Телец

Телец
21 април - 21 май

ЕлементЗемя
Планета управител Венера
Характеристика Неподвижен
Позитивни черти Издържливост,лоялност,търпение
Негативни черти Инат,алчност,груб материализъм
Съкровени желания/стремежи Благополучие,богатство,комфорт
Благоприятни партньорства  Дева,Козирог,Близнаци
Неблагоприятни партньорства Водолей,Лъв,Скорпион
Цвят Земни тонове,жълт,зелен,оранжев
Аромат Ванилия,теменужка,роза
Ден Петък
Минерал Ахат,Емералд,Корал

Хороскоп

Месечен

Представителите на зодия Телец, ще трябва да работят усилено през декември, за да завършат всички дългогодишни дела. Бъдете готови да се връщате късно у дома, да ви остава малко време за близките, но след като завършите всички задачи, ще се почувствате удовлетворени и ще се насладите на дългоочакваната си ваканция. Финансовото положение също, ще ви радва.

През този месец, ще усетите промени в много области на живота. През първата половина на периода е препоръчително, не да се адаптирате към обстоятелствата, а да се опитате да ги промените в посоката, от която се нуждаете. Трябва да работите усилено за по-добро си бъдеще.

Но началото на следващата година, ще донесе дългоочакван и заслужен успех, признание и печалби. Един от проблемите който може да възникне пред вас, ще бъде дилемата: дали да слушате мнението на другите или да вземете решение сами. На този етап, ще сте в състояние да постигнете това, което искате, без помощ и съвет отвън.

Любов и семейство

Семейните, ще бъдат ентусиазирани да решат, отдавна натрупали се проблеми. Ще може да преработите много неща и дори да помогнете на някого. Препоръчително е, най-накрая да завършите дълго отлаганите ремонти и да посетите по-възрастните си роднини, те сега ще се нуждаят много от вашето внимание. Вашият оптимизъм, ще ви помогне да не се пречупите пред трудностите и умората.

Влюбените, ще развиват връзката си, опитвайки се да удивят любимият си и ще успеят. Не позволявайте да ви манипулират и диктуват условията, покажете, че може да бъдете лидер в отношенията. Само не стигайте твърде далеч, в противен случай натискът ще изплаши вашата половинка. Необвързаните представители на знака, ги очаква съдбоносна среща, но за нея ще трябва да изчакате до края на месеца. Пригответе се за новата връзка и приведете външния си вид в ред.

Кариера и финанси

В професионалната област, ще бъдете зарити от работа. Ще се разкъсвате на всички страни и ще решавате много проблеми, може би ще трябва да поемете задълженията на някой от колегите, не отказвайте, защото силите ви ще са достатъчни за всичко. Шефовете ще оценят способността ви да се справяте в трудни ситуации и ще ви направят изгодно предложение.

Бизнесмените ги очаква сериозна борба с конкурентите и елиминиране на противниците. Ще може да привлечете много работоспособни работници, които ще допринесат за просперитета на вашето предприятие. Единствено се опитайте да промените тактиката си на работа и ще може да преодолеете всякакви трудности и уверено да посрещнете успеха.

Финансовата ситуация, ще се стабилизира след 20 декември. Бъдете готови да получите голяма сума пари. Похарчете ги за подаръци на близките и не забравяйте да изпълните дългогодишните си желания. Някой от близкия ви кръг, ще ви върне стар дълг, което само ще подобри вашето настроение. Само се старайте да не се забърквате в истории, с заеми и дългове.

Здраве

Няма да може да избегнете ангината или грипа през декември, освен ако разбира се спешно не се заемете със своя имунитет. Време е да тръгнете по пътя на войната срещу инфекциите, започнете закаляване, пийте, билки и витамини. Прекарвайте повече време на открито и избягвайте контакт с болни хора.

В края на месеца обърнете внимание на опорно-двигателния апарат. Старите наранявания и различни хронични ставни заболявания, могат да напомнят за себе си. За да избегнете неприятностите, правете упражнения сутринта и се движете повече. За да подобрите състоянието на мускулите, използвайте професионален медицински масаж.

Най-добри дни за късмет: 5,6,7,20,26,27,28,29

Най-добри дни за любов: 1,2,10,14,15,20,21,26

Най-добри дни за здраве: 1,2,3,15,19,30

Най-добри дни за обучение: 7,19,25,28,29

Най-добри дни за пари: 16,17,18,19,20,21,22,23

Най-добри дни за кариера: 6,7,21,22,23,27,28,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,10,11,12,13,14

 
loading...
 

Известни телци:

Джесика Алба

Дейвид Бекъм

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби