Телец

Телец
21 април - 21 май

ЕлементЗемя
Планета управител Венера
Характеристика Неподвижен
Позитивни черти Издържливост,лоялност,търпение
Негативни черти Инат,алчност,груб материализъм
Съкровени желания/стремежи Благополучие,богатство,комфорт
Благоприятни партньорства  Дева,Козирог,Близнаци
Неблагоприятни партньорства Водолей,Лъв,Скорпион
Цвят Земни тонове,жълт,зелен,оранжев
Аромат Ванилия,теменужка,роза
Ден Петък
Минерал Ахат,Емералд,Корал

Хороскоп

Месечен

През този месец трябва да прекарате повече време в мястото, където се чувствате най-добре, скъпи представители на зодия Телец – във вашия дом с вашите близки!

За този месец, движещата сила във вашия живот ще е любовта и отношенията с близките! И то във всяко едно отношение на вашия живот.

Ако сте обвързани, вие ще преоткриете своя партньор с нови изпепеляващи романтични моменти. Ще запалите на ново искрата, която ви е накарала да се влюбите и ще се почувствате като в началото на връзката ви! Вие ще осъзнаете и голямата си любов си към децата, както и към други членове на семейството и приятели.

Но ако не сте обвързани, е много вероятно да комбинирате две от любимите си чувства – любовта и амбицията и да ударите 2 заека с един куршум! Планетите ви вещаят нова връзка в офиса! И то не с кой да е!

Вашата амбиция ще ви подтикне да бъдете запленени от човек, който е нагоре в йерархията, доста възможно е това да е вашият шеф!  Винаги трябва да бъдете особено внимателни връзки в офиса, но ако сърцето казва „Да“, действайте смело!

Финансите ви ще са леко затруднени в първата половина на месеца, но в последствие всичко ще се нормализира. Към края на периода можете да очаквате непредвидени приходи и това ще стабилизира вашето състояние!

Внимавайте със здравето си! Силните жеги могат да окажат сериозно влияние върху вас през този месец. Възможно е да се почувствате отпаднали и изтощени. За това е важно да пиете много течности, да се храните здравословно и да отделяте време за спорт и тренировки. Ваканция на море или планина също ще ви се отрази добре.

Мисъл за месец август:

Обикновено човек парадира с високото си положение, поради ниско самочувствие. Увереният в себе си може да си позволи скромен образ.

Хорас Джексън Браун

Най-добри дни за късмет: 5,6,7,20,26,27,28,29

Най-добри дни за любов: 1,2,10,14,15,20,21,26

Най-добри дни за здраве: 1,2,3,15,19,30

Най-добри дни за обучение: 7,19,25,28,29

Най-добри дни за пари: 16,17,18,19,20,21,22,23

Най-добри дни за кариера: 6,7,21,22,23,27,28,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,10,11,12,13,14

 
loading...
 

Известни телци:

Джесика Алба

Дейвид Бекъм

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби