Стрелец

Стрелец
23 ноември – 21 декември

ЕлементОгън
Планета управител Юпитер
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Предприемчивост,честност,щедрост
Негативни черти Прекален оптимизъм,злоупотреба с финанси
Съкровени желания/стремежи Обогатяване на интелектуално ниво
Благоприятни партньорства  Овен,Лъв
Неблагоприятни партньорства Близнаци,Дева,Рак
Цвят Жълт,виолетов
Аромат Сандалово дърво,мандарина,лале
Ден Сряда
Минерал Тюркоаз, Тигрово око, Диамант

Хороскоп

Месечен

На представителите на зодия Стрелец, през февруари 2017 г. комбинацията от силни небесни благодетели, ще им осигури възможност, за реализиране на най-дръзките и необичайни проекти. На този етап рискът, наистина може да бъде нещо добро и в определени ситуации, ще има смисъл да заложите на смели начинания.

В работата през февруари, както вече бе споменато, може наистина да поемате рискове. Разбира се, няма да сте защитени от чиста глупост, но ще получите помощ в ситуации, в които имате реален шанс за успех. Не трябва, да се ръководите от победите на вашите конкуренти, защото те имат един път, а вие съвсем друг. Ориентирайте се от грешките си, така че, да не губите в бъдеще и да знаете, къде не трябва да отивате. В действителност рискът, също би могъл да бъде обмислен в детайли. Разбира се, за да постигнете такова ниво, ще трябва да се упражнявате, но нима не искате да напреднете? Впрочем, развитието (лично и професионално) е отличителната черта на вашия знак, така че е малко вероятно да имате такива проблеми. Със сигурност, препятствията няма да ви спрат и ще бъдете в състояние да помогнете и на другите да преодолеят подобни проблеми. Между другото, има един значителен нюанс: негативността на Меркурий може да ви подложи на тест в някакъв момент, така че ако може, винаги помагайте на тези, които се нуждаят от това. В противен случай е много вероятно, в бъдещи ситуации, да имате нужда от помощ и да няма никой наблизо, който да е в състояние да ви я предложи.

В сферата на чувствата и емоциите, ще се чувствате доста уверено, но там може да бъде малко по-сложно. През февруари, всичко, което ви е притеснявало в предишните етапи на живота ще изчезне. Най-важното е, да прекарвате повече време в семейния кръг. Вероятно, ще разберете нещо ново за хората, с които сте от доста години. Тази информация ще бъде не само интересна, но и полезна и най-вероятно, също ще ви забавлява и ще ви накара да проявите доброта и съчувствие към вашето семейство. Добра идея ще е, да се измъкнете за малко, сред природата с цялото си семейство през втората половина на месеца. Би могло да отидете на ски или нещо друго в тази насока. Нещо като това, ще укрепи отношенията съществено. Необвързаните, могат да бъдат пасивни, ако така им харесва или по-точно, могат да се опитат да бъдат толкова пасивни, колкото им харесва, но обстоятелствата, въпреки това, ще им дадат доста възможности за промяна на статуквото. Има само едно малко ограничение - не се отдавайте на "тъмни" желания. Неморалното поведение, прекомерността, неконтролираните лоши навици, през февруари, ще имат разрушителен ефект върху вас и вашите взаимоотношения. Може би е по-добре, да избягвате такива неща./astrostar.eu

Мисъл за месец февруари:

"Най-лошото чувство е разочарованието. Не е обидата, нито ревността, нито омразата. След тях остава нещо в душата. След разочарованието остава само празнота."

Ерих Мария Ремарк

Най-добри дни за късмет: 1,3,7,9,12,15,19,21,23

Най-добри дни за любов: 8,9,10,11,12 ,14,15

Най-добри дни за здраве: 1,3,5,7 ,17,19 ,30

Най-добри дни за обучение: 6,7,8,9,15,16,18,19

Най-добри дни за пари: 5,9,11,12 ,14,15,16,23,29

Най-добри дни за кариера: 7,9,11,15,18,22,23,25,27,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,4,5,6,10,11,12 ,14

 
loading...
 

Известни стрелци:

Брад Пит

Бритни Спиърс

 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби