Телец

Телец
21 април - 21 май

ЕлементЗемя
Планета управител Венера
Характеристика Неподвижен
Позитивни черти Издържливост,лоялност,търпение
Негативни черти Инат,алчност,груб материализъм
Съкровени желания/стремежи Благополучие,богатство,комфорт
Благоприятни партньорства  Дева,Козирог,Близнаци
Неблагоприятни партньорства Водолей,Лъв,Скорпион
Цвят Земни тонове,жълт,зелен,оранжев
Аромат Ванилия,теменужка,роза
Ден Петък
Минерал Ахат,Емералд,Корал

Хороскоп

Месечен

За представителите на зодия Телец февруари 2017г, ще бъде прогресивен месец, особено когато става въпрос за работата. Важно е, да сте подготвени за това, че понякога, ситуациите могат да се развиват непредсказуемо, но ако имате ясен план, няма да има от какво да се страхувате.

По отношение на работата, освен казаното по-горе, трябва да се добави, че през февруари, сътрудничеството с другите, ще има по-голямо значение за вас. Във връзка с това, не е задължително да си сътрудничите с вашите колеги. Доста е вероятно, обстоятелствата да работят по един коренно различен начин и за постигане на целта, да трябва да обедините ресурсите си с тези, които отдавна считате за първични противници. Не отхвърляйте тази възможност, само защото не ви харесва! От друга страна, резултатът ще ви радва и освен това, ще може да намерите нови приятели. Все пак, това до голяма степен се отнася за тези, които имат собствен бизнес. За тези, които не работят за себе си, е по-вероятно, че ще се сблъскат с коренно различни ситуации, където ще бъде необходимо да се действа индивидуално. Въпреки това, във всички случаи, ще бъде необходимо да се ръководите от колегите си в работната среда, най-малкото, защото работите по същество в един и същ отрасъл. Има и още един съвет: не позволявайте на произшествията да станат ежедневие. Сатурн ще ви подтиква към измамно разбиране, че небрежността и нарушаването на безопасността, са почти в норма и че няма нищо необичайно в това. При никакви обстоятелства, не трябва да се поддавате на такива настроения, в противен случай нещастието ще бъде неизбежно.

Събитията на "Романтичния фронт" през февруари, няма да бъдат, толкова прогресивни или ясни, както сферата на работата, но също ще има неща, който ще изискват вашето внимание. На първо място, трябва да се отбележи, че необвързаните от вас, ще трябва да действат разумно и с внимателно обмисляне. Помнете: всички рискове могат да бъдат сведени до минимум, особено след като късметът ще бъде на ваша страна сега. Тези, които имат семейства, е малко вероятно да се сблъскат със ситуации, на които ще трябва да реагират незабавно. Вероятно ще идентифицирате редица доста абстрактни проблеми, които ще бъдат разпределени в течение на времето и няма да изискват постоянното ви внимание. Това ще ви позволи, да приемете всичко лесно и да се движите в ритъм, който ви е удобен. Февруари, няма да ви постави под изключително напрежение, но интензивността му, ще ви действа положително. Само не бъдете твърде крайни, тъй като излишъка в която и да от неговите форми, ще се окаже пагубен на този етап. Бъдете внимателни, когато става въпрос за нови запознанства, енергията на Сатурн, ще привлича, към появата на ненадеждни хора в живота ви. Така да се каже, не бъдете прекалено"отворени" за хора, които слабо познавате./astrostar.eu/

Мисъл за месец февруари:

Мечтите наистина се сбъдват. Да, твоите също. Но трябва да ги срещнеш някъде по пътя. Стани и направи първите крачки - днес."

-Джо Витале

Най-добри дни за късмет: 7,20,25,27

Най-добри дни за любов: 1,2,10,14,15,20,

Най-добри дни за здраве: 1,2,3,15,19,30

Най-добри дни за обучение: 7,19,2 ,29

Най-добри дни за пари: 16,18,19,21,23,

Най-добри дни за кариера: 6,7,20,22,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,10,13,19

 
loading...
 

Известни телци:

Джесика Алба

Дейвид Бекъм

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби