брак

 | 

 

 

Стотици килограми непродадена продукция в Благоевград - това е резултатът от затварянето на пазарите преди Великден.

Местните производители останаха цяла седмица без възможност да предлагат плодовете и зеленчуците си, защото последния пазарен ден в Благоевград беше миналата сряда, а в другия традиционен пазарен ден - събота, тържището остана затворено.

Как се отрази паузата на пазара и то точно в момент, в който производителите очакваха сериозни продажби?

 | 

 

 

Жителите на китайския град Ухан, които живяха в пълна изолация в продължение на 76 дни, започнаха да подават акивно заявления за сключване на брак, съобщи „Глобъл таймс“.

Специалната платформа за подаване на заявления „Alipay“ трудно се е справила с огромния наплив от потребители, съобщава изданието. Заради възникналите проблеми програмата е трябвало да бъде презареждана няколко пъти.

 | 

 

 

Бракове се сключват за вечността. Или наужким. Има българки, които чрез фиктивен брак осигуряват на чужденци входна виза за ЕС. От такава сделка се печелят много пари, разказва "Дойче веле".

 | 

 

В първия ден на Новата 2020 година, на традиционния кукерски карнавал „Старчевата“ в Разлог кукер в разложка носия, който тук се нарича чауш, падна на колене на площада пред целия град и се обясни в любов на любимата си мома, съобщи Монитор.

Преди това на хорото той предвидливо й дръпна китката от ухото. Последва неустоима молба да свържат живота си вовеки веков, на която молба момата нямаше аргументи да откаже. Сълзи, аплодисменти и много емоции белязаха за двамата млади този паметен в живота им ден.

Categories:

 | 

 

Мъж от английския град Съмъртън бил женен осем пъти и планирал десетата си сватба, но размислил и отменил годежа. Рон Шепард се оженил за първи път през 1966 година.

Този брак продължил година, после се разпаднал. Оттогава мъжът бил женен седем пъти. Той има осем деца. Най-скорошната сватба на Рон била с жена на име Венг.

Categories:

 | 

 

В американския град Кеневик, Вашингтон, двойка се влюби в една и съща жена и реши да заживеят всички заедно. Историята им беше публикувана от таблоида Daily Mail. Собственичката на фитнес залата CrossFit Мери Барилас се срещнала със своя съпруг и бизнес партньор Лео Барилас, когато е била едва на 13 години, пише блиц.

Четири години по-късно двойката се омъжила. През 2015 г. Мери и Лео, които имат две деца, се сприятелили във фитнеса с клиентка на име Кимбърли Слагъл. С времето тяхното приятелско общуване прераства в романтично.

Categories:

 | 

 

Хората от старото поколение възприемат компютъра само като инструмент. Интернет дебрите за тях са странно и объркващо място, в което е по-добре да не се бъркат, пише блиц.

Новините за измамници и бандити, които без колебание заблуждават нищо неподозиращи потребители, само добавят масло в огъня на недоверието.

Факт е обаче, че все повече запознанства чрез социалните мрежи при младите хора се превръщат в силно приятелство и дори в брак!

Categories:

 | 

 

Софи Маринова се изпокара с близките си заради Гринго. Певицата е на нож с цялото си семейство, след като реши да се върне при мъжа си. 

Майка й Мария и баща й Марин били твърдо против двамата пак да заживяват заедно. Семейството не може да си намери място от тревоги, че дъщеря им иска да се събере с побойник, пише "Галерия". 

Двамата винаги са подкрепяли Софи и никога не са се месели в личния й живот. Този път обаче тревогите им са основателни. След махленските скандали и побоища, двамата заявили, че няма да приемат Гринго за зет.

Categories:

 | 

 

Млада двойка загина в петък в катастрофа минути след като сключи граждански брак в Ориндж каунти, щата Тексас.

Колата, в която били младоженците - момче на 19 г. и момиче на 20 г., се е блъснала в камион с ремарке. По информация на властите двойката е загинала на място, докато шофьорът на камиона не е пострадал.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби