зодии

 | 

 

 

Овен

 

Двойките най-накрая ще намерят начин да общуват, без да спорят. Вероятно разрешаването на някои малки ежедневни проблеми е улеснило този процес на осъзнаване.

 

Отдалечете се от големите планове днес. Усамотете се и размишлявайте върху тях. Днешните часова са идеални за извършване на духовни промени и концентрация.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Обмисляйте прецизно всяка една дума днес, тъй като може да бъдете разбрани погрешно. Някои ваши истини може да бъдат извадени от контекста и да бъдат разтълкувани неправилно.

 

Препоръчително е да определите приоритетите на работните си задания, които трябва да изпълните през този ден. Започнете с най-важното и най-неотложното, а всичко останало ще последва във времето.

 

 | 

 

 

Овен

 

Вероятно, днес ще сте по-приказливи от обикновено и може да залеете партньора си с лавина от думи. Ако усетите, че половинката ви се отегчава и не ви слуша, опитайте да намалите темпото на думите ви.

 

Подкрепата от колегите ви може да ви отвори очите за нови перспективи. Да поискате помощ от ваш колега или приятел не е признак на слабост, а точно обратното - това е признак на сила.

 

 | 

 

 

Овен

 

Днес може да се натъкнете на ситуация, която да предизвика смут и стрес в семейството ви. Следва да мислите положително и да гледате нещата от добрата им страна, за да се справите с евентуалните проблеми.

 

Ще имате шанса, да осъществите всичките си планове свързани с работата ви. С амбиция и увереност ще постигнете желаните резултати, без много трудности и пречки.

 

 | 

 

 

Овен

 

Възможно е да бъдете по-агресивни днес, така че трябва да намерите начин да се контролирате. Просто се успокойте и тези напрежения ще отминат. Поговорете с партньора си относно причините за вашата раздразнителна тревожност.

 

Може да се изнервите, докато работите върху техническите ангажименти, тъй като ще се наложи да поемете огромни отговорности. Трябва да се справите с повечето трудности през този ден.

 

 | 

 

 

Овен

 

Астро прогнозата за Овен на 26 октомври казва, че на този ден си струва да слушате вътрешния си глас. Близки хора могат да се обърнат към вас за съвет и подкрепа, проявете разбиране. Укрепете имунната си система, пийте много вода и не забравяйте витамините си. 

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Планетарното разпределение в този ден може да ви помогне да проведете по-весел и хумористичен разговор с партньора ви. Това може да е добро начало за бъдещи по-сериозни дискусии.

 

Звездите съветват да се опитате да направите нещо за себе си, което ще ви направи щастливи, без да мислите за другите. Сега е моментът да си купите онова нещо, което отдавна заглеждате в мола или да се поглезите с някоя спа процедура.

 

Телец

 

Categories:

 | 

 

 

Овен

 

Семейните и любовни връзки през тази година ще бъдат изпълнени с еуфория и оптимизъм. Възможно е определени събития от миналото да саботират вашите отношения през този ден.

 

Необходимо е да оцените личните си умения. Освен това, трябва да работите усилено, за да преодолеете собствените си ограничения. Вероятно, ще имате някои пречки в отношенията ви с ръководните кадри и колегите.

 

 | 

 

 

Овен

 

Вашият идеализъм може да ви разочарова през този ден. Ще има определени ситуации, които може да не вървят по романтичния ви план, просто трябва да гледате от положителната страна на нещата.

 

В професионален план нещата не стоят добре за вас през този ден. Дори да получите силна подкрепа от вашите колеги, някои ситуации няма да ви успокоят. Проявете повече търпение.

 

 | 

 

 

Овен

 

В случай, че партньорът ви в последния момент се откаже от някаква ваша уговорка, заради непредвидени обстоятелства, не бързайте да се разстройвате и да го обвинявате. Отложете плановете си за някой друг ден, без спорове и препирни.

 

Много е вероятно днес да си сътрудничите с ваш колега, който е коренна противоположност на вас като характер. Колегите ви вероятно ще се чудят как успявате да работите в екип и да сте толкова продуктивни заедно.

 

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби