Мартин Трифонов

 | 

 

Сливенски общински съветници инициираха подписка за промяна в НПК и отпадане на намаленото наказание при самопризнания за извършено убийство. Първи подписа си положи кметът на село Сотиря Димчо Георгиев, който напомни че убиецът на 7-годишната Кристин Георгиева, извергът Мартин Трифонов може да излезе от затвора предрочно при сега съществуващите законови възможности.

Categories:

 | 

 

Обвиненият за убийството на 7-годишната Кристин Мартин Трифонов още не може да си намери адвокат, съобщи Lupa.bg. Никой не искал да поеме защитата на извратения ром, заради жестокостта на престъплението в Сотиря. 

 | 

 

Мария разказва за случката без страх. Часове след престъплението предполагаемият извършител стига до скромния дом на Ганчо и Мима, пише блиц.

Жената помага на 21-годишния мъж, като дори не подозира за престъплението, което е извършил. Изненадана е, когато той изведнъж побягва. Мартин уплашен споделя, че го гони полицията, но не обяснява защо, пише "Монитор".

 | 

 

Хора като Мартин Трифонов не могат да бъдат превъзпитани. Това са хора без съвест и морал, пише блиц.

Така психиатърът Любомир Канов коментира пред ТВ Европа случая с убийството на 7-годишното момиченце в Сотиря.

Според Канов действията на убиеца не са свързани с травма от детството. „А такива хора, които са крайно студени, арогантни и безчувствени, ние ги слагаме общо в една кошница на психопатите, но може би старите лекари, психиатри са били по-прави, когато говорят за „moral inasnaity“ – за морално безумие, за морална лудост.

Categories:

 | 

 

Три етноса живеем в Сотиря - общо 2800 души. Около 2220 роми, 500 българи и останалото са турци. Не разделям населението, всички сме едно. Важното е да има сигурност. Нещата са изтървани от държавата. Това каза кметът на село Сотиря Димчо Георгиев пред камерите на Нова телевизия, пише новини.бг.

"Мартин Трифонов не е жител на Сотиря. Той е живеел във вилна зона, а само е слизал до магазина в нашето село", допълни кметът.

"В селото няма напрежение, всички сме обединени", каза Георгиев.

Categories:

 | 

 

България от страна на розите, стана страна на вампирите. Криминалистите си вършат работата съвестно. Да се надяваме, че ще разкрият извършителя на убитите и намерени разчленени хора. Телата показват и жестокостта на престъплението. Това заяви адвокат Марин Марковски в сутрешния блок на Нова телевизия, пише новини.бг.

"При пълни самопризнания не се намалява присъдата с една трета, а се маха възможността от доживотна присъда. Мартин Трифонов ще лежи 30 години. Само 60 души търпят доживотна присъда в България", каза още той.

Categories:

 | 

 

След продължително преследване и стрелба Мартин Трифонов беше задържан от полицията в гората край село Сотиря, пише блиц.

Той е основният заподозрян за убийството на 7-годишното момиченце Криси. "Асоциален, саможив, без приятели" - така определят от полицията задържания 21-годишен младеж, за когото има предположения, че е извършил жестокото убийство на 6-годишното момиченце от селото.

Мартин е бил осъждан за кражби и за блудство, лежал е и в затвора преди 2 години.

Categories:

 | 

 

Бабата на Мартин Трифонов, заподозрян в убийството и изнасилването на 7-годишно момиченце в Сотиря, призна, че преди време внукът ѝ е посягал на друго момиче.

"Знам това от дъщеря си", разказа възрастната жена пред БТВ.

Categories:

 | 

 

Късно вечерта на 15 август в областната болница на Сливен е извършена аутопсия на убитата и изнасилена 7-годишна Криси. На място в болницата е бил и следовател. Аутопсията е извършена от д-р Тома Чаушев, съобщава Sliveninfo.

7-годишното момиченце е изнасилено и пребито до смърт в сливенското село Сотиря. Детето е намерено в края на селото, на метри от дома си, в изключително тежко състояние около 15 ч. в четвъртък.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби