Скорпион

Скорпион
24 октомври - 22 ноември

ЕлементВода
Планета управител Марс
Характеристика Неподвижен
Позитивни черти Смелост,лоялност,дълбока чувствителност,проницателност,мъдрост
Негативни черти Отмъстителност,ревност,завист,омраза
Съкровени желания/стремежи Да анализира и да трансформира
Благоприятни партньорства  Риби,Рак
Неблагоприятни партньорства Телец,Водолей,Лъв
Цвят Бургунди,червено
Аромат Зюмбюл,праскова,кокос
Ден Вторник
Минерал Топаз,Малахит,Александрит

Хороскоп

Месечен

Представителите на зодия Скорпион, през февруари 2017г., ги очаква един много силен и щастлив период. Като цяло общата ситуация гарантира, необходимата вероятност за успех в областта на личните взаимоотношения и работата.

По конкретно в сферата на работата, е важно да се спомене, че през февруари, ще трябва да свършите много неща. Още в началото на месеца, вие вече ще стоите здраво на краката си, тоест, ще влезете в работния ритъм. След като се фокусирате върху текущите проекти, ще бъдете в състояние да ги доведете до триумфален край доста бързо. Най-важното е, не обръщайте внимание на това, което е вече зад вас. Предишните ви позиции, няма да имат абсолютно никакво значение и вероятно дори ще ви забавят. Колегите на работното ви място, ще покажат неочаквано, положителните си страни. Така че, не се отказвайте от помощта им и не забравяйте, че две глави мислят по-добре от една, дори и ако при нормални обстоятелства тези глави, не се разбират особено добре една с друга. Тези, които работят за себе си, е добре да се концентрират върху проекти, свързани с широка експанзия. Започване на нови начинания, превземане на нови територии - ще имате достатъчно ресурси и възможности, за да направите това през февруари. Нюансът се крие във факта, че не трябва да поемате рискове при никакви обстоятелства. Поради позицията на Луната, рискованите начинания, е много вероятно да завършат с провал и загуба на постигнатото.

Всичко в личния ви живот, през февруари, ще се развива разнопосочно, но в пълно съответствие с плановете ви, в което няма нищо лошо. Напротив, отклонението от нормата, ще ви позволи да постигнете реални резултати. Необвързаните от вас, може да разчитат на кратък роман, но невероятно ярък и положителен във всеки смисъл. Ако мислите, че такива отношения са ви ненужни, разбира се, не трябва да ги започвате. От друга страна, в никакъв случай не трябва да се ограничавате. Тези които имат семейства, ще бъдат малко по-консервативни и това ще им донесе истински мир и цялостна хармония. Намирайки се в семейния кръг за дълго време, прекарвайки цялото си налично време с членовете на семейния кръг, ще намалите всички потенциални конфликти и ще подобрите отношенията си. Само не забравяйте да контролирате емоциите си! Това е много важно сега, заради позицията на небесните тела, едно раздразнение, може лесно да прерасне в скандал, който няма да има нищо общо, с истинското състояние на нещата./astrostar.eu

Мисъл за месец февруари:

Любовта не се състои в това двама души да се гледат един друг, а в това те да гледат в една посока.

Антоан дьо Сент-Екзюпери

Най-добри дни за късмет: 1,3,7,9,12,15,19,21,23

Най-добри дни за любов: 8,9,10,11,12,1,3,14,15

Най-добри дни за здраве: 11 ,17,19,28,30

Най-добри дни за обучение: 6,7,8,9,15,16,18,19

Най-добри дни за пари: 5,9,11,12

Най-добри дни за кариера: 7,9,11,15,18,22,23,25,27,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,4,5,6,10,11,

 
loading...
 

Известни скорпиони:

Бърни Екълстоун

Леонардо ди Каприо

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби