влогър

 | 

 

 

YouTube блогърът The Inja неочаквано разкри измамна схема, която се използва за продажба на фалшиви премиум коли на китайския уебсайт Alibaba.

След като видял обява за продажбата на електрическия суперавтомобил Qiantu K50 само за $ 31 000 (поне четири пъти по-евтино от пазарната стойност), блогърът не можал да устои и направил поръчка.

 | 

 

 

Може ли влогърството да се превърне в професия и каква техника е необходима за заснемането на клип? Отговори на тези въпроси дават Александра и Даниел Петканови в новото си видео, публикувано в YouTube.

 | 

 

 

Влогърът от ромски произход, който обяви чуждо живо дете за умряло, е същият психар, който в предишно свое скандално видео в ютюб обиждаше и заплашваше българите. Миналата година същото кльощаво ромче, видимо ядосано, обижда българите на български език, наричайки ги "смотани спинясали хора, долни мърши индивиди, боклуци и извратени същества".

Categories:

 | 

 

Глоба до 5 хиляди лева грози влогър, който организира масово изкачване на връх Мусала. Походът се оказал в зона, в която не е разрешено струпването на много хора.

„1500 души покориха Мусала с мен, а държавата иска да ме глоби". Това е заглавието на клипа, който известен влогър разпространи в социалните мрежи. Той организира група хора, с които заедно покори връх Мусала. Оказва се обаче, че това е в нарушение на закона.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби