Гриша Ганчев

 | 

 

 

Горещ слух обикаля футболните среди от няколко седмици – Гриша Ганчев подготвя оттеглянето си от ЦСКА! Мълвата, която бе потвърдена от няколко независими един от друг източници на Lupa.bg гласи, че Ганчев планира абдикация чрез сливане на клуба с другото ЦСКА – това на Цветомир Найденов – Малката Цека, което бе създадено преди 4 години.

 | 

 

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев посрещна с одобрение новината за подадената от президента на БФС Борислав Михайлов оставка. Босът на „червените” изказа специални похвали на спортния министър Красен Кралев и министър-председателя Бойко Борисов, които упражниха основния натиск върху дългогодишния ръководител на българския футбол, пише лупа.

Categories:

 | 

 

Босът на ЦСКА Гриша Ганчев вече е осигурил първите 20 милиона лева за новия стадион на „червените” в Борисовата градина, съобщи Lupa.bg от надежден свой източник в клуба. С парите ще бъде финансирана първата част от строежа на новия стадион на ЦСКА, който ще бъде изграден върху овехтелия и опасен за публиката „Българска армия”.

Categories:

 | 

 

Босът на футболния ЦСКА Гриша Ганчев е в напреднали преговори за продажбата на верига от над 250 бензиностанции „Петрол“, които са в негово владение от фалита на КТБ през пролетта на 2014 г. Бизнесменът от Ловеч преговаря с петролния бос Георги Самуилов, шеф на „Инса ойл“ и футболния „Ботев“ Пловдив, пише лупа.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби