Хороскоп за деня

Хороскоп за 21 февруари 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Пригответе си куфарите, защото съвсем скоро може да ви се наложи да потеглите нанякъде, а вие не обичате да нещата да ви сварват неподготвени. Не давайте ухо на слуховете, коти се носят, могат само да ви ядосат и да тръгнете да възстановявате справедливостта, а точно сега няма да успеете.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ден само за семейни срещи и събирания. Все пак, внимавайте с шегите, може да разплачете някого, ей така-без да искате.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ако можете днес да прекарате у дома, в прегръдките на любим човек, ще се чувствате най-добре. Ако нямате тази възможност, пак гледайте да си останете у дома или поне прекарайте в най-тесен семеен кръг – ще се почувствате наистина обичани.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Денят може да ви поднесе някои не много мили изненади, но опитайте да погледнете нещата откъм веселата им страна. На днешния ден е по-добре да не ходите по държавни учреждения и да не се опитвайте да се доказвате, само ще си развалите настроението.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Основните ви ангажименти ще се насочени към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Малко сте закъснели, но е добре до понеделник да приключите с тези битови неволи. Днес се опитайте да бъдете по-мили с околните.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите как се справят в подобни ситуации.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Добър ден да докажете деловите си качества, все пак не прекалявайте, това може да ви се отрази зле – не е изключено да получите силно главоболие. Опитайте се през предстоящите почивни дни да не мислите за работа, това би ви затормозило допълнително.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ако можете днес да прекарате у дома, в прегръдките на любим човек, ще се чувствате най-добре. Ако нямате тази възможност, пак гледайте да си останете у дома или поне прекарайте в най-тесен семеен кръг – ще се почувствате наистина обичани.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Вие сте просто щастливци, почивните дни ви чакат пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение за добре прекаран ден. Хубаво е също да направите планове за действията си през март, макар и само мислени.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Трудно може някой да ви измъкне от дълбоките води на мрачното настроение. Е, сигурно и между вас има по-оптимистично настроени люде, само че те са успели да се справят със собствената си вътрешна несигурност. Ако ви е чак толкова тежко - погледнете в Интернет, все ще се разсеете, ако не и нещо повече.
Хороскопи от astro5.net

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби