Хороскоп за деня

Хороскоп за 23 септември 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Хубав ден, почивен. Радвайте се на живота, за да Ви се радва и той. Възможности за забавления съвсем няма да Ви липсват. Най-важното е да решите какво искате.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес ще сте много по-уверени в себе си и изпълнени с енергия. Хората ще ви слушат някак съвсем естествено и ще следват съветите ви. Може на моменти да изглеждате твърде големи оптимисти, но това е привидно. Ще имате известен вътрешен конфликт заради неосъществимостта на желаното от вас, но това може само да ви амбицира, вместо да ви отчайва.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Внимавайте! В желанието си да се представите в най-добрата си светлина или пък обсебени от една идея, сте склонни да поемате необосновани рискове и да похарчите пари, които не са ваши. Просто премислете нещата по-добре.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Имате нужда някой да вярва във вас, за да успеете. Това може да ви даде крила и да ви накара да постигнете невероятни резултати.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Мнението на другите ще е важно за вас, а и как иначе, щом зависите от техните действия. Просто бъдете по-търпеливи, нещата ще се подредят като им дойде времето.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес ще правите всичко доста показно при това почти несъзнателно. Това ще ви направи много чувствителни и съответно – раними. Не се опитвайте да избягате от себе си с много приказки.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Нещата ще се развиват във ваша полза, но не бива да сте прекалено нетърпеливи. Най-лесно ще ви е, ако сте в по-тесен кръг от хора, тогава ще успеете да се изразите най-пълно. Прекалено пристрастни сте, а това пречи на взаимоотношенията ви.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Нещата ще са малко претоварени, но ако се отнасяте с нужното уважение към хората около вас, няма да имате неприятности. Ден за поставяне на цели и обобщаване на резултати.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ще ви вълнуват много прозаични неща, най-вече парични. Това обаче не ви пречи да виждате поезията в света наоколо. Ами щом парите не стигат, поне сърцето да е пълно, не е ли така?
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Очаква ви емоционален подем. Нови срещи, нови познати, изобщо ще се чувствате в страхотна еуфория. Твърде актуален е въпросът за печеленето на пари.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Ще се чувствате супер. Като добавим, че е и почивен ден, това означава още един ден, в който да се порадвате на живота. Вечерта обаче ще се чувствате уморени, без причина.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес ще сте много по-спокойни и уверени в себе си, нещата ще стават много по-лесно. Подходящ момент за планиране. А вечерта ще намерите и съмишленици за нещата, които обичате да правите.
Хороскопи от astro5.net

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби