Хороскоп за деня

Хороскоп за 07 декември 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес нещата ще стават малко по-трудно и с цената на много нервна енергия от ваша страна. Не е нужно да действате по този убийствен начин, гледайте по-спокойно, нещата и без друго ще се наредят добре.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Сами се ограничавате в представите си. Влезли сте в един калъп и по никакъв начин не искате да се имъкнете от него, а светът Ви предлага толкова вълнуващи неща. Проявете повече въображение и смелост.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Имате вопиюща нужда от признание и днес много силно ще се вълнувате от мнението на околните. Не се ли превръщате в един сноб заради нуждата от нечие одобрение, защо забравихте да сте себе си?
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще се чувствате спокойни и уверени, но няма да ви се иска да Ви закачат много-много. Сериозните разговори ще ви отегчават, може би е време за нещо наистина забавно.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ще се чувствате добре, защото ще получите вниманието и любовта на околните. Нещата ще се развиват според очакванията Ви, а това ще ви донесе удовлетворение. Бъдете искрени с хората около Вас.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Имате нужда от емоции и домашно пристанище. Днес определено ще Ви е трудно да останете сами, а и няма да го искате. Важното е да не виждате враг в човека срещу себе си, а да го приемете като свое огледало.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ще сте очарователни и енергични, направо ще кипи животът във вас. Ако спрете да се правите на интересни, а бъдете самите себе си, наистина никой не би могъл да Ви устои.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес нещата ще се развиват доста добре, дори по-добре отколкото очаквате. Можете да разчитате на хората от вашия екип. Подходящ ден за подготвяне на планове и проекти.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес най-простите и познати неща ще будят у вас тягостно недоумение. Това не е най-добрият ден да си напрягате мозъчните клетки, за да избегнете нервно разстройство.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес ще сте малко нервни. Отговорностите и задълженията ще Ви дойдат в повече. Е, нещата ще се развият добре, затова няма нужда да се подтискате предварително. Бъдете оптимисти, усмихвайте се и ще разсеете напрежението.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Изкушавате се да направите някоя гадничка изненада на близък човек или просто искате да си отмъстите някому. Нали знаете, че тези неща винаги се връщат,понякога по най-неочакван начин.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Един доста добър ден за вас. Ще имате достатъчно късмет, че дори и в излишък. Разчитайте главно на собствените си хрумвания, действайте творчески и със замах. Не се притеснявайте, че няма да Ви забележат.
Хороскопи от astro5.net

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби