Скорпион

Скорпион
24 октомври - 22 ноември

ЕлементВода
Планета управител Марс
Характеристика Неподвижен
Позитивни черти Смелост,лоялност,дълбока чувствителност,проницателност,мъдрост
Негативни черти Отмъстителност,ревност,завист,омраза
Съкровени желания/стремежи Да анализира и да трансформира
Благоприятни партньорства  Риби,Рак
Неблагоприятни партньорства Телец,Водолей,Лъв
Цвят Бургунди,червено
Аромат Зюмбюл,праскова,кокос
Ден Вторник
Минерал Топаз,Малахит,Александрит

Хороскоп

Месечен

Февруари е месецът на любовта за вас, скъпи представители на зодия Скорпион.

Пролетта ще ви удари с пълна мощ и вие ще сте на крилата на най-прекрасните усещания. За тези, които са обвързани, пролетният месец ще предостави прекрасната възможност да съживите своята връзка и да влеете нова енергия в любовта ви с любимия човек. Ако не сте обвързани ви очакват интересни нови запознанства, които могат да ви донесат много приятни изненади, а може би и интересен дългосрочен романтичен обект.

За тези от вас със семейства, очакват ви много прекрасни моменти. Месецът на любовта засяга и връзката с вашите деца и близки. Ще ви предостави редица възможности да сплотите семейната среда и отношенията с вашите приятели.

В кариерата ще имате известни трудности. Възможно е в началото на периода в работата ви да има сериозни рокади – структурни промени, може би ново ръководство. Най-мъдрият ход би бил ако съумеете да използвате това във ваша полза. Ако си изиграете правилно карите ще излезете победител и може да ви очаква повишение. Не забравяйте, че и вашите колеги виждат същите възможности, възможни са предателства в офиса, даже от хора, от които най-малко очаквате – пазете си гърба!

Внимавайте с финансите през този месец. Още от началото е възможно да летят непредвидени разходи, за това внимателно планирайте всеки похарчен лев и всичко ще е наред.

Пазете и здравето си! Очакват се шокови понижавания на температурите от топлия април и това може да има негативни влияния върху вашето състояние – липса на тонус и т.нар. пролетна умора са възможни. Най-полезното за вас би било да се храните здравословно и да не пренебрегвате спорта.

Мисъл за месец февруари:

Мечтите наистина се сбъдват. Да, твоите също. Но трябва да ги срещнеш някъде по пътя. Стани и направи първите крачки - днес."

-Джо Витале

Най-добри дни за късмет: 7,20,25,27

Най-добри дни за любов: 1,2,10,14,15,20,

Най-добри дни за здраве: 1,2,3,15,19,30

Най-добри дни за обучение: 7,19,2 ,29

Най-добри дни за пари: 16,18,19,21,23,

Най-добри дни за кариера: 6,7,20,22,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,10,13,19

 
loading...
 

Известни скорпиони:

Бърни Екълстоун

Леонардо ди Каприо

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби