данс

 | 

 

 

15 души от арабски произход са задържани в Бургас при контратерористична операция на ДАНС и ГДБОП, проведена по-рано днес. Арестуваните са младежи между 18 и 20 години, за които имало подозрения, че са участвали в завера за подготвян терористичен акт.

 

Връзката им бил техен набор, чийто баща бил командир на армия в Сирия. Младежът бил с двойно гражданство, майка му била българка. Българските служби засекли, че наскоро посетил Сирия. Очаква се до броени минути арестуваните да бъдат разпитани пред съдия, предава "24 часа".

Categories:

 | 

 

 

Освен в Ботевград и Плевенско специализирана акция се провежда в момента и в сградата на Министерство на околната среда и водите в София. Около сградата на министерството, намиращо се на столичния булевард „Мария Луиза“, е пълно с полицейски и специализирани части.

 

Categories:

 | 

 

 

Специализираният наказателен съд ще търси кои агенти на ДАНС са разпитвали основния свидетел срещу Живко Мартинов по делото “Суджукгейт”. Това става ясно на поредното заседание. Те трябва да дойдат в съда, за да дадат показания как са разпитвали Антон Проданов и дали са го заплашвали да даде показания, от които той после се отрече.

 | 

 

 

ДАНС влезе в пловдивското основно училище "Петър Берон"!

Служителите на агенцията по сигурността са влезли при директора на училището Стефан Кючуков.

На 25 февруари, той беше обвинен в психотормоз от свои бивши и настоящи служители на нарочна пресконференция на КТ "Подкрепа", тъй като ги карал за напускат, а ръководството на синдиката в Пловдив обяви, че е сезирало прокуратурата и МОН за случая и финансови злоупотреби от страна на директора, предава "Дарик"

Categories:

 | 

 

 

– Казват, че Бойко Борисов бил балон, който щял да се спука много бързо?

– Не. Балонът Станишев се спука. БСП ги бия вече 10 години, където ги пипна. Аз си печеля избори след избори, управляваме си, хората си ме преизбират. А те чакат да се спукам!”

– Идва политик с огромно мнозинство, после хората се разочароват, магията се разпръсква. Както се случи със Симеон.

 | 

 

 

Български национален съюз се прости със своя дългогодишен член и активист - Емил Крумов, който се самоуби в сградата на ДАНС.

"В присъствието на роднини, приятели и колеги, Емил Крумов беше погребан в новите гробища на град Перник.

Categories:

 | 

 

 

Аз съм за пълната проверка от ДАНС на сделките по приватизацията в България. Това заяви преди днешното заседание Евгения Банева.

Тя е обвиняема заедно с Николай и Мария Баневи по делото, гледано от Специализирания наказателен съд за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

Тя бе категорична, че е изпълнителен директор на две туристически дружества и като такава подкрепя напълно възложената проверка от главния прокурор Иван Гешев на ДАНС.

Categories:

 | 

 

 

Съдебното разрешение за подслушването на президента Румен Радев и шефа на ВСС ген. Цветан Стойков потъна вдън земя. Преписката за СРС-тата, както и самото искане за тях също. Това обяви пред Lupa.bg юристът Даниел Божилов.

„Вече 2 седмици търся и нищо не мога да открия. Военната прокуратура не знае къде е преписката и разрешението на съдия. Остава тайна кой е искал СРС-та и кой ги е разрешил”, коментира юристът.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби