Хороскоп за деня

Хороскоп за 06 август 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес няма да има нужда да се оправдавате за действията си, защото всичко ще ви прощават. Все пак не злоупотребявайте с доброто отношение на околните.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Този ден ще ви изправи пред вътрешните ви страхове. Открийте източника на своята вътрешна сила, онова което ви окрилява и вдъхновява, изпълнете се с него и издишайте страховете си.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Избягвайте всичко, което ви носи негативи и усещане за празнота - вещи, ситуации, хор). Търсете  вдъхновение и приятели, които ви обогатяват, които ви разбират и ценят такива, каквито сте.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Още малко остана до заветните почивни дни, които ще ви заведат на места приятни и прохладни, отпускащи и вдъхновяващи. А днес просто следвайте плана, не бъдете ненужно разточителни на време и усилия.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес ви чака твърде мрачна перспектива. Цял ден ще ви атакуват доста противни персони и вечерта рискувате да се окажете в лапите на някой, който предизвиква у вас ужасно раздразнение.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес, оказвайки се в една мила и приятна компания, ще усетите у себе си таланта на разказвач, способен да засенчи дори древните майстори. Ако в крайна сметка не ви се отдаде да се изкажете, запишете всичко, светът не бива да губи интересните ви думи.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще ви залее такова количество информация, че няма да сте в състояние да я асимилирате. Но не бива да отлагате този процес във времето, защото нещата ще се усложнят. Просто ви е нужна помощ.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днешният ден не подходящ за какъвто и да било вид съревнования. По-добре го посветете на самоусъвършенстване. Винаги има какво още да се желае в тази посока.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес не си струва да отговаряте на критичните забележки. Просто никой не ви критикува, всичко е само във вашите представи. Може би самите вие не се оценявате подобаващо.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес, оказвайки се в една мила и приятна компания, ще усетите у себе си таланта на разказвач, способен да засенчи дори древните майстори. Ако в крайна сметка не ви се отдаде да се изкажете, запишете всичко, светът не бива да губи интересните ви думи.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Ако не можете да си позволите разкоша да прекарате този ден в пътуване, опитайте поне за кратко да смените обстановката. Днес душата ви ще изгаря от жажда за нови впечатления.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ако днес забележите нещо странно, не се стряскайте. Просто днес ще виждате неща, които на другите не е дадено да видят. Спокойно с края на деня, ще спрете да забелязвате необичайното.
Хороскопи от astro5.net

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби