Стрелец

Стрелец
23 ноември – 21 декември

ЕлементОгън
Планета управител Юпитер
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Предприемчивост,честност,щедрост
Негативни черти Прекален оптимизъм,злоупотреба с финанси
Съкровени желания/стремежи Обогатяване на интелектуално ниво
Благоприятни партньорства  Овен,Лъв
Неблагоприятни партньорства Близнаци,Дева,Рак
Цвят Жълт,виолетов
Аромат Сандалово дърво,мандарина,лале
Ден Сряда
Минерал Тюркоаз, Тигрово око, Диамант

Хороскоп

Месечен

Стрелец – Месец юни ще бъде динамичен и ползотворен за повечето от вас, въпреки че ще срещате и трудности. Началниците ви може да ви окажат натиск, за да побързате с изпълнението на работните задачи в планираното време, като същевременно няма да ви осигурят необходимата подкрепа. В някои моменти може да става доста напрегнато и поради това да възникват търкания в отношенията ви. Ще трябва да се научите на дипломация и да приемете, че вашата гледна точка не е единствената правилна.

Меркурий ще започне ретроградно движение на 18 юни и ще доведе до забавяне и объркване на делата ви. Не ви се препоръчва да предприемате нови проекти, да внедрявате нови идеи, особено ако те са иновативни. Големи покупки също не се препоръчва да правите. Може да имате забавяне в плащанията или да се увеличат разходите ви във връзка с ремонт на жилището или автомобила. Неблагоприятно е за съдебни и юридически действия, особено ако са свързани с финансови средства. Слушайте повече разума си и не следвайте сляпо емоциите си. Не се поддавайте на импулсите си. 

Както показва хороскопът за юни ще ви бъде трудно да се придържате към предвидения график или план, тъй като са възможни непредвидени ситуации. Вероятно ще искате да подобрите или промените нещо в живота или работата си. Насочете усилията си към осъществяването на вашата основна мечта!

Вашата чувствителност към стрес ще бъде повишена. Отделяйте повече време за почивка. Здравето ви ще се подобри и стабилизира през втората половина на юни, благодарение на превантивните мерки, които ще предприемете.

Любовният ви живот ще бъде вълнуващ и интересен. Меркурий ще направи секстил с Уран през първата половина на месеца и ще ви позволи да внесете нещо ново и качествено във връзката си с любимия човек. Свободните представители на знака пък с лекота ще печелят симпатиите на околните със своята естествена харизма. Приятел ще ви запознае с някой, който ще привлече силно вашето внимание. В живота на някои от вас може да се появят бивши любими. Служебните флиртове може да не се развият в добра посока и да донесат неприятности. 

Обърнете страницата и започнете нова глава в живота си!

Най-добри дни за късмет: 2,3,9,13,16,17,20,22,23

Най-добри дни за любов: 6,8,9,17,18,19,18,28,29

Най-добри дни за здраве: 20,21,23,24,25,26,27,28

Най-добри дни за обучение: 1,2,5,6,7,8,15,18,20

Най-добри дни за пари: 13,14,15,25,20,24,28,29,30

Най-добри дни за кариера: 5,8,9,10,13,14,17,19,30

Най-добри дни за козметични процедури: 2,10,12,13,17,19,30

 
loading...
 

Известни стрелци:

Брад Пит

Бритни Спиърс

 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби