Даниел Петканов

 | 

 

 

МОЯТ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ, ПО-ГОЛЯМ БРАТ И ВТОРИ БАЩА. С тези думи започва прощалния пост на репортера Даниел Петканов, който няколко години работеши в един екип с водещия Милен Цветков. Публикуваме го без редакторска намеса. 

Едни от бичовете на нашето съвремие са фалшът, лицемерието и мързелът.
Моят най-добър приятел беше антипод на тези три думи. Благодарение на него дължа живота, който водя сега!

С него се запознах на 31 май 2010 година в Аулата на УНСС. В 19:30 започваше конкурсът "Мис и Мистър УНСС" и аз участвах в него.

Categories:

 | 

 

 

Може ли влогърството да се превърне в професия и каква техника е необходима за заснемането на клип? Отговори на тези въпроси дават Александра и Даниел Петканови в новото си видео, публикувано в YouTube.

 | 

 

 

Даниел Петканов се подложи на първата си процедура за присаждане на коса, научи Lupa.bg. Лудия репортер изкара няколко дни в Турция, където се състоя манипулацията. Според източници на сайта ни, Петканов се е бръкнал едва с 2 бона в евро за новата си четина. Тв водещият на "България търси талант" е решил изцяло да промени визията си, като освен косата, ще си ремонтира и зъбите. 

 | 

 

Габриел Петканов е само на 6 месеца и вече има над 96 хил. последователи в инстаграм. Често “публикува” свои снимки сам или с родителите си. Баща му Даниел Петканов е новият водещ на шоуто “България търси талант”, а майка му - Александра Богданска-Петканова, е успешен модел, пише лупа.

Двамата са и сред най-успешните инфлуенсъри в България. Затова малкият Петканов получи още с раждането си званието “инфлуенсър”.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби