Скорпион

Скорпион
24 октомври - 22 ноември

ЕлементВода
Планета управител Марс
Характеристика Неподвижен
Позитивни черти Смелост,лоялност,дълбока чувствителност,проницателност,мъдрост
Негативни черти Отмъстителност,ревност,завист,омраза
Съкровени желания/стремежи Да анализира и да трансформира
Благоприятни партньорства  Риби,Рак
Неблагоприятни партньорства Телец,Водолей,Лъв
Цвят Бургунди,червено
Аромат Зюмбюл,праскова,кокос
Ден Вторник
Минерал Топаз,Малахит,Александрит

Хороскоп

Месечен

През декември представителите на зодия Скорпион, може да се сблъскат с финансови затруднения, но близките хора ще помогнат. Като цяло през този месец, на всеки ваш зов за помощ ще се притичват много доброжелатели, които ще ви предлагат всякаква подкрепа, бъдете благодарни за това. В края на месеца ситуацията ще се обърне и вас ще ви молят за помощ, не отказвайте и задължително укажете подкрепа.

През декември много от вас, ще искат да отидат на почивка. Но ще трябва да бъде отложена: сериозни проблеми ще възникнат у дома и те ще трябва да бъдат решени. Трудете се по-усърдно и не пропускайте новите идеи - скоро и на вашата улица ще има празник. Има шанс да подобрите финансовото си положение.

Любов и семейство

Ще трябва да решавате проблемите на другите хора, почти през целия месец. Бъдете готови да се грижите за здравето на някого или да се занимавате с благотворителна дейност. Необвързаните представители на знака, ги очакват много комплименти и покани за срещи, но по някаква причина няма да искате да отговорите с взаимност на ухажването, може би сте уморени от скучни връзки или просто искате да си починете. Не бъдете прекалено недостъпни, наистина ли не искате да се озовете в истинска романтична приказка в новогодишната нощ?

Семейните ще трябва да се погрижат за близките, да се обадят на тези, които отдавна не са виждали, да посещават по-често родителите си и да не пропускат постиженията на децата си. На тези който скоро са сключили брак, им предстои да чуят радостни новини, за предстоящо попълнение в семейството.

Кариера и финанси

В работната атмосфера, ще цари идилия, дори ще постигнете успех в най-трудните ситуации, а вашите колеги при всякакви проблеми, ще ви оказват ценна помощ. Шефовете няма да ви правят забележки, а напротив, ще ви помогнат да се придвижите по-нагоре по кариерната стълбица, основното е, самите вие да желаете това, защото такъв шанс не се дава често. Креативните, ще творят и радват очите на всички наоколо.

Много от вашите проекти, ще постигнат безпрецедентен успех и ще помогнат в развитието на вашия собствен бизнес. Само не приемайте за партньори приятели и близки роднини, освен ако разбира се не искате да развалите отношенията си с тях. Безработните е добре да изчакат известно време със започването на нова работа и да си починат добре. Предстоят ви нови начинания и за успеха в бъдеще, трябва да сте пълни със сила и енергия.

Здраве

През декември, ще се чувствате прекрасно. Единственото предупреждение е да консумирате по-малко алкохол и да се откаже от тютюнопушенето, в противен случай на хоризонта ще възникнат сериозни проблеми с черния дроб, които ще бъдат много трудни за решаване, както физиологично, така и финансово.

Дихателната система през декември също ще бъде отслабена, така че избягвайте активното и пасивно пушене и внимавайте да не хванете досадна кашлица. Преди предстоящите празници, си струва да прекарате няколко дни на гладно или да преминете на диета. Това ще ви позволи да почистите стомашно-чревния тракт, в същото време ще приведете и фигурата си във форма.

Най-добри дни за късмет: 1,3,7,9,12,15,19,21,23

Най-добри дни за любов: 8,9,10,11,12,1,3,14,15

Най-добри дни за здраве: 1,3,5,7,13,17,19,28,30

Най-добри дни за обучение: 6,7,8,9,15,16,18,19

Най-добри дни за пари: 5,9,11,12,13,14,15,16,23,29

Най-добри дни за кариера: 7,9,11,15,18,22,23,25,27,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,4,5,6,10,11,12,13,14

 
loading...
 

Известни скорпиони:

Бърни Екълстоун

Леонардо ди Каприо

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби