ОЩЕ ТОП ЗАГЛАВИЯ

 | 

Търговската война, която САЩ започна през 2018 година срещу Китай е само една малка част от от една мащабна властова игра, в която американският президент използва и методите на популизма.

 | 

Китайците не се шегуват. След като изградиха една собствена, достатъчно голяма и обезпечена с експерти, компютри и софтуер финансова система, която е независима от чужди капитали и много активно подпомогнаха на целия свят за смекчаване на тежките последствия от голямата финансова криза от 2008-ма (която съвсем не е преодоляна), те планово, целенасочено и системно увеличават обема на своята финансова инвазия по света.

 | 

През 2002-ра година цената на златото бе 200 английски лири за унция. През 2001-2002а много инвеститори „плачеха” за загубите си инкасирани в технологични акции на борсите.

 | 

Защо харесваме комунистическите лидери на Русия повече от руския антикомунистически лидер? Това е загадка. Разочарованието на Вашингтон бе, че Путин се оказа трезвен Елцин.

 | 

Нашата планета е преживяла в своята история пет пъти измирания на биологични видове в диапазона от 75 до 96%. Но за шестата природна катастрофа изцяло е виновен човекът и на първо място – походът на капитала за максимални печалби.

 | 

Историята на цивилизацията на хората-гущери, които са населявали територията на днешен Лос Анджелис, САЩ е достойна да бъде филмирана от Джордж Лукас, като продължение на култовата му трилогия за археолога Индиана Джоунс.

 | 

Син на Ахмед Доган, неизвестен на широката общественост, живее в Истанбул заедно със своята майка. Тайното дете на Сокола се казва Айан Терзи и в момента е на 23 години, студент в един от най-престижните турски университети.

 | 

Българският език е един от най-богатите на диалектни думи език. Ние не само имаме огромно количество обиди, не само че можем да превърнем всяка една дума в обида, но и имаме стотици думи, които описват предмети, хора, действия, емоции и т.н. както в никой друг език.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби