Лили Иванова

 | 

 

За поредна година зрителите трябваше да гледат и слушат Веселин Маринов, Любо Киров и други поизтъркани звезди на българската музика по време на коледните и новогодишни празници. Мнозина обаче се запитаха защо не видяхме кадри от големите концерти на Лили Иванова в зала 1 на НДК, с които завърши националното й турне през декември?

Изявите на естрадната прима пожънаха огромен успех, а билетите бяха разпродадени още в средата на ноември.

Categories:

 | 

 

След 14-годишна вражда Драгомир Драганов най-после разкри защо Лили Иванова не му говори.

Примата на българската естрада се обидила на  водещия заради възрастта си. Тя смятала, че от Чая е тръгнала мълвата, че се е подмладила с 3 години и до днес се представя с фалшиво ЕГН, пише "Уикенд". През годините Драго многократно правил опити да я омилостиви и да се помири с нея, но уви! Примата продължавала да се цупи.

Categories:

 | 

 

Драго Драганов най-после разкри защо са се скарали с Лили Иванова. Примата на българската естрада се е обидила на тв водещия заради възрастта си. Тя смятала, че от Чая е тръгнала мълвата, че Лили се е подмладила с 3 години и до днес се представя с фалшиво ЕГН, узна Lupa.bg.

"За какво ти се обиди Лили, какво общо имам аз с това? Аз така и не разбрах в какво ме обвини? Кажи ми", заяви Венета Райкова в предаването "Папараци".

Categories:

 | 

 

След дълги години чакане най-накрая пожизнената пенсия на заслужилите артисти от 700 лева получи и самата прима на българската естрадна музика неостаряващата Лили Иванова!

Лили Иванова ще получава същите пари, които Йорданка Христова взима вече 12 години. Министерският съвет взе решение за предложение до Народното събрание за предоставяне на пожизнени парични награди на осем творци за изключителни постижения и цялостен принос в областта на културата.

Сред наградените е и естрадната прима, която тази година трябва да навърши 80 години, пише „Телеграф“.

Categories:

 | 

 

Месец и половина преди концертите на Лили Иванова в НДК - на 8, 9 и 10 декември, билетите все още не се разпродадени и залата не е дори наполовина пълна. Проверка на Lupa.bg. показа, че за 8 декември са изкупени пропуските от 60 и 120 лева, за 9-и няма билети само от 120 кината, а за 10 декември залата е най-празна и почитателите й могат да изберат между 50 и абсурдните 180 лева - толкова е цената на най-евтиния и на най-скъпия билет, пише лупа.

Categories:

 | 

 

Сред стотиците букети и жалейки на поклонението пред тленните останки на емблематичния общественик проф. Юлиан Вучков се открояваше елегантен, бутиков бял венец със скромен надпис „Лили Иванова”, забеляза репортер на Lupa.bg. Примата на родната ни естрада се беше отчела най-впечатляващо сред всички близки на театроведа, макар в последните 10-ина години отношенията им далеч да не бяха цветущи.

Categories:

 | 

 

Промоционалните дейности по тройния концерт на Лили Иванова в Зала 1 на НДК на 8, 9 и 10 декември вървят с пълна сила. Рекламни материали и билбордове вече заливат столицата, но хилядите фенове на примата са озадачени от факта, че актуалният образ на изпълнителката на практика не присъства на тях. Lupa.bg първи се добра до причината за медийното затъмнение – след като навърши 80 години, Лили е наложила пълна забрана да бъде снимана.

Categories:

 | 

 

Примата на българската естрада Лили Иванова е решила да не остави апартамента си като наследство на внуците, твърди "Галерия". 

Огромното си жилище в столицата, оценявано на над 1 млн. лева, певицата щяла да дари след смъртта си, споделила самата тя пред роднини. Очакваше се апартаментът, намиращ се в един от най-престижните софийски райони - "Оборище", да остане за децата на племенницата ѝ Мария – дъщеря на сестрата на Лили Магда.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби