Стрелец

Стрелец
23 ноември – 21 декември

ЕлементОгън
Планета управител Юпитер
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Предприемчивост,честност,щедрост
Негативни черти Прекален оптимизъм,злоупотреба с финанси
Съкровени желания/стремежи Обогатяване на интелектуално ниво
Благоприятни партньорства  Овен,Лъв
Неблагоприятни партньорства Близнаци,Дева,Рак
Цвят Жълт,виолетов
Аромат Сандалово дърво,мандарина,лале
Ден Сряда
Минерал Тюркоаз, Тигрово око, Диамант

Хороскоп

Месечен

Април е месецът, в който ще се превърнете в суперзвезда, скъпи представители на зодия Стрелец! Да точно така, с вас ще се случи нещо неочаквано и вашата харизма ще е на 6, вие ще се превърнете буквално в магнит за хора. Всички ще искат да са около вас, комуникацията ви с хората през периода ще е отлична.

Задължително трябва да използвате това в своя полза в работата. Сега е моментът да усъвършенствате своите социални умения в службата и чрез правилните контакти да си осигурите дългоочакваното повишение. Разговаряйте със своя шеф и взимайте дейно участие в работата – имиджът е много важен за вас през този период.

Би било отлична идея да промените визията си  - нови дрехи или нова прическа няма да останат незабелязани в работата.

Финансите ви ще са стабилни, но не се отдавайте на прекалено много импулсивни покупки, защото през следващия месец е възможно да възникнат непредвидени разходи.

Здравето ви ще е добро през периода, но към 28-мо число на месеца е възможно да се почувствате отпаднали или преуморени. Би било отлична идея да си дадете заслужена почивка тогава. Внимавайте с храненето през втората половина на месеца, избягвайте тежка или мазна храна.

Възможно е да възникнат известни конфликти и напрежение в семейство. Това, че сте супер популярни може да не се хареса особено на вашата половинка. За не пренебрегвайте вашите близки и постоянно им доказвайте, че точно те са ви най-важни, а всичко друго е просто бизнес.

Към втората половина на периода е възможно да изпаднете в меланхолични настроения и да се вглъбите в себе си. Това не трябва да ви притеснява – напротив! Използвайте го като възможност да преосмислите своите цели и амбиции и да изчистите съзнанието си от излишния „шум“.

 
loading...
 

Известни стрелци:

Брад Пит

Бритни Спиърс

 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби