Стрелец

Стрелец
23 ноември – 21 декември

ЕлементОгън
Планета управител Юпитер
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Предприемчивост,честност,щедрост
Негативни черти Прекален оптимизъм,злоупотреба с финанси
Съкровени желания/стремежи Обогатяване на интелектуално ниво
Благоприятни партньорства  Овен,Лъв
Неблагоприятни партньорства Близнаци,Дева,Рак
Цвят Жълт,виолетов
Аромат Сандалово дърво,мандарина,лале
Ден Сряда
Минерал Тюркоаз, Тигрово око, Диамант

Хороскоп

Месечен

Представителите на зодия Стрелец, ще си починат добре през декември, а някой ще заведат семейството си на незабравима ваканция. Необвързаните представители на знака, ще запомнят този месец, като най-романтичния период на 2019 година. Насладете се на този прекрасен момент, но се пригответе и за финансово напрежение. Въпреки това, за всякакви материални проблеми, ще може да разчитате на помощта на близките хора или най-добрите си приятели.

През декември, ще имате сили и енергия за всичко. Използвайте тази фаза на подем и въведете в ред вашите дела. Както на работа, така и в семейството, ще се нуждаят от вашето внимание. Това също е чудесно време за общуване с приятели и посещение на фитнес. Подобрете формата си и направете интересни запознанства.

Любов и семейство

Някой от роднините на семейните представители на знака, ще се опита да се меси в личния им живот. Обаче, не се препоръчва сега да пускате в него трета страна. Освен това не бива да питате никого за съвет - ще намерите отговорите на вълнуващите ви въпроси в себе си. Тези които наскоро са сключили брак, ги очаква нов член в семейството. Ще станете щастливи родители и ще почувствате истинско удовлетворение от живота. Бъдете подготвени за неочаквани затруднения и се погрижете предварително за благополучието на семейството си. Предварително направете ремонт и купете всичко необходимо.

Необвързаните, могат да срещнат интересен човек, към който ще бъдат силно привлечени. Най-вероятно ще изпитате истинска любов, която ще продължи много дълго. Най-хубавото е, че чувствата ви ще бъдат взаимни. Този път, няма да се сблъскате с несподелена любов. В края на месеца, чакайте новини, които силно ще ви развълнуват и зарадват едновременно.

Кариера и финанси

Очаква ви благоприятен период в професионалната сфера, когато всичко ще се получава без много усилия. Ще може да приключите старите задачи и да завършите дългосрочен проект, което ще бъде оценено от шефовете. Въз основа на това, ще ви бъде предложена изгодна позиция, която ще повиши професионалния ви статус и донесе финансова стабилност. Бизнесмените ще спечелят някакъв вид борба срещу конкурентите и ще усетят вкуса на победата, но не се отпускайте, предстоят ви нови предизвикателства, за които винаги трябва да сте подготвени.

Финансовият сектор, ще бъде изключително нестабилен, но в най-критичните ситуации приятели и роднини ще се притекат на помощ. Не взимайте нови кредити, опитайте се да изкарате месеца без допълнителни заеми. В края на декември се очаква нещо като голяма премия, което ще дойде точно навреме за купуване на подаръци за близките и любими хора.

Здраве

През декември, трябва най-накрая да се отървете от вредните си навици и спешно да започнете здравословен начин на живот. Заемете се с някакъв спорт, закалете се, правете контрастни душове, в противен случай здравето ви сериозно ще се разклати и ще трябва да се лекувате от различни болести.

През този месец има голяма вероятност от заразяване с остри респираторни инфекции, пазете се и се обличайте по-топло. Контактът с болни хора, трябва да се сведе до минимум. При поява на първите симптомите, потърсете квалифицирана лекарска помощ и не се самолекувайте.

Най-добри дни за късмет: 2,3,9,13,16,17,20,22,23

Най-добри дни за любов: 6,8,9,17,18,19,18,28,29

Най-добри дни за здраве: 20,21,23,24,25,26,27,28

Най-добри дни за обучение: 1,2,5,6,7,8,15,18,20

Най-добри дни за пари: 13,14,15,25,20,24,28,29,30

Най-добри дни за кариера: 5,8,9,10,13,14,17,19,30

Най-добри дни за козметични процедури: 2,10,12,13,17,19,30

 
loading...
 

Известни стрелци:

Брад Пит

Бритни Спиърс

 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби