонгория

Дженифър Лав Хюит

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби