Хороскоп за деня

Хороскоп за 20 ноември 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Притеснявайте се до обяд, защото после изобщо няма да ви е до спотаени емоции и скрити чувства (ако изобщо вие разполагате с такива). Следобед ще сте готови да се опълчите на всеки и просто да се забавлявате с реакциите на хората. Е, не прекалявайте с провокациите все пак.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Вие сте просто щастливци, чакат пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес може да ви се дойде малко нанагорно, доста неща ще имате за свършване. Не се опитвайте да направите всичко, така или иначе без чужда помощ няма да се справите. Действайте с пестене на силите си.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Доста сложен се очертава днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, защото само ще се ядосвате. В къщи могат да възникнат сериозни противоречия, заради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо важно днес, само ще развалите деня на всички.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Отдавна не сте имали толкова приятен и забавен ден. Вие, разбира се може да изпортите всичко с капризи и мрънкане, но имайте предвид, че звездите ви поднасят на тепсия цялото разнообразие, от което се нуждаете.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес няма да ви се работи много много. Може да наближава краят на ноември, но това е един доър повод да се повеселите и дори да помислите къде бихте да сте след още един месец.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Основните ви ангажименти ще се насочени към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Малко сте закъснели, но е добре да приключите с тези битови неволи. Днес се опитайте да бъдете по-мили с околните.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Активен участник сте в движението, дали е от място на място или са някакви сложни мисли, вие си знаете, важното е нещата да се развиват. Имайте предвид, че може да ви дойдат неочаквани гости, така че имайте нещо за подходящо под ръка.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Отново са ви налегнали парични грижи, няма начин – сега се плащат сметките.Важното е да знаете,че винаги има друг вариант да набавите пари,пък както казват-Вселената е щедра.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес е доста сложен ден за вас. Ще трябва да решавате разни неща, които не знаете дали искате или не. Настроението ви е доста смайващо – ту сте като буреносен облак, ту сте като ясно слънце, доста сте трудни за общуване.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Ден, в който чудесата могат да се превърнат в правило, а обикновените неща в чудо. Покрай вас винаги е интересно, но не е лесно. Можете ли да бъдете обикновени поне за малко?
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Не е нужно да се притеснявате, а да действате. Най-тежко е, ако човек се колебае и не е взел решение. Бъдете смели дори за дребни действия. И най-вече - не губете вяра в себе си.
Хороскопи от astro5.net

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби