Съобщение за грешка

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/bradq0us/old_bradva/includes/bootstrap.inc).

Стрелец

Стрелец
23 ноември – 21 декември

ЕлементОгън
Планета управител Юпитер
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Предприемчивост,честност,щедрост
Негативни черти Прекален оптимизъм,злоупотреба с финанси
Съкровени желания/стремежи Обогатяване на интелектуално ниво
Благоприятни партньорства  Овен,Лъв
Неблагоприятни партньорства Близнаци,Дева,Рак
Цвят Жълт,виолетов
Аромат Сандалово дърво,мандарина,лале
Ден Сряда
Минерал Тюркоаз, Тигрово око, Диамант

Хороскоп

Месечен

Декември е месецът на великите идеи за вас, скъпи представители на зодия Стрелец!

Сега е най-удачният момент да преосмислите своят живот и да начертаете плановете си за бъдещето. Не се ограничавайте! Идеите ви ще са велики, а плановете грандиозни.

Бъдете смели и не гледайте назад! Ако някой фактор в живота ви пречи за изпълнението на вашите цели, помислете как можете да го промените.

Преосмислете това, което работите! Удовлетворява ли ви работата? Съвпада ли кариерното ви развитие с вашите цели? Как се виждате след няколко години? Ако отговорите на тези въпроси не ви удовлетворяват, не е зле да се замислите за тотална промяна през новата година – може би дори и нова работа! Много е важно да знаете, че през този период смелостта ви ще ви се „отплати“! Планетите са зад вас, а вашите смели начинания ще се увенчаят с успех!

Внимавайте с финансите си през този период. Ще бъдете изкушавани от много импулсивни покупки, но не прекалявайте, защото това може да ви изиграе лоша шега. Към края на месеца се очертават непредвидени празнични разходи, които могат да се окажат сериозен финансов удар за вас ако не сте подготвени. Винаги е добре да имате бели пари за черни дни.

Сега е важно да направите планове и за своето семейство! Може би се нуждаете от огромна промяна. Периодът е удачен за сериозна стъпка, като например да имате дете!

Споделяйте и обсъждайте грандиозните си планове за бъдещето с вашия партньор! Това ще ви помогне да си набележите това, което е най-важно за вас.

Здравето ви ще е отлично през месеца. Възможно е в края на периода да се почувствате отпаднали, но това не трябва да ви притеснява. Неразположението ще отшуми сравнително бързо.

Мисъл за месец декември:

Търпението не се изразява в това да седиш и просто да си чакаш. То е в умението да гледаш бодлите, да виждаш розата, да гледаш нощта и да виждаш деня. Обичащите са търпеливи и знаят, че луната има нужда от време, за да достигне своята пълна и най-красива фаза.

- Шамс Табризи

Най-добри дни за късмет: 1,7,8,9,20,24 ,29

Най-добри дни за любов: 20,21,22,23,24,25

Най-добри дни за здраве: 19,20,21,22,25,26

Най-добри дни за обучение: 1,,7,8,10,11,19,24

Най-добри дни за пари: 2,7,8,11,27,29

Най-добри дни за кариера: 17,19,20,27,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 6,7,13,14,30

 
loading...
 

Известни стрелци:

Брад Пит

Бритни Спиърс

 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби