решение

 | 

 

 

Математиката никога не ни е била силна страна, трябва да си признаем, но все пак ни стана любопитно каква е тази задача, която затрудни всички.

Ясно е, че още в училище се деляхме на две - хора, които са отличници по математика и такива, които много им върви по литература. Истински ад наставаше, когато си от тези, които обичат буквите, а на следващия ден имаш класно по математика.

 | 

 

Оправдателна присъда за зъболекаря д-р Валентин Павлов, на чийто стоматологичен стол след обща упойка умира 14-годишно дете през 2016 г. Поради липса на антидот то е издъхнало на път за болницата. Родителите обвиняват медиците, че не са ги предупредили за рисковете на анестезията и са викнали линейка твърде късно. Бащата на Алекс - Валери Захариев заяви в сутрешния блок на bTV, че оправдателната присъда на втора инстанция на зъболекаря е гавра с паметта на детето, пише блиц.

Categories:

 | 

 

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов вицепремиерът по икономическата и демографската политика Марияна Николова е определена за председател на Съвета по киберсигурността, пише блиц.

Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Categories:

 | 

 

Има ситуации, в които бързо и лесно вземаме решение. В други обаче не знаем как да постъпим. Времето напредва, а решението не идва; не се чувстваме добре, не сме пълноценни в нито една област от живота си, а за почивка и дума не може да става. Живеем под напрежение, имаме усещане за застой или за въртене в кръг, енергията ни изтича в двоумението и това непрекъснато прескачане от единия вариант към другия. Изтощени и недоволни от себе си, напразно напрягаме ума си - решението не идва, пише zdrave.to.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби