зодии

 | 

 

 

Овен

 

Влюбените двойки могат да се насладят на по-голяма интимност през този ден. Не бива обаче да прекаляват със своята утопия, защото това може да доведе до разочарование.

Вероятно, някои от шефовете ви ще ви предложат работен ангажимент, който няма да ви удовлетворява и ще се наложи да проведете допълнителни дискусии.

 

Няма да бъдете угрижени относно финансовото ви състояние през този ден. Така че спокойно може да инвестирате, продавате или купувате и със сигурност ще заработите добри парични печалби.

 | 

 

 

Овен

 

Ако сте разведени и търсите нови партньори, може да се наложи да почакате още малко. Необвързаните могат да бъдат привлечени от един или двама души, но привличането вероятно ще отлети бързо.

Проблемите, с които ще трябва да се справите, ще забавят много работата ви и това ще ви създаде допълнителен стрес. Задава се нов труден за вас период в кариерата ви.

 

Може да се наложи да ограничите разходите си, за да поддържате вашите финанси балансирани. Този ден изобщо не е подходящ за инвестиране на пари.

 | 

 

 

Овен

 

Няма как да се отдадете изцяло отдадете на вашата половинка, ако вие самите не се чувствате добре и не сте в мир със себе си. Погрижете се първо за любовта си.

Ще се наложи да вложите цялата си енергия и сили, за да изпълните работните си задължения, но всичко ще си заслужава и ще се насладите на спокойно на предстоящия уикенд.

 

Финансите ви днес ще са на ръба на загубата, така че ограничете всякакви харчове и купете само храна и стоки от първа необходимост, за да закрепите положението.

 | 

 

 

Овен

 

Този ден няма да е от най-благоприятните за личните ви отношения. Ще има нещо, което да развали настроението ви и да ви създаде известни главоболия. Проблемите с доверието между вас и партньора ви, днес ярко ще се открояват.

Днес, ще усетите положителните вибрации на вашите планети, ала не изпадайте в еуфория и не позволявайте сияйното ви щастие да бъде твърде очевидно. Възможно е някои хора да ви завидят и да не бъдат добронамерени с вас.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Вероятно, ще се чувствате много страстно, доказвайки и привързаността си към партньора. Някои от вас сериозно ще обмислят да се ангажират с бракосъчетание.

Очертава се перспектива за кариерно израстване, можете да увлечете своите усърдия на работното място, без да обръщате внимание на ежедневният битовизъм.

 

Търговците да бъдат така разумни, и да избягват сериозни инвестиции. Вероятно, се очакват сериозни трусове на пазара, както и парични проблеми.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Бъдете готови за повече компромиси днес, за да избегнете евентуални проблеми. Семейните да не обръщат особено внимание на някои недоразумения, за да не ги погълнат сериозни неприятности днес.

Най-вероятно в работата си ще вървите напред, затова не изпитвайте, каквито и да е било притеснения. Защото и без това успехите няма да закъснеят.

 

 | 

 

 

Овен

 

Семейните могат да се окажат в период на силен контраст поради външни ситуации, които очевидно също отекват вътрешно. Трябва да имаме по-внимателно отношение един към друг.

Въображение и вдъхновение няма да ви липсват днес, но ще трябва да въведете ред в хаоса и да подберете най-добрите си хрумвания, които да реализирате в работата си.

 

 | 

 

 

Овен

 

Преди всичко, обърнете внимание на личното ви удоволствие като двойка. Не се очертават, кой знае какви сблъсъци през този ден. И не забравяйте - повече нежност и ласки през този ден.

Вероятно, ще се заемете с още по-амбициозни проекти, защото сте доволни от ефективността им на работното място. В същото време избегнете евентуални спорове и критики спрямо колегите си.

 

Днес не очаквайте да ви бъдат възстановени дадените от вас парични заеми. Дали ще дадете отсрочка, това ще зависи единствено от вас.

 | 

 

 

Овен

 

Денят ще ви предостави възможност да разрешите някои проблеми в личните ви отношения. Ще узнаете някои новини за вашето бъдеще, които в никакъв случай не трябва да пренебрегвате.

За предпочитане е да консумирате пресни плодови сокове или здравословни напитки този ден, за да поддържате нивото си във форма.

 

Телец

 

 | 

 

 

Овен

 

Доверието помежду ви ще успокои, затова бъдете откровени и общувайте без каквито и да било притеснения. Семейните да си отделят време, в което да прекарат вечерта насаме.

Обстоятелствата днес вероятно ще наложат да работите сами, колкото и да се чувствате изолирани и самотни. Това ще бъде добре за вас, тъй като работата с други хора би ви изнервила през този ден.

 

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби