планетите говорят

 | 

 

"Есетрова луна" се издигна над храма на Аполон в Древен Коринт в четвъртък вечер. Осмото пълнолуние за годината събра десетки, които се насладиха на небесния спектакъл.

Наименованието на Луната произлиза от сладководната риба – есетра. Различни предания гласят, че по това време на годината има изобилие от този вид в езерата, коментира Нова телевизия.

 | 

 

Луната е в знак Риби от 06:51ч. Дните на Риби влияят на човек по такъв начин, че той става по-чувствителен, състрадателен, отзивчив, изострят се интуитивните способности, повишена мечтателност и чувствителност към мнението на други хора, пише новини.бг.

 | 

 

Международна група астрономи откри краткотрайно забавяне на въртенето на пулсара PSR J0835-4510 в съзвездието Корабни платна, което се намира на разстояние 1000 светлинни години от Земята, съобщи Юрик алърт.

Откритието е направено по време на изследване на внезапни промени в темпото на въртене на пулсара, които позволиха да се идентифицират процеси в недрата му.

Categories:

 | 

 

Слънцето ще бъде в съвпад с Венера, чието благоприятно влияние ще се отрази в дните преди и след това. Изразява се в добросърдечност и топли чувства. Създава задоволство и жизнерадостно настроение.

Луната е в знак Водолей до 06:51ч на 16 август., пише новини.бг.

 | 

 

Овен

Днес не си струва да отговаряте на критичните забележки. Просто никой не ви критикува, всичко е само във вашите представи. Може би самите вие не се оценявате подобаващо.
    
Телец

Днес, оказвайки се в една мила и приятна компания, ще усетите у себе си таланта на разказвач, способен да засенчи дори древните майстори. Ако в крайна сметка не ви се отдаде да се изкажете, запишете всичко, светът не бива да губи интересните ви думи.
    
Близнаци

 | 

 

Слънцето е в тригон с Юпитер – благоприятен аспект

Луната е в знак Скорпион до 23:36ч на 8 август. Когато Луната е в този знак, хората стават податливи на мимолетни преживявания, проявяват склонност към отмятане и сръдни. Време, в което се проявяват силни страсти и желания. Човек е по-активен, отколкото в другите периоди, проявява агресивност, критичност, нетърпимост, капризност, повишена чувствителност към обида. Не трябва да се вземат прибързани решения. Често се появява чувство на ревност през този период.

 | 

 

Овен

Ще ви тегли към хазартните игри и изобщо към всякакъв вид рискови изяви. Хубавото е, че ще знаете точно кога да спрете. Лошото, че може и да не послушате вътрешния си глас.
    
Телец

Покажете на приятелите си, че държите на тях и че ги подкрепяте в решенията им.Не е важно как ще го напрвите, важно е да го направите, а не просто да си мислите, че се забелязва.
    
Близнаци

 | 

 

Да видим през кои месеци се раждат по-страстни натури и през кои по-нежни души. Кажете ни месеца си на раждане и ние ще ви разкажем за вашите предпочитания в секса, пише woman.bg.

Януари

Родените през най-студения месец от годината винаги са готови за експерименти в леглото. Те са настойчиви и ексцентрични. Никога не бихте си го помислили, нали? Не очаквайте те да изразяват бурно емоциите си пред вас, ако не се познавате добре.

Февруари

 | 

 

Луната е в знак Телец до 09:30ч на 27 юли.

Когато Луната е в знак Телец е по-лесно да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията, пише новини.бг.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби