Стрелец

Стрелец
23 ноември – 21 декември

ЕлементОгън
Планета управител Юпитер
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Предприемчивост,честност,щедрост
Негативни черти Прекален оптимизъм,злоупотреба с финанси
Съкровени желания/стремежи Обогатяване на интелектуално ниво
Благоприятни партньорства  Овен,Лъв
Неблагоприятни партньорства Близнаци,Дева,Рак
Цвят Жълт,виолетов
Аромат Сандалово дърво,мандарина,лале
Ден Сряда
Минерал Тюркоаз, Тигрово око, Диамант

Хороскоп

Месечен

Месец март ще ви донесе много успехи в любовта и в кариерата, скъпи представители на зодия Стрелец!

Кариерата ви е в подем в началото на месеца. За да продължи „добрата серия“ и нужно да промените подхода този месец. През изминалия период бяхте индивидуалист, а сега е удачно да заложите на тотално друга стратегия. Постарайте се да бъдете отборен играч. След индивидуалните ви успехи няма да ви е много лесно.

Навлекли сте си гнева и завистта на много от колегите, и сега е нужно да преобърнете нещата, така, че да работите като един сплотен екип. Тук е момента да използвате своите социални умения. Изграждайте връзки с правилните хора и изиграйте картите си така, че те да ви се доверят и да ви виждат като „свой човек“. Важно е и да обърнете внимание на имиджа си пред началниците, те трябва да видят, че вие работите за „общото благо“ и точно това ще ви донесе огромни ползи, може би и повишение!

Финансите ви в началото на месеца ще са отлични, но заделете някой лев, защото е възможно към края на периода да се появят непредвидени разходи, но нищо по-сериозно.

През този месец ще сте машина на любовта! Ако сте сингъл, ви се очертават много нови запознанства с интересни романтични обекти – хора, които може да се превърнат в сериозен фактор във вашия живот.

Ако сте обвързани, това е една прекрасна възможност да запалите наново искрицата на любовта във вашия живот. Организирайте приятни мероприятия с половинката, те хем ще ви разтоварят, хем ще сплотят вашата връзка.

Обръщайте специално внимание на своето здраве. В началото на март се очаква драстичен спад на температурите, а подобни аномалии натоварват организма. Възможно е да се почувствате отпаднали, за това не се преработвайте.

Мисъл за месец март:

Какво можеш да направиш, когато се сдобиеш с мечта? Можеш да продължиш с нея, да я оставиш да задвижи живота ти, или да я оставиш и да мислиш през останалата част от живота си какво е можело да стане.

- Пач Адамс

Най-добри дни за късмет: 12 ,16,19,22 ,29,30

Най-добри дни за любов: 2,6,7,9,20,24,26

Най-добри дни за здраве: 22,23,24,25,29,30

Най-добри дни за обучение: 1,6,7,8,10,15,20

Най-добри дни за пари: 8,9,14,19,

Най-добри дни за кариера: 14,19,20,23,24,25,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,11,12

 
loading...
 

Известни стрелци:

Брад Пит

Бритни Спиърс

 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби