Стрелец

Стрелец
23 ноември – 21 декември

ЕлементОгън
Планета управител Юпитер
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Предприемчивост,честност,щедрост
Негативни черти Прекален оптимизъм,злоупотреба с финанси
Съкровени желания/стремежи Обогатяване на интелектуално ниво
Благоприятни партньорства  Овен,Лъв
Неблагоприятни партньорства Близнаци,Дева,Рак
Цвят Жълт,виолетов
Аромат Сандалово дърво,мандарина,лале
Ден Сряда
Минерал Тюркоаз, Тигрово око, Диамант

Хороскоп

Месечен

Месец октомври ще ви донесе много любов и възможности за личностно усъвършенстване, скъпи представители на зодия Стрелец.

През първата половина на месеца, централния фактор във вашия живот ще бъде любовта. Ако сте обвързани, вие ще имате възможност да преоткриете тръпката и да укрепите връзката с любимия човек. Възможно е да започнете да правите анализи и равносметки за вашето лично щастие, което е изключително полезно за вас.

Ако не сте обвързани, сега е идеален момент да се срещнете с нови хора, тъй като планетите вещаят, че е ще  срещнете интересен романтичен обект. Важно е да знаете сами за себе си какъв партньор търсите – космосът ще доведе този човек във вашия живот.

През втората половина на месеца се фокусирайте върху своята кариера. Нещата за вас ще се подредят изключително добре, за това сега е момента да се предприемат смели, но обмислени действия. Визуализирайте своите цели, изчистете съзнанието си от излишния шум и космосът ще ви помогне за останалото! Възможно е да бъдете повишени в службата или да получите признание за отлично свършена работа.

Като цяло финансите ви за месеца ще са стабилни, въпреки че се очакват някои дребни непредвидени разходи към средата и края на месеца. Не прибързвайте с импулсивни покупки и си правете сметката добре!

Здравето ви ще е сравнително крехко, за това задължително отделяйте време за почивка, и даже медитация – това ще ви се изплати многократно!

Мисъл за месец октомври:

Търпението не се изразява в това да седиш и просто да си чакаш. То е в умението да гледаш бодлите, да виждаш розата, да гледаш нощта и да виждаш деня. Обичащите са търпеливи и знаят, че луната има нужда от време, за да достигне своята пълна и най-красива фаза.

- Шамс Табризи

Най-добри дни за късмет: 1,7,8,9,20,24 ,29

Най-добри дни за любов: 20,21,22,23,24,25

Най-добри дни за здраве: 19,20,21,22,25,26

Най-добри дни за обучение: 1,,7,8,10,11,19,24

Най-добри дни за пари: 2,7,8,11,27,29

Най-добри дни за кариера: 17,19,20,27,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 6,7,13,14,30

 
loading...
 

Известни стрелци:

Брад Пит

Бритни Спиърс

 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби